Słyszałam, że jajnik często przejmuje funkcje i owulacja jest nawet w każdym cyklu. A po odstawieniu tabletek anty dostaje jeszcze 'kopa' . Będzie dobrze,musi być
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem jednojajnikowaJa tez mam tylko jeden jajnik..
Moja koleżanka z jednym jajnikiem zaszła w 3 cyklu. [emoji6]Ja tez mam tylko jeden jajnik..
Cześć. Napisz coś o sobie i rozgość się.Dzień dobry chciałam do was dołączyć. Zrobiłam wczoraj test ciążowy i wyszły dwie kreski, chociaż drugą była blada. Jutro zrobię kolejny test. Z obliczeń wychodzi że termin mam na 16 lipca.
Witaj. Gratuluję. Fajnie że jest wśród nas dużo mam które mają już kilkoro dzieci. Takie doświadczenie bardzo się przyda. Ja mam termin na 23 lipca. Wreszcie pojawiają się mamy z drugiej połowy miesiącaWitajcie Lipcowe
Wygląda na to, że dołączę. Termin wychodzi na 19 lipca. Wczoraj test potwierdził. To będzie nasze czwarte bobo
Umnie z om wychodzi 22Witaj. Gratuluję. Fajnie że jest wśród nas dużo mam które mają już kilkoro dzieci. Takie doświadczenie bardzo się przyda. Ja mam termin na 23 lipca. Wreszcie pojawiają się mamy z drugiej połowy miesiąca
To idziemy równoUmnie z om wychodzi 22