reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Bo tak było w sumie, zauważyłam w salonie (należy do mojej sis), ale buty były w torbie, a nie na nogach ;) Plan był taki, że tam się przebiorę po pedi i poszuram w pobliskim parku. Wbiłam się w biegowe ciuchy, buty wyjmuje i zonk. W dwóch prawych się nie dało ;) Ale przynajmniej pies wyszedł na tym korzystnie, bo wróciłam do domu, zabrałam go i buty i pojechaliśmy do lasu potruchtać. Za to ja w niedoczasie i ciągłym locie.
Jak Ci sie biega z brzuchem?

reklama
M
Mam taki sam plan jak Ty i córkę w podobnym wieku :) masz już coś konkretnego upatrzonego?

Ja mam wózek Anex Sport i widziałam że do nich są jakieś dedykowane dostawki z tyłu wózka. Z drugiej strony się zastanawiałam czy taką dostawkę da się do wózka parasolki w przyszłości doczepić. Ogólnie to jeszcze tak mocno nie interesowałam się tym tematem , jeśli ktoś ma jakąś sprawdzoną do polecenia albo wie coś wiecej o tych dostawkach to chętnie się dowiem

@Ennis92 piękny brzusio ! ;) moj sprzed tygodnia (16tydz) [emoji16]
cid_92.jpeg

reklama
Do góry