Myslniczek
Fanka BB :)
PieknieJakie super brzucholki!!! Nooo i w koncu po nas widać, ze ciezarowki[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 942222
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PieknieJakie super brzucholki!!! Nooo i w koncu po nas widać, ze ciezarowki[emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 942222
Twoja siostra wysoko ustawiła poprzeczkęszła na nogach
Ja jeszcze nie próbowałam otworzyć domu kluczykami od samochodu ale wszystko przede mną. Moja siostra w ciąży wstawiła ziemniaki w garnku do gotowania do lodówki. Zorientowała się jak sprawdzała w lodowce widelcem czy już miekkie[emoji23][emoji23]Która przebije?[emoji6]
Będę miała taka uproszczona krzywa czyli nie na czczo i tylko jedne pobranie. A glukoza wymieszana z sokiem porzeczkowym wiec wypijalne.
@Lakonka: rozpisuj się rozpisuj, takich ludzi nam trzeba [emoji4] W końcu każda z nas to ukryta podczytywaczka[emoji6]
To może pies podmienił Ci buty? Cui bono - jak powiedziałby prawnikBo tak było w sumie, zauważyłam w salonie (należy do mojej sis), ale buty były w torbie, a nie na nogach Plan był taki, że tam się przebiorę po pedi i poszuram w pobliskim parku. Wbiłam się w biegowe ciuchy, buty wyjmuje i zonk. W dwóch prawych się nie dało Ale przynajmniej pies wyszedł na tym korzystnie, bo wróciłam do domu, zabrałam go i buty i pojechaliśmy do lasu potruchtać. Za to ja w niedoczasie i ciągłym locie.
Mój syn nawet mając 5 lat chętnie wsiadał do spacerówki typu parasolka. Co prawda tylko zaspany z rana, w drodze do przedszkola. Dla mnie to była wygoda, bo na trasie do przedszkola często buszują wiewiórki a wiewiórka pod nosem = szarpanina z psem pragnącym zapolować. Jednocześnie biegające dziecko i wyrywający się pies to już sport wyczynowyOgólnie moja córka ma teraz 2l i 4 miesiące i po domu biega bez końca a jak wychodzimy z domu to trzeba ją namawiać żeby 200 m sama przeszła , a wózkiem bardzo chętnie teraz jeździ, w lipcu będzie miała 2l i 9 miesięcy i też myślę żeby tą dostawkę do wózka kupić, ale o podwójnym wózku nie myślę. Pewnie i tak na początku nie będę sama na spacery chodziła. Ale tak przysiąść to mi się wydaje że dziecko dlugo lubi , moja koleżanka ma syna 4,5 roku i czasami w trakcie spaceru mówi że go nogi bolą i do siostry do spacerówki się pakuje więc wydaje mi się że dobrze mieć jakieś rozwiązanie żeby te starsze dziecko też miało jakieś miejsce żeby usiąść
Cieżko będzie przebić [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] czy jest jakieś naukowe wyjaśnienie tej papki zamiast mózgu ?[emoji13] zazdroszczę tej uproszczonej krzywej! Przez @słodkatrójeczka jestem zestresowana tym badaniem [emoji13] pobranie mam tydzień po niej [emoji23]No ja właśnie też rozważam bugaboo ale wszyscy mu powtarzają, że się nie opłaca bo młoda zaraz nie będzie chciała do wózka. A moja pomimo zimnego wychowu to taka trochę księżniczka, jak wieje, zimno albo pada to nie chce iść na nogach i już. Ostatnio pod swoim żłobkiem w widziałam jak jedna z mam próbowała taka prawie trzylatke przekonać, żeby szła na nogach albo stanęła na przystawkę, a lało jak z cebra. Oczywiście nie jest powiedziane, że do wózka chciałaby wsiąść[emoji6]
Punkt numer 6 mnie rozwalil[emoji23][emoji23]
Zdrowia dla młodego!!
Moja wypada też jakoś koło 50 percentyla, niestety nogi nie chcą być dłuższe a byłoby milo[emoji6]
Ja jeszcze nie próbowałam otworzyć domu kluczykami od samochodu ale wszystko przede mną. Moja siostra w ciąży wstawiła ziemniaki w garnku do gotowania do lodówki. Zorientowała się jak sprawdzała w lodowce widelcem czy już miekkie[emoji23][emoji23]Która przebije?[emoji6]
Będę miała taka uproszczona krzywa czyli nie na czczo i tylko jedne pobranie. A glukoza wymieszana z sokiem porzeczkowym wiec wypijalne.
Ja dziś kupiłam pierwszy ciuszek dla młodej. W sumie to chyba tak żeby cokolwiek kupić bo już mam wyrzuty sumienia, że nic nie kupuje. Z wyprawki mam prawie wszystko po starszej ale kilka nowych ciuszków chciałabym kupić, co by na zdjęciach inaczej wyglądały[emoji6][emoji6] Wszyscy mówią jaka to super oszczędność i w sumie tak jest ale czasami mi żal tej młodszej, ze tak wszystko po starszej będzie mieć. Na szczęście im starsza tym bardziej się ciuchy niszczą wiec nie będzie musiała wszystkiego donosić po siostrze.
@jagódka: o której masz dzisiaj wizytę?
@Lakonka: rozpisuj się rozpisuj, takich ludzi nam trzeba [emoji4] W końcu każda z nas to ukryta podczytywaczka[emoji6]
Na końcu nie będziemy się mieścić w kadrze [emoji23][emoji4]Ja chce mieć 90%gotowe na Wielkanoc a potem tylko układać i ostatnie dodatki.
Zrobiłam fotę w windzie. Co to będzie na końcu? Zobacz załącznik 942187
Jak w czym i kiedy będziesz uprawiać? Tez o tym myślałamA ja właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam nasiona marcherki, ogórka, sałaty, rzodkiewki, cebulki więc jak już nie chodzę do pracy to zajmę się uprawą warzyw
@Ennis92 piękny brzusio ! moj sprzed tygodnia (16tydz) [emoji16]Zobacz załącznik 942214
Jak Ci sie biega z brzuchem?
A ponoć czarny wyszczupla [emoji23]Bez przesady z nazywaniem tego bieganiem Marszobieg 2:2 z rozsądku, choć czuje, że mogłabym więcej, ale pilnuje tętna i 120 nie przekraczam średniego. Brzuch nie przeszkadza jeszcze. I oby jak najdłużej bo dobrze mi to na głowę robi.
Brzuch sprzed 1,5tyg mniej więcej (w czarnym - w białym ten sam etap w pierwszej ciąży [emoji85])
Zobacz załącznik 942227