reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja tez jeszcze nic nie mam i pewnie dopiero maj, czerwiec będę się brać za wyprawkę. Z tym, ze ja nie mam kompletnie nic i będę musiała zakupić wszystko od zera [emoji52] a po 11 latach wypadłam z obiegu...
Ja sie boje ze moj maly wyskoczy przed terminem cc i musze miec wszystko gotowe do konca maja.

reklama
Ja chce mieć 90%gotowe na Wielkanoc a potem tylko układać i ostatnie dodatki.

Zrobiłam fotę w windzie. Co to będzie na końcu?
IMG_20190212_130207.jpeg

Czytając Ciebie pomyślałam, że Ty pomyłkę z butami zauwzylas będąc u kosmetyczki. I już mi się włączyło kino, jak Ty w dwóch różnokolorowych prawych butach paradujesz pełna elegancji po mieście :)

Bo tak było w sumie, zauważyłam w salonie (należy do mojej sis), ale buty były w torbie, a nie na nogach ;) Plan był taki, że tam się przebiorę po pedi i poszuram w pobliskim parku. Wbiłam się w biegowe ciuchy, buty wyjmuje i zonk. W dwóch prawych się nie dało ;) Ale przynajmniej pies wyszedł na tym korzystnie, bo wróciłam do domu, zabrałam go i buty i pojechaliśmy do lasu potruchtać. Za to ja w niedoczasie i ciągłym locie.

Ogólnie moja córka ma teraz 2l i 4 miesiące i po domu biega bez końca a jak wychodzimy z domu to trzeba ją namawiać żeby 200 m sama przeszła , a wózkiem bardzo chętnie teraz jeździ, w lipcu będzie miała 2l i 9 miesięcy i też myślę żeby tą dostawkę do wózka kupić, ale o podwójnym wózku nie myślę. Pewnie i tak na początku nie będę sama na spacery chodziła. Ale tak przysiąść to mi się wydaje że dziecko dlugo lubi , moja koleżanka ma syna 4,5 roku i czasami w trakcie spaceru mówi że go nogi bolą i do siostry do spacerówki się pakuje więc wydaje mi się że dobrze mieć jakieś rozwiązanie żeby te starsze dziecko też miało jakieś miejsce żeby usiąść

Ogólnie moja córka ma teraz 2l i 4 miesiące i po domu biega bez końca a jak wychodzimy z domu to trzeba ją namawiać żeby 200 m sama przeszła , a wózkiem bardzo chętnie teraz jeździ, w lipcu będzie miała 2l i 9 miesięcy i też myślę żeby tą dostawkę do wózka kupić, ale o podwójnym wózku nie myślę. Pewnie i tak na początku nie będę sama na spacery chodziła. Ale tak przysiąść to mi się wydaje że dziecko dlugo lubi , moja koleżanka ma syna 4,5 roku i czasami w trakcie spaceru mówi że go nogi bolą i do siostry do spacerówki się pakuje więc wydaje mi się że dobrze mieć jakieś rozwiązanie żeby te starsze dziecko też miało jakieś miejsce żeby usiąść
Mam taki sam plan jak Ty i córkę w podobnym wieku :) masz już coś konkretnego upatrzonego?

reklama
A ja właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam nasiona marcherki, ogórka, sałaty, rzodkiewki, cebulki więc jak już nie chodzę do pracy to zajmę się uprawą warzyw :D

Do góry