reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja tez jeszcze nic nie mam i pewnie dopiero maj, czerwiec będę się brać za wyprawkę. Z tym, ze ja nie mam kompletnie nic i będę musiała zakupić wszystko od zera [emoji52] a po 11 latach wypadłam z obiegu...
Ja sie boje ze moj maly wyskoczy przed terminem cc i musze miec wszystko gotowe do konca maja.

reklama
Ja chce mieć 90%gotowe na Wielkanoc a potem tylko układać i ostatnie dodatki.

Zrobiłam fotę w windzie. Co to będzie na końcu?
IMG_20190212_130207.jpeg

Czytając Ciebie pomyślałam, że Ty pomyłkę z butami zauwzylas będąc u kosmetyczki. I już mi się włączyło kino, jak Ty w dwóch różnokolorowych prawych butach paradujesz pełna elegancji po mieście :)

Bo tak było w sumie, zauważyłam w salonie (należy do mojej sis), ale buty były w torbie, a nie na nogach ;) Plan był taki, że tam się przebiorę po pedi i poszuram w pobliskim parku. Wbiłam się w biegowe ciuchy, buty wyjmuje i zonk. W dwóch prawych się nie dało ;) Ale przynajmniej pies wyszedł na tym korzystnie, bo wróciłam do domu, zabrałam go i buty i pojechaliśmy do lasu potruchtać. Za to ja w niedoczasie i ciągłym locie.

Ogólnie moja córka ma teraz 2l i 4 miesiące i po domu biega bez końca a jak wychodzimy z domu to trzeba ją namawiać żeby 200 m sama przeszła , a wózkiem bardzo chętnie teraz jeździ, w lipcu będzie miała 2l i 9 miesięcy i też myślę żeby tą dostawkę do wózka kupić, ale o podwójnym wózku nie myślę. Pewnie i tak na początku nie będę sama na spacery chodziła. Ale tak przysiąść to mi się wydaje że dziecko dlugo lubi , moja koleżanka ma syna 4,5 roku i czasami w trakcie spaceru mówi że go nogi bolą i do siostry do spacerówki się pakuje więc wydaje mi się że dobrze mieć jakieś rozwiązanie żeby te starsze dziecko też miało jakieś miejsce żeby usiąść

Ogólnie moja córka ma teraz 2l i 4 miesiące i po domu biega bez końca a jak wychodzimy z domu to trzeba ją namawiać żeby 200 m sama przeszła , a wózkiem bardzo chętnie teraz jeździ, w lipcu będzie miała 2l i 9 miesięcy i też myślę żeby tą dostawkę do wózka kupić, ale o podwójnym wózku nie myślę. Pewnie i tak na początku nie będę sama na spacery chodziła. Ale tak przysiąść to mi się wydaje że dziecko dlugo lubi , moja koleżanka ma syna 4,5 roku i czasami w trakcie spaceru mówi że go nogi bolą i do siostry do spacerówki się pakuje więc wydaje mi się że dobrze mieć jakieś rozwiązanie żeby te starsze dziecko też miało jakieś miejsce żeby usiąść
Mam taki sam plan jak Ty i córkę w podobnym wieku :) masz już coś konkretnego upatrzonego?

reklama
A ja właśnie wróciłam z zakupów i kupiłam nasiona marcherki, ogórka, sałaty, rzodkiewki, cebulki więc jak już nie chodzę do pracy to zajmę się uprawą warzyw :D

Do góry