reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja już po wizycie. Wszystko ok, mała rośnie. Aktualnie 23 cm i 349 gram. Ułożyła się niezbyt optymalnie wiec nie udało się zrobić ładnego zdjęcia ale większość rzeczy pomierzona a za dwa tygodnie i tak kolejne połówkowe usg wiec może będzie bardziej skłonna do współpracy. Łożysko na przedniej ścianie, dość nisko ale pewnie się jeszcze podciągnie tak jak w pierwszej ciąży. Następna wizyta za cztery tygodnie z krzywa cukrowa.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

Super [emoji7] spora kobitka juz z niej [emoji4] który u Ciebie tydzień? Teraz możesz juz spokojnie odetchnąć [emoji1360][emoji4]

reklama
Ja już po wizycie. Wszystko ok, mała rośnie. Aktualnie 23 cm i 349 gram. Ułożyła się niezbyt optymalnie wiec nie udało się zrobić ładnego zdjęcia ale większość rzeczy pomierzona a za dwa tygodnie i tak kolejne połówkowe usg wiec może będzie bardziej skłonna do współpracy. Łożysko na przedniej ścianie, dość nisko ale pewnie się jeszcze podciągnie tak jak w pierwszej ciąży. Następna wizyta za cztery tygodnie z krzywa cukrowa.

Gratulacje. Jaka już duża ta Twoja córeczka [emoji813]

Duże bejbi juz :) super ze wszystko dobrze.

Ojej jaka już duża ;) Super

Też mam już dość tej pogody. Właśnie nam śnieg sypie... A wczoraj tak cieplutko...
I znów mi poszło na zatoki. Synu mnie zaraził chyba aaa

reklama
Super [emoji7] spora kobitka juz z niej [emoji4] który u Ciebie tydzień? Teraz możesz juz spokojnie odetchnąć [emoji1360][emoji4]

U mnie dziś 20+1 wiec już połówka ciąży, stad te wymiary. Tak naprawdę to odetchnę koło 30 tygodnia ale każde kolejne prawidłowe usg to powód do radości.

Do góry