reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

kasienka3b spokojnie, poczekaj z dwa dni jak nie pojawi się @ to zrób test ponownie! Ja w pierwszej ciąży w dniu spodziewaniej @ miałam negatywny test a 2 dni pózniej bladzioch już był

slodkatrojeczka Gratulacje !!! Na kiedy termin ?
Ogolnie jutro mam terminnplanowanej @. Jesli sie spozni z 2 dni to powtorze ale jakos nie wierze w cuda.

reklama
Cześć Dziewczyny

Można się dołączyć? W zeszłą środę zobaczyłam dwie piękne kreski na teście. Aż mi się wierzyć nie chciało i musiałam powtórzyć testem Elektronicznym. Na razie zero objawów oprócz delikatnych mdłości i strasznego zmęczenia. Trochę się martwię brakiem objawów no ale jeszcze jest dość wcześnie.

Trzymam kciuki za wszystkie z was które jeszcze czekają na testowanie :)
Gratulacje:)

Ja się jeszcze na wizytę nie zapisuje i szczerze to odwlekam to. Podświadomie czekam na okres:( a z resztą w 5 tyg jeszcze nie widzę sensu i tak by mi kazali przyjść za 2 aż będzie serce i można będzie założyć karte
Witamin też jeszcze nie biorę
@Ennis92 brakiem objawów się nie przejmuj. Gorzej jakby były i nagle ustały to wtedy często wiąże się z nagłym spadkiem bhcg i poronieniem ale to też nie jest 100% wyznacznik choć u mnie w pierwszej ciąży się sprawdziło poroniłam w 10tyg i miałam delikatne bóle piersi które nagle ustały.
W drugiej ciąży nic nie miałam i teraz też nie mam ale jeszcze karmię wiec może dlatego inaczej odczuwam. Jedynie co mleka jest mniej i martwi mnie to bardzo

Widać hormony. Nie zaszłam nigdy w ciąży karmiąc więc nie wiem jak to działa.
Medeleine niestety dostala @, kilka stro wyzej pisala.

Juz troszke nas jest, ciekawie ktora bedzie tak ogarnieta i nas zliczy [emoji6]

Zaczynam miec lekkie mdlosc, ale cieszy mnie to. A Wy jak sie czujecie?

U mnie dziś masakra. Cały dzień mdłości...

Witajcie!:)
Dziś odebrałam wyniki tarczycy są w normie magnez i potas na granicy ale co najważniejsze i naprawdę zaskoczenie to to że wyniki bety hCG mam powyżej 19 :-) :):confused:

reklama
Do góry