reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Elektrycznym też sprawdzałam [emoji23][emoji23] jeszcze jeden mi został to pewnie sprawdzę za tydzień [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]
A w ktorym tyg masz miec polozna? 8 czy 10? Ja w pierwszej ciazy mialam w 8 i teraz z tego co mowili to tez tak ma byc. Szczerze to juz bym chciala rodzic [emoji6]

[emoji23][emoji23][emoji23]
A w ktorym tyg masz miec polozna? 8 czy 10? Ja w pierwszej ciazy mialam w 8 i teraz z tego co mowili to tez tak ma byc. Szczerze to juz bym chciala rodzic [emoji6]
GP mówił że około 10 tygodnia ale przez to że mam cukrzycę i inne problemy to możliwe że będzie szybciej. Mam nadzieję że szybciej bo inaczej jajko zniose a nie dziecko urodze[emoji23][emoji23]

Ennis to powiem Ci ze bedziesz miec specjalne traktowanie przez ta cukrzyce. Ja ogolnie nie mam cukrzycy ale w ciazy skierowali mnie na badania bo babcia ma nabyta. No i okazalo sie ze mam cukrzyce ciazowa, mialam wiecej skanow i spotkan w szpitalu przez to. W sumie dzieki temu bylam spokojniejsza. Mysle ze u Ciebie bedzie po krolewsku od poczatku [emoji6]

Ennis to powiem Ci ze bedziesz miec specjalne traktowanie przez ta cukrzyce. Ja ogolnie nie mam cukrzycy ale w ciazy skierowali mnie na badania bo babcia ma nabyta. No i okazalo sie ze mam cukrzyce ciazowa, mialam wiecej skanow i spotkan w szpitalu przez to. W sumie dzieki temu bylam spokojniejsza. Mysle ze u Ciebie bedzie po krolewsku od poczatku [emoji6]

Nawet nie wiesz jak mnie to uspokaja oby teraz do pierwszego spotkania.

Myślę czy się nie umówić prywatnie na early scan... Muszę pomyśleć nad tym

Medeleine niestety dostala @, kilka stro wyzej pisala.

Juz troszke nas jest, ciekawie ktora bedzie tak ogarnieta i nas zliczy [emoji6]

Zaczynam miec lekkie mdlosc, ale cieszy mnie to. A Wy jak sie czujecie?
Mnie mdłości biorą jak długo nie jem i z rana [emoji85] co raczej nie jest zbyt dobre bo już wchodzę w ta ciążę otyła i nie chciałabym przytyć zbyt dużo.

@renisus potem jak zbierze się nas więcej to zrobi się tabelkę z terminem porodu, miastem wiekiem imieniem i innymi detalami jakie będziemy chciały tylko uwzględnić. Tak będzie nam lepiej się ogarnąć i poznać a i nie będa się pojawiały po milion razy te same pytania bo przecież w różnych momentach dziewczyny będą dochodzić:)

reklama
Do góry