reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Elektrycznym też sprawdzałam [emoji23][emoji23] jeszcze jeden mi został to pewnie sprawdzę za tydzień [emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23]
A w ktorym tyg masz miec polozna? 8 czy 10? Ja w pierwszej ciazy mialam w 8 i teraz z tego co mowili to tez tak ma byc. Szczerze to juz bym chciala rodzic [emoji6]

[emoji23][emoji23][emoji23]
A w ktorym tyg masz miec polozna? 8 czy 10? Ja w pierwszej ciazy mialam w 8 i teraz z tego co mowili to tez tak ma byc. Szczerze to juz bym chciala rodzic [emoji6]
GP mówił że około 10 tygodnia ale przez to że mam cukrzycę i inne problemy to możliwe że będzie szybciej. Mam nadzieję że szybciej bo inaczej jajko zniose a nie dziecko urodze[emoji23][emoji23]

Ennis to powiem Ci ze bedziesz miec specjalne traktowanie przez ta cukrzyce. Ja ogolnie nie mam cukrzycy ale w ciazy skierowali mnie na badania bo babcia ma nabyta. No i okazalo sie ze mam cukrzyce ciazowa, mialam wiecej skanow i spotkan w szpitalu przez to. W sumie dzieki temu bylam spokojniejsza. Mysle ze u Ciebie bedzie po krolewsku od poczatku [emoji6]

Ennis to powiem Ci ze bedziesz miec specjalne traktowanie przez ta cukrzyce. Ja ogolnie nie mam cukrzycy ale w ciazy skierowali mnie na badania bo babcia ma nabyta. No i okazalo sie ze mam cukrzyce ciazowa, mialam wiecej skanow i spotkan w szpitalu przez to. W sumie dzieki temu bylam spokojniejsza. Mysle ze u Ciebie bedzie po krolewsku od poczatku [emoji6]

Nawet nie wiesz jak mnie to uspokaja oby teraz do pierwszego spotkania.

Myślę czy się nie umówić prywatnie na early scan... Muszę pomyśleć nad tym

Medeleine niestety dostala @, kilka stro wyzej pisala.

Juz troszke nas jest, ciekawie ktora bedzie tak ogarnieta i nas zliczy [emoji6]

Zaczynam miec lekkie mdlosc, ale cieszy mnie to. A Wy jak sie czujecie?
Mnie mdłości biorą jak długo nie jem i z rana [emoji85] co raczej nie jest zbyt dobre bo już wchodzę w ta ciążę otyła i nie chciałabym przytyć zbyt dużo.

@renisus potem jak zbierze się nas więcej to zrobi się tabelkę z terminem porodu, miastem wiekiem imieniem i innymi detalami jakie będziemy chciały tylko uwzględnić. Tak będzie nam lepiej się ogarnąć i poznać a i nie będa się pojawiały po milion razy te same pytania bo przecież w różnych momentach dziewczyny będą dochodzić:)

reklama
Do góry