reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Dzień dobry.
Koniec laby i trzeba wstawać już do szkoły A się nie chce ;) jeszcze deszcz pada i jest ciemno ale nie ma wyjścia.

Kto dzisiaj wizytuje ? Trzymam kciuki.

Miłego dnia :D
Dzień dobry, nie jesteś sama i u mnie laba się skończyła ;) A tak było fajnie :)

A w ogóle to jestem zła :mad: znowu mam infekcje, masakra jakaś ...I z czego? ...hmmm. A wizyta dopiero za tydzień :(

reklama
Papaulina kciuki!
Ja wizytuje jutro.
W końcu się wyspałam:) ale za oknem też szaro, szkoda, weekend był taki ładny:( jak zima wróci to moje dzieciaki się ucieszą,.bo dziadek o jakimś kuligu myślał dla nich:) a ja już bym chciała wiosnę. Mam dosyć tego ubierania dzieci w 500 warstw.
Dziś jedziemy do salonu oglądac auta. Coś mi się wydaje że nic nie znajdziemy, ale skorzystamy z tego, że nie ma dzieci i będzie można na spokojnie obejrzeć, a najmłodszego wciśniemy dziadkom. W środę mieliśmy jechać oglądać wózki,ale mąż chyba jutro jedziemy delegację:(

Ja aktualnie wsuwam śniadanie... Muszę jeszcze do sklepu po mleko skoczyć, bo młody wypił 2 litry od wczoraj... I myślę co na obiad...
Po południu planuję jechać do teściów po glukometr. A jutro rano machnę sobie morfologię, tak o.

Cześć dziewczyny ja również jutro wybieram się na badania. W piątek wizyta i chyba pierwszy raz nie mogę się jej tak bardzo doczekać przez ten nieszczęsny ból brzucha :-(

Powodzenia na wizytach :-) trzymam kciuki.

Jagodka kupiliśmy auto w tamtym roku i szczerze powiem że szybko nowego kupować nie chce. Te oglądania, jazdy i to co rzekomo miało być w samochodzie A czego nie było. Szukaliśmy odpowiedniego 5 miesięcy- oczywiście z używanych bo na nowy nas nie stać:-) tak więc nie zazdroszczę tego zwiedzania ale może Wam pójdzie szybciej zakup :-)

AjahiS na pewno musimy kupić przed porodem, ale nie będzie to bułka z masłem, bo nie szukamy normalnego auta tylko 7 os i jeszcze, żeby miało bagażnik i nie miało silnika koło 4l..

Dziewczyny znalazłam spoko ofertę na allegro na piżamki rozm.56. Nie wiem jak to będzie z jakością ale 14zł za 2 szt. Są dziewczęce i chłopięce. Zamowilam chłopięce, najwyżej będzie w nich spała dziewczynka ;) od razu razy 2, żeby się wysyłka opłacała ;) Wrzucam link, może ktos skorzysta. Od jutra koles ma urlop do 1 marca jak cos ;)

Link do: TWINS Śpioszki Piżamki r.56 ZESTAW 132568 OKAZJA !

Eh kupiła stolik do salonu, dziś przyszedł. Dopiero miałam czas otworzyć a tam jedna noga polamana

No to kiepsko.

U mnie ferie, więc młody jeszcze śpi. Za to ja nie mogłam spać. Dziś wizyta... od 5 tygodni. Strasznie się stresuje [emoji54] Wizyta późno.
Oj tam Ennis taki teraz dizajn, że stół bez jednej nogi [emoji23] a tak serio współczuję, musisz odesłać.
W tv mówią, że od wtorku zima wraca. Aż mi niedobrze na samą myśl.

Trzymam kciuki za wizytę.

AjahiS na pewno musimy kupić przed porodem, ale nie będzie to bułka z masłem, bo nie szukamy normalnego auta tylko 7 os i jeszcze, żeby miało bagażnik i nie miało silnika koło 4l..

Ja tez wizytuje jutro ale u mnie to będzie połówkowe. Jedno z dwóch które mam mieć[emoji6] Daj znać jak wybierzecie jakieś auto. My tez szukamy nowego.

U mnie dziś 20+0 czyli połowa ciąży już za mną. Niesamowite jak ten czas leci. Doborze, że nie mam dużo z wyprawki do kupienia bo jeszcze nawet nie zaczęłam.

Miłego dnia dziewczyny!!

reklama
Biedna:( cały czas musisz z kimś być ??

Długi spacer odpada :/ dłuższa trasa autem też musi mnie ktoś zawieźć spacer tylko z kimś jak chce wziąść prysznic to muszę czekać na męża żeby był w domu bo już raz prawie zemdlałam w ostatniej chwili mnie złapał:/ strasznie szybko się męczę nie mogę za dużo naraz zrobić :/ powoli chodzę bo przy normalnym tempie mam taką zadyszke że szok no i oczywiście zaczyna mi się robić słabo ogólnie nie ciekawie jestem teraz mocno ograniczona przez to że mogę zemdleć i tak będzie aż do porodu niestety :(

Do góry