Myslniczek
Fanka BB :)
No to dba o forme mamyMyślę że to trening przed nieprzespanymi nocami [emoji1][emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dba o forme mamyMyślę że to trening przed nieprzespanymi nocami [emoji1][emoji1]
Moja forma bedzie do kitu rano jak trzeba będzie wstać [emoji12]No to dba o forme mamy
To napewno. Jak mowie mojemu D. Ze nie umiem spać to zawsze mi mówi 'zamknij oczy to proste' [emoji13] No jakby to naprawde bylo takie proste.Moja forma bedzie do kitu rano jak trzeba będzie wstać [emoji12]
Super [emoji3590] gratuluję udanej wizyty. Szkoda że maleństwo się chowa. Ile do następnego usg?Ale dziś napisaliście !!! Prawie jak książkę cała przeczytać [emoji23]
My po USG , maleństwo nie chciało pokazać co ma między nóżkami ale za to wiemy ze wszystko jest idealnie z maleństwem tak jak powinno
Zobacz załącznik 940927
Dasz radę a córcia pomoże[emoji8]Wiem, a My kobiety jesteśmy bardzo silne i damy ze wszystkim rade, a zwłaszcza jak to dotyczy Naszych dzieci. [emoji5]
Miłej pracy, ja tez uciekam.
Rano wstaje, mała do żłobka i znowu zabiegany dzień.
Kolorowych snów wszystkim życzę. [emoji6]
Takich ludzi nie potrzeba w naszym życiu, dlatego po prostu olewac ich opinię i najlepiej z podniesioną głową pokazywać swoje szczęście.Dzięki dziewczyny za słowa otuchy jakoś człowiekowi tak lżej na sercu się robi , ale niestety słowa bardzo bolą i mimo że ktoś ci powie 100 razy że Cię kocha a raz że jesteśmy do niczego to jakos te zle słowa zapadają w pamieci
U nas to jest bardzo planowane dziecko przemyślane przez kilka miesięcy , mieszkamy sami mamy duży dom , podwórko nikt nas nie utrzymuje i to jest naprawdę dla mnie pełnia szczęścia cudowny mąż , dwóch zdrowych synów i teraz córcia aby zdrowie było to nic więcej do szczęścia nie potrzeba [emoji173] no może mniej takich ludzi co sprawiają przykrość.
Nie martw się ją też zostalam sama z 1.5 rocznym dzieckiem z dnia na dzień bez pracy bez żadnych pomysłów na życie. Wtedy myślałam ,że świat mi się wali ale dziś cieszę się z tego co się stało 7 lat temu.Podziwiam Twoja mamę.
Tez znam dużo takich osób, w rodzinie tez są. Ja akurat mieszkanie mam, prace także finansowe zabezpieczenie jest, to się nie martwię o to. Nie chciałam nigdy takiego życia dla moich dzieci, ale opowiem Wam swoją ‚historie’ na zamkniętym.
Muszę dać rade, a staram się nie denerwować i myśleć pozytywnie.
Śliczniutko