reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Znowu się podnieść nie mogę a na 9 mam polowkowe. Żołądek mnie boli ale to pewnie z nerwów. Mój dalej chrapie.... Wkurzył mnie wczoraj wieczorem. Otworzyłam okno w sypialni bo mi gorąco było a ten odrazu setka że zimno i on się musi ubrać i dwie kołdry. Zamknęłam te okno. Jakoś zasnęłam, obudziłam się godzinę później i co? Obydwie kołdry na podłodze bo mu gorąco a ja cała spocona musiałam się przebierać.
Udusilabym ale kocham za bardzo

reklama
Ja się nie martwię tym, co mowia ludzie,nigdy się nie martwiłam,mam to głęboko, a to co się nie mieści w głowie, mam w doopie ;) gadali i będą gadać. Martwi mnie jak damy radę finansowo,logistycznie itp, już teraz jest ciężko:(
Ja już po laboratorium, właśnie wcinam śniadanko,bo jedyne co mam od 7 w głowie to żarcie;) strazaka Sama odstawilam do przedszkola, dziś mają bal, potem idę na kawę i ciacho, więc dziś pełen relaks.
Młody tak mnie skopał w poczekalni,że byłam w szoku, tak mocno jeszcze nie było, rośnie w siłę;)

Witajcie z rana :)

ja po sniadaniu - dzieci w szkole i przedszkolu :)

czekam na te ruchy maleństwa a tu nic :) a u Was już takie kopniaki.

Dziewczyny dacie radę :) bedzie dobrze - całe zycie pod górkę nie może być.

U mnie trzecie dzieciątko planowane a podejrzewam, że i tak polowa rodziny myśli, że wpadliśmy :D
Co do reakcji na maleństwo to najfajniej zareagowała moja babcia :) "super Aniu, najwyższy czas, poki jesteś jeszcze mloda to będzie Ci łatwiej wszystko ogarnąć" żadnego zdziwienia wzięła to za pewnik że powinno być trzecie :) i powiem wam, że podbudowała mnie tym bo inni to byli bardzo zdziwieni (w tym moi rodzice)

Cudownie! U mnie to samo. Wczoraj jak szykowałam się do kąpieli mój D. powiedział :ale brzuchal ci wywaliło, jeszcze tydzień temu był połowę mniejszy [emoji23][emoji23][emoji23] Widzę że nie jestem sama.

Co do durnych ludzi których obchodzi moje życie i moja ciąża. Mam to w d... To moje życie i mój brzuch. Jak można komentować tak że ktoś jest w ciąży? No nie rozumiem. A co jeśli dla kobiety rzeczywiście ciąża jest problemem ale kocha to dziecko? Toż to depresja gotowa! Zamiast wspierać łatwiej komuś szpile w serce wsadzić.
Nosz kur.... ! No i się zdenerwowałam z samego rana .
Ja się cieszę że jesteście w ciąży [emoji16] wszystkie! I czekam na piękne zdjęcia pięknych bobasów po porodzie.

Super [emoji3590] gratuluję udanej wizyty. Szkoda że maleństwo się chowa. Ile do następnego usg? Dasz radę a córcia pomoże[emoji8]Takich ludzi nie potrzeba w naszym życiu, dlatego po prostu olewac ich opinię i najlepiej z podniesioną głową pokazywać swoje szczęście.

;) 11 Marca Połówkowe [emoji28] ale może do tego czasu zrobię kolejne usg bo tak mysle ze M ma 3 Marca urodziny i fajnie by mu było zrobić niespodziankę z balonami czy coś w tym stylu :)

Cześć dziewczyny ! :) Czytam Was już jakiś czas także postanowiłam się przedstawić. Jestem Ada i zaczynam 19 tc. Aktualnie u mnie wszystko w porządku. Miło Was poznać
Witaj ;)
;) 11 Marca Połówkowe [emoji28] ale może do tego czasu zrobię kolejne usg bo tak mysle ze M ma 3 Marca urodziny i fajnie by mu było zrobić niespodziankę z balonami czy coś w tym stylu :)
Ooo dobry pomysł [emoji13]
Ja na twoim miejscu tez chyba zrobiłbym szybciej [emoji4]

reklama
Cześć dziewczyny ! :) Czytam Was już jakiś czas także postanowiłam się przedstawić. Jestem Ada i zaczynam 19 tc. Aktualnie u mnie wszystko w porządku. Miło Was poznać

Witaj!

Dziecko w żłobku, śniadanie zjedzone a teraz kawa. Potem wypadałoby się wziąć za jakieś sprzątanie ale bardzo bardzo mi się nie chce;)

Co do gadania innych ludzi to dziewczyny już powiedziały wszystko co jest do powiedzenia.

Ja wiem, że niektóre z nas maja bardzo pod górkę i ciężko się cieszyć ciąża w takiej sytuacji ale damy/dacie rade. Trzymajcie się wszystkie ciepło!!

Miłego dnia dziewczyny[emoji4][emoji4]

Do góry