reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
Oo to czekam na wieści czy coś zdobyłaśDzień dobry wszystkim piękne słońce za oknem , A wrócił z nocki i przyniósł mi śniadanko do łóżka zaraz wstaje i jadę na szmateks bo dziś dostawa nowej odzieży niemowlęcej może coś fajnego wychacze
Misty29
Powodzenia na zakupachDzień dobry wszystkim piękne słońce za oknem , A wrócił z nocki i przyniósł mi śniadanko do łóżka zaraz wstaje i jadę na szmateks bo dziś dostawa nowej odzieży niemowlęcej może coś fajnego wychacze
U nas też wreszcie wyszło słoneczko i od razu przyjemniej. Niestety sąsiad wierci od rana i już mnie głowa rozbolała. Piję kawkę.
U
użytkownik 189
Gość
Zapomniałam dodać że to pierwsza ciąża. Także świeżak jestem Właśnie siedzę w pracy i się tak zastanawiam czy któraś z Was była w takiej sytuacji co ja. Pracuje na zastępstwo w urzędzie, z tego co wiem dziewczyna, która zastępuje wraca w lipcu. Trochę jestem przerażona, wiec chętnie kogoś wysłucham z takim problemem. I wybaczcie jak było coś już takeigo poruszane ale znaleźć nie mogę.
wszystkozajete
Moderatorka
200 postów do nadrobienia [emoji85][emoji85][emoji85] Macie tempo. Młody w żłobku, ja idę na trening, a później będę nadrabiać co tam u Was. Miłego weekendu i kciuki jeśli ktoś ma dziś wizytę
Ennis92
A ja jak nic się spóźnię do szpitala [emoji33][emoji33][emoji24][emoji24] korek jak uj i jeszcze sztorm. Chciałam jechać wcześniej ale mój facet oczywiście po co? Zdążysz masz 5 minut... Ta kuźwa... 15 minut do wizyty a my dalej pod domem bo korek
AjahiS
WitajCześć dziewczyny ! Czytam Was już jakiś czas także postanowiłam się przedstawić. Jestem Ada i zaczynam 19 tc. Aktualnie u mnie wszystko w porządku. Miło Was poznać
AjahiS
masz umowę na zastepstwo czy na czas okreslony do lipca? Ta druga w Twoim przypadku bylaby lepsza...Zapomniałam dodać że to pierwsza ciąża. Także świeżak jestem Właśnie siedzę w pracy i się tak zastanawiam czy któraś z Was była w takiej sytuacji co ja. Pracuje na zastępstwo w urzędzie, z tego co wiem dziewczyna, która zastępuje wraca w lipcu. Trochę jestem przerażona, wiec chętnie kogoś wysłucham z takim problemem. I wybaczcie jak było coś już takeigo poruszane ale znaleźć nie mogę.
reklama
AjahiS
U mnie tez dzis ponuro a mialam jechac do dziewczyn do pracy tak mi sie nie chceCo do słońca to wyślijcie trochę bo u mnie się właśnie sztorm zaczął czy inny cud natury i pizga [emoji85][emoji85]