reklama
Aguu
Fanka BB :)
Moj by nie poszedł menda, ale za to ostatnio jak robi zakupy to pamięta o soczku dla mnie heheWysłałam męża po lody, inaczej nie zasnę...
Ja z witamin biorę kwas foliowy, wit D i jod. Ale chyba muszę poszukać jakieś witaminy dla ciężarnych gdzie będzie wszystko w jednej tabletce. [emoji1]
Do tego euthyrox.
Do tego euthyrox.
A, bo dziewczyny podają tak dość dokładnie gramy i mnie to zastanawiało. [emoji6]Na USG? Po wymiarach, to jest bardzo szacunkowa waga.
U
użytkownik 902
Gość
Bo USG podaje dokładnie, tylko co z tego jak to waga wg USG, a nie faktyczna. Wystarczy,że lekarz zaznaczy milimetr dalej i już kilkanaście gramow poooszlo.
Karolcia.DE
@findmysky to takie szacunkowe komputerowe obliczenie, dł x szer x wys [emoji2960][emoji1787] jakoś to mierzą na podstawie długości i obwodów[emoji6]
Aleczka80
Pregna Plus ma to wszystko w jednej tabletce do tego jeszcze żelazo.Ja z witamin biorę kwas foliowy, wit D i jod. Ale chyba muszę poszukać jakieś witaminy dla ciężarnych gdzie będzie wszystko w jednej tabletce. [emoji1]
Do tego euthyrox.
A, bo dziewczyny podają tak dość dokładnie gramy i mnie to zastanawiało. [emoji6]
Załączniki
natka_z
Nic się nie martw, za darmo tego nie robi [emoji23] [emoji23]Moj by nie poszedł menda, ale za to ostatnio jak robi zakupy to pamięta o soczku dla mnie hehe
Zaiste moge ostro chrzanic dzis. I pieprzyc rowniez.
Lodow chce.
I 6 godzin snu ciagiem.
I jednorozca.
Lody i sen może by się jakoś zorganizowało ale z jednorożcem może być problem. Musi koniecznie być?[emoji848]
Niezly plan. Moge wyczesywac ogony i polerowac rogi. Serio. Taki business plan to ja rozumiem.
Ja też się zgłaszam na ochotnika[emoji4]
Ja nie pracuje a też czasami nie ogarniam.Ja czasem czytam dwa razy, bo ktoś kogoś cytuje, a ja nie widziałam tego cytowanego [emoji85] produkcja taka,że jak mam pracę, to nie ogarniam
Ja z witamin biorę kwas foliowy, wit D i jod. Ale chyba muszę poszukać jakieś witaminy dla ciężarnych gdzie będzie wszystko w jednej tabletce. [emoji1]
Do tego euthyrox.
A, bo dziewczyny podają tak dość dokładnie gramy i mnie to zastanawiało. [emoji6]
Program wylicza na podstawie wymiarów i tyle, ale nie jest to dokładne wyliczenie i trzeba się liczyć z błędem. Dużo zależy od lekarza wykonującego usg.
Co do in vitro to ja jestem na tak i tyle w tym temacie ode mnie.
Przy pierwszym dziecku chciałam oddać krew pępowinowa do ogólnie dostępnego banku krwi pepowinowej ale położnej wyleciało to z głowy a ja byłam padnięta po porodzie. Prywatnego bankowania nie przewiduje. Zgłębiałam temat i wyrobiłam sobie swoją opinie. Każdy ma prawo do swojej.
Zacznę sobie chyba robić na lodowce listę z tym co „przez Was” chciałabym zjeść. A potem się do Was zgłoszę po dofinansowanie na trenera personalnego po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Ennis92
Ja tak samo [emoji23] dziś na obiad mam kebaba I frytki bo chodzą za mną od 3 dni bo ktoś co chwilę o kebabach[emoji23][emoji23][emoji23]Lody i sen może by się jakoś zorganizowało ale z jednorożcem może być problem. Musi koniecznie być?[emoji848]
Ja też się zgłaszam na ochotnika[emoji4]
Ja nie pracuje a też czasami nie ogarniam.
Program wylicza na podstawie wymiarów i tyle, ale nie jest to dokładne wyliczenie i trzeba się liczyć z błędem. Dużo zależy od lekarza wykonującego usg.
Co do in vitro to ja jestem na tak i tyle w tym temacie ode mnie.
Przy pierwszym dziecku chciałam oddać krew pępowinowa do ogólnie dostępnego banku krwi pepowinowej ale położnej wyleciało to z głowy a ja byłam padnięta po porodzie. Prywatnego bankowania nie przewiduje. Zgłębiałam temat i wyrobiłam sobie swoją opinie. Każdy ma prawo do swojej.
Zacznę sobie chyba robić na lodowce listę z tym co „przez Was” chciałabym zjeść. A potem się do Was zgłoszę po dofinansowanie na trenera personalnego po porodzie[emoji23][emoji23][emoji23]