Aguu
Fanka BB :)
Miałam na myśli późne odpepnienie nie ze jestem samolub hehJa bym zyczyla, zeby ani miktolitr nie musial wracac[emoji123][emoji123] ani do niego, ani do rodzenstwa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam na myśli późne odpepnienie nie ze jestem samolub hehJa bym zyczyla, zeby ani miktolitr nie musial wracac[emoji123][emoji123] ani do niego, ani do rodzenstwa.
Ty się śmiejesz ale ja mam taki organizer bo nigdy nie wiem czy wzięłam [emoji85]Daj znać jak się dowiesz. Ja też biorę masę leków magnez, acard, prenatal duo teraz jeszcze nospe i luteine (przynajmniej tą wkładam w inną dziurę hahahha) mąż już się śmieje że kupi mi organizer na leki taki jak stare babcie mają [emoji23]
Janka do dziecka z łożyska przez pępowinę, w tym sensie chyba
Jagódka prosiła o priv jeśli chcesz bycCzytałam, że była tu ostra dyskusja o zamkniętym temacie/dziale (?). Już coś ruszyło w tym temacie? Już powstał? [emoji14]
Czytalas i nie doczytałas? Zgłoszenie na priv poproszę do 10.02 będę Was zbieraćCzytałam, że była tu ostra dyskusja o zamkniętym temacie/dziale (?). Już coś ruszyło w tym temacie? Już powstał? [emoji14]
Tworzy sięCzytałam, że była tu ostra dyskusja o zamkniętym temacie/dziale (?). Już coś ruszyło w tym temacie? Już powstał? [emoji14]
Julka dzisiaj wpadla na pomysl zebym nie musiala pracowac. Mowi - mamo a moze chcesz miec farme? Po pytaniu co bysmy tam mialy, odparla - Unicorny [emoji16] Takze Janka, jak juz to sie stanie to zapraszam [emoji16]Zaiste moge ostro chrzanic dzis. I pieprzyc rowniez.
Lodow chce.
I 6 godzin snu ciagiem.
I jednorozca.
Ups... A tak śmiechem żartem to ja też czasami się zastanawiam chociaż do tej pory brałam wieczorem wszystko żeby nie zapomnieć ale teraz mam nospe 3 razy dziennie więc może mi gdzieś umknąć[emoji23]Ty się śmiejesz ale ja mam taki organizer bo nigdy nie wiem czy wzięłam [emoji85]