reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Julka dzisiaj wpadla na pomysl zebym nie musiala pracowac. Mowi - mamo a moze chcesz miec farme? Po pytaniu co bysmy tam mialy, odparla - Unicorny [emoji16] Takze Janka, jak juz to sie stanie to zapraszam [emoji16]
Niezly plan. Moge wyczesywac ogony i polerowac rogi. Serio. Taki business plan to ja rozumiem.

Ups... A tak śmiechem żartem to ja też czasami się zastanawiam chociaż do tej pory brałam wieczorem wszystko żeby nie zapomnieć ale teraz mam nospe 3 razy dziennie więc może mi gdzieś umknąć[emoji23]
Ja biorę rano i wieczorem. Rano tarczyca, apaoruna, magnez, metformina I insulina a wieczorem magnez, metformina, wiamitny, dha, kwas foliowy I insulina [emoji85][emoji85]
Dziękuję kobietkom, które wyraziły swoje zdanie. Przekonalyscie mnie, że nie ma sensu dalej ciągnąć tematu. Uważam go za zakończony...
[emoji848][emoji848][emoji848]

Daj znać jak się dowiesz. Ja też biorę masę leków magnez, acard, prenatal duo teraz jeszcze nospe i luteine (przynajmniej tą wkładam w inną dziurę hahahha) mąż już się śmieje że kupi mi organizer na leki taki jak stare babcie mają [emoji23]
Ja magnez, Pregna Plus, Letrox 125 , i coraz częściej nospe więc też mam fajny zestaw;)

reklama
Do góry