Dokładnie. Dopiero co prenatalne były a tu już prawie połowa i zaczną się połówkowe.Kurcze chwilę temu rozmawiałyśmy o testach, wynikach bety... A tu już temat zjadania lozyska Czas leci..
Łaaaaa, poczułam kopnięcie pod ręką !!!! Ale czad!! Kopie dalej, szkoda że mój stary śpi po nocce
reklama
Wyjątkowa Marta
Fanka BB :)
Rozwalilas mnie z tym zelaskiem.
A ja dalej czekam...
Przecież to się ostro wkurwic można [emoji52] współczuję. Ja wczoraj czekałam 20 minut na usg No mieli zmianę systemu, ale ja bywam straszną zołzą i na głos mówiłam co o tym myślę. Potem było mi głupio [emoji849][emoji849] ale dopiero po badaniu, jak stres zszedł [emoji13]
natka_z
Na stronie „5 10 15”. Zamówiłam chyba z 20 rzeczy, w tym już takie większe polarki, pajacyk. Taki zestaw z Dinsey bluzka + spodnie ok. 26 zł, wiec myślę, że to dobra cena. Chyba, że mnie oszukali i te rzeczy w regularnych cenach nie kosztuja po 60-70 [emoji23]O mamusiu [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7] jakie promocje są?
Tak, mój amant to Tedek, Tedosław, Tedkinson [emoji23] ma 2 lata i bujne przyrodzenie [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Cześć! [emoji4][emoji4]
Można gdzieś zmienić nick? Bo chyba żelazko24/7 bardziej do mnie pasuje...
Misty29
Cudne ubranka [emoji813] Ja nie mogę się doczekać żeby poznać płeć to wtedy też trochę poszaleję. Mam wytłumaczenie bo przy córce mieliśmy większość ubranek z długim rękawem a teraz by się przydał krótki. Mąż musi to jakoś przeżyćWczoraj pojawiła się prośba o pokazanie ubranek. To tylko 3 zestawy z chyba 20... Trochę mnie poniosło, ale były takie super promocje
Ja miałam cc i niestety nie pozwolili kangurować tacie. Zabrali na mierzenie, ważenie i badania i przywieźli nam jak już byłam na sali poporodowej. Pewnie wszystko zależy od szpitala.
Wszystkim chorowitkom życzę dużo zdrówka! Wczoraj moi rodzice przyszli na urodziny córki i okazało się że mama chora (pewnie złapała od dzieci w szpitalu). Nie powinna w takim stanie do nas przyjeżdżać a jednak. Mam nadzieję że córka niczego od niej nie złapała..
My już po spacerku. Pięknie słoneczko dziś świeci. Aż chce się żyć oby więcej takich dni. Od razu lepiej z energią. Obiadek już mam gotowy. Teraz tylko czekać aż mąż wróci z pracy. Pewnie na zakupy popołudniu pojedziemy.
Ennis92
Na monitorze pisze ze 26 minut opóźnienia do konsultanta i 40 do diabetologa. Ja miałam wizytę na 10.45 i na 11 [emoji23][emoji23][emoji23] jest 11.50Przecież to się ostro wkurwic można [emoji52] współczuję. Ja wczoraj czekałam 20 minut na usg No mieli zmianę systemu, ale ja bywam straszną zołzą i na głos mówiłam co o tym myślę. Potem było mi głupio [emoji849][emoji849] ale dopiero po badaniu, jak stres zszedł [emoji13]
Mnie stopuje mój chłop. Tak to bym juz dawno nazekala.
Ja rozumiem opóźnienia ale kurde jak pół godziny to pół godziny.
PaskuPaska
Marta, nie wiem jak Ty wytrzymujesz na kręgosłup z tym prasowaniem..? Podziwiam, ja od kilku dni sie zabieram za firanki i zebrać nie moge.
U mnie Fredzia, dwuletnia dziewica [emoji23] to by sie spasowali [emoji23]
U mnie Fredzia, dwuletnia dziewica [emoji23] to by sie spasowali [emoji23]
plastulinka
A mi ta ciąża się strasznie dłuży ostatnio. Może dlatego że nie czuję się najlepiej
Ja jestem 30letnia pierworódką. Ale starania od 24 roku życia. Po drodze wiele "przygód" ( 6 poronień , nowotwór). I też czuje się trochę staro bo zawsze chciałam mieć dziecko w młodym wieku. Ale nie ważne kiedy, ważne że to serduszko się wogole pojawiło [emoji4]
Ja jestem 30letnia pierworódką. Ale starania od 24 roku życia. Po drodze wiele "przygód" ( 6 poronień , nowotwór). I też czuje się trochę staro bo zawsze chciałam mieć dziecko w młodym wieku. Ale nie ważne kiedy, ważne że to serduszko się wogole pojawiło [emoji4]
Aguu
Hahaha żelazko 24/7. Ja to nawet porządnego żelazka nie mam.
Ciężko Was gonić pracując. Jeszcze upierdliwa klientka mnie męczy mailowo... Aaaaa. Zamiast robić swoją robotę to zajmuję się bzdetami (nie pracuję w dziale obsługi klienta grr )
Ciężko Was gonić pracując. Jeszcze upierdliwa klientka mnie męczy mailowo... Aaaaa. Zamiast robić swoją robotę to zajmuję się bzdetami (nie pracuję w dziale obsługi klienta grr )
Myslniczek
Mi zaraz kregoslup odpadnie od siedzenia w autobusach. I mam nadzieje ze jak do tej pory lekarz bedzie czekał na mnie nie ja na niego [emoji13]
reklama
Ennis92
Przypomniałś mi że miałam wysłać email wczoraj [emoji23] ja to mam dziurę zamiast mózguHahaha żelazko 24/7. Ja to nawet porządnego żelazka nie mam.
Ciężko Was gonić pracując. Jeszcze upierdliwa klientka mnie męczy mailowo... Aaaaa. Zamiast robić swoją robotę to zajmuję się bzdetami (nie pracuję w dziale obsługi klienta grr [emoji14] [emoji14] )