reklama
Misty29
Fanka BB :)
Dziewczyny ale robicie dziś smaka i to jeszcze na noc takie pyszności tu serwujecie że od razu robię się głodna. Miałam robić jutro placki ziemniaczane a teraz zastanawiam się czy nie lepiej racuchy. Kusi by upiec ciasto ale mam jeszcze torta. Jutro moi rodzice przyjeżdżają z urodzinową wizytą to pewnie skończą go więc w czwartek szarlotka
ladyk24na7
Wracam właśnie z tej nadprogramowej wizyty. Sytuacja wygląda tak, że jeszcze trochę wydzieliny brązowej mam w szyjce, ale nie wypływa na zewnątrz. Z maluchem wszystko ok, szyjka długa ponad 4 cm. Maluch się wykręcił i za nic w świecie nie chciał pokazać, co ma między nogami. Ale to mało istotne. Ważne, że serce bije jak dzwon. Mogę plamić po współżyciu, bo okazało się, że mam nisko łożysko. Także abstynencja. Przepisał mi luteinę dopochwowo do mojej regularnej wizyty, którą mam 15.02. Jutro mąż weźmie sobie dzień urlopu, żebym mogła poleżeć. Do tego łeb mnie boli, gardło mnie boli, z nosa zaczęło mi cieknąć. Także zaczynam być przeziębiona. Uroczo :/.
ada1989
Mama Konradka :)
Thermomixa też polecam [emoji16][emoji16][emoji16]Ja do roomby, suszarki i ekspresu dorzucam thermomix polecam zestaw bardzo mi pomaga w codziennym życiu
AjahiS
Dobrze że z maluszkiem wszystko Ok.Wracam właśnie z tej nadprogramowej wizyty. Sytuacja wygląda tak, że jeszcze trochę wydzieliny brązowej mam w szyjce, ale nie wypływa na zewnątrz. Z maluchem wszystko ok, szyjka długa ponad 4 cm. Maluch się wykręcił i za nic w świecie nie chciał pokazać, co ma między nogami. Ale to mało istotne. Ważne, że serce bije jak dzwon. Mogę plamić po współżyciu, bo okazało się, że mam nisko łożysko. Także abstynencja. Przepisał mi luteinę dopochwowo do mojej regularnej wizyty, którą mam 15.02. Jutro mąż weźmie sobie dzień urlopu, żebym mogła poleżeć. Do tego łeb mnie boli, gardło mnie boli, z nosa zaczęło mi cieknąć. Także zaczynam być przeziębiona. Uroczo :/.
Misty29
Cieszę się że z maluszkiem wszystko dobrze a Tobie życzę dużo zdrówka!Wracam właśnie z tej nadprogramowej wizyty. Sytuacja wygląda tak, że jeszcze trochę wydzieliny brązowej mam w szyjce, ale nie wypływa na zewnątrz. Z maluchem wszystko ok, szyjka długa ponad 4 cm. Maluch się wykręcił i za nic w świecie nie chciał pokazać, co ma między nogami. Ale to mało istotne. Ważne, że serce bije jak dzwon. Mogę plamić po współżyciu, bo okazało się, że mam nisko łożysko. Także abstynencja. Przepisał mi luteinę dopochwowo do mojej regularnej wizyty, którą mam 15.02. Jutro mąż weźmie sobie dzień urlopu, żebym mogła poleżeć. Do tego łeb mnie boli, gardło mnie boli, z nosa zaczęło mi cieknąć. Także zaczynam być przeziębiona. Uroczo :/.
ladyk24na7
Dzięki Dziewczyny! [emoji173]️
Wyjątkowa Marta
Coś u mnie nie tak. Tzn z brzuchem Ok, ale po powrocie do domu opędzlowałam sałatkę z salad store i poczułam się mega źle i słabo. Musiałam na ponad godzinę iść do łóżka, w sumie to nie spałam. Czuje się jak zmielona i wypluta [emoji31] wyprasuję kilka poszewek i wracam do łóżka ...
A tak w ogóle to muszę Wam powiedzieć, że Janka to super babka jest [emoji471] nie wiem kiedy zleciał ten czas na gadaniu! Śmiechu było co nie miara i buzie się nie zamykały [emoji4][emoji4][emoji4]
A tak w ogóle to muszę Wam powiedzieć, że Janka to super babka jest [emoji471] nie wiem kiedy zleciał ten czas na gadaniu! Śmiechu było co nie miara i buzie się nie zamykały [emoji4][emoji4][emoji4]
Ennis92
Może sałatka była nieswiezaCoś u mnie nie tak. Tzn z brzuchem Ok, ale po powrocie do domu opędzlowałam sałatkę z salad store i poczułam się mega źle i słabo. Musiałam na ponad godzinę iść do łóżka, w sumie to nie spałam. Czuje się jak zmielona i wypluta [emoji31] wyprasuję kilka poszewek i wracam do łóżka ...
reklama