reklama
Misty29
Fanka BB :)
Kocham szarlotkę [emoji813]Mi dzisiaj koleżanka smaka na jabłecznik narobiła i nie mogłam się oprzeć i zakręciłam na szybko w Thermisiu. Wyszedł przepyszny dzielę się z Wami bo idealnie pasowałby taki gorący z gałką lodów waniliowych.
Odnośnie zwierząt nam się marzy piesek rasy samoyed może za rok spełnimy te marzeniaZobacz załącznik 940186
HaTo
U mnie było wszędzie super, bo u nas to pierwsze dziecko i już na czasie (ja 34 lata, mąż 42, ale on już jednego syna ma). Najlepszy był mój tata - chciał mi piwo polać a ja mówię, ze niestety podziękuje. To on na mnie tak patrzy, czy zwariowałam, a po 10 sekundach już widziałam po oczach, ze się domyślił. No i ta radość, w 10 tygodniu mi ucho do brzucha przykładał.
Studentka uciekła dla grupy muffinki. Naszczescie trochę zostało, bo lodówka pusta:/
Studentka uciekła dla grupy muffinki. Naszczescie trochę zostało, bo lodówka pusta:/
@wszystkozajete mi się od dziecka tez bullterier marzy.
Bym miała tyle gadania jakbym wzięła...moja rodzina nie akceptuje psów tych ‚groźnych’, każdy żyje stereotypami. [emoji19][emoji19]
Zreszta jakie mi zwierze się nie marzy, za dzieciaka chyba przerobiłam prawie wszystko. [emoji23][emoji23]
Bym miała tyle gadania jakbym wzięła...moja rodzina nie akceptuje psów tych ‚groźnych’, każdy żyje stereotypami. [emoji19][emoji19]
Zreszta jakie mi zwierze się nie marzy, za dzieciaka chyba przerobiłam prawie wszystko. [emoji23][emoji23]
malina2312
Ja do roomby, suszarki i ekspresu dorzucam thermomix polecam zestaw bardzo mi pomaga w codziennym życiuOd początku z tylu, za pasażerem tak jak zalecają. I lusterko na zagłówek żeby widziec dziecko.
Chodzi o usg
Mam besafe - polecam
Suszarkę bębnowa kocham. To jedno z mojej świętej trójcy - suszarka, roomba i ekspres do kawy
Ja mam bulteriera miniaturę, jak go wzięliśmy to syn miał 8ms, pół roku różnicy jest między nimi. Mają sztamę po całości Choć na początku z dwoma „dzidziusiami” było wesoło
Myslniczek
My byliśmy półtora roku razem jak zaszlam w ciążę.To różnica wieku jak u nas.
Obydwie strony bardzo się cieszyły a najbardziej chyba moja matka. My się trochę baliśmy powiedzieć bo jak zaszłam to byliśmy raptem 7 miesięcy razem
Marta86♧
A u nas jaki był stres przy pierwszym dziecku, znaliśmy się dwa miesiące. Mojej mamie pokazałam test to zapytała co to jest, jak do niej dotarło, że to test ciążowy to zapytała czyj [emoji23] z teściową było gorzej, bo mój obecny mąż był świeżo po rozstaniu z dziewczyną. Po pół roku był ślub i tak już jesteśmy razem 11 lat i to były najlepsze decyzje jakie mogliśmy podjąć [emoji4]To różnica wieku jak u nas.
Obydwie strony bardzo się cieszyły a najbardziej chyba moja matka. My się trochę baliśmy powiedzieć bo jak zaszłam to byliśmy raptem 7 miesięcy razem
renisus
Ja mam w planach kupic przed kolejna zimna. Teraz nie wyrabiam z praniem i suszeniem a co mowic z bobasem.Ja mam suszarkę i jeśli wyciągnę ciepłe od razu to nic nie prasuje ale niektóre rzeczy lubią się skurczyć [emoji30]
Ale jest więcej niż przydatna - to mój niezbędnik [emoji7]
Piekny [emoji7]My też mamy futrzaka[emoji12] wariatka, uwielbia sie przytulić a jak przychodzimy do domu to taki koncert urządza że uszy bolą [emoji12] do października był jeszcze jeden owczarek niestety musieliśmy się pożegnać [emoji17][emoji17] Zobacz załącznik 940178
Mi L chcial zrobic przyjemnosc i kupil ciastka bez cukru z gorzka czekolada. Jutro zrobie test czy moge jesc, czy nie.
Lady, daj znac po wizycie.
slodkatrojeczka
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ja mialam amstaffa, cudny był. Taka straszna ciapa, własnego cienia się bał, ale wyglądem straszył, mąż się o mnie nie bał jak wieczorem od niego wracałam do domu