reklama
slodkatrojeczka
Fanka BB :)
[
Siłownia dobra sprawa, z wiekiem skóra już nie za sama, dobrze poćwiczyć chociaż też nie lubię, zawsze szłam niechętnie ale wychodząc ledwo przebierałam nogami i to mi dawało mega satysfakcje. Sto razy prawie zabiłam własnego mężaJa już na sobie sprawdziłam że wystarczy że mniej jem i bez jakiś rzeczy typu chipsy i inne przekaski i mogę zrzucić, co do ćwiczeń to się nigdy nie mogę się zmobilizować ale może zapisze się na siłownię
Ons
Haha też to zauważyłem Święta prawda GDZIE TE KILOGRAMY HAHADziewczyny, większość z Was pisze, ze ma jakiś tłuszczyk, dodatkowe kilogramy, ale jak wystawiacie te zdjęcia, to ja nic nie widzę takiego [emoji23]
slodkatrojeczka
ada1989
Mama Konradka :)
Ja chodziłam daawno temu, fajnie było bo od razu był tam basen i sauny i można było po siłowni się zrelaksować [emoji6] w ogóle lubię sport ale przez ostatnie lata się czlowiek rozleniwil...jak chodzi o skórę to od początku muszę stosować jakis dobry krem ujędrniający, po ostatniej ciąży stosowalam na zasadzie że jak tylko zmienialam pampersa to smarowalam i szybko się brzuch podciagnal [emoji6][
Siłownia dobra sprawa, z wiekiem skóra już nie za sama, dobrze poćwiczyć chociaż też nie lubię, zawsze szłam niechętnie ale wychodząc ledwo przebierałam nogami i to mi dawało mega satysfakcje. Sto razy prawie zabiłam własnego męża
Haha też to zauważyłem Święta prawda GDZIE TE KILOGRAMY HAHA
Oszukują [emoji1]
Ja brzucha nadal nie mam, ale taka moja uroda chyba. [emoji23]
Z córka przytyłam 8kg, a teraz planuje max 10. Jak na razie +2kg, zobaczymy jak to będzie.
Ostatnio robiłyście gofry, to ja postanowiłam zrobić na kolacje. [emoji2]
wszystkozajete
Moderatorka
Pewnie że robi, teraz jestem 10lat starsza niż w pierwszej ciąży, to na ogromne znaczenie moim zdaniem. Dlatego też nie rozumiem kobiet które czekają z ciążą bardzo długo.
Po pierwsze nie każdy partnera życiowego poznaje w wieku lat 20. Po drugie nie zawsze udaje się zajść w ciąże w rok, dwa, trzy.. Generalnie robienie sobie dziecka z pierwszym lepszym bo 25 lat na karku nie jest zbyt rozsądne jak dla mnie. Stuknie mi 34 we wrześniu, nie żałuje, że nie miałam dziecka z poprzednim partnerem. Z mężem staraliśmy się o pierwsze dziecko ponad 3,5 roku. Życie różnie się układa
U
użytkownik 902
Gość
Pewnie,że różnie sie uklada. Raczej chodzi mi o kobiety, które celowo, mając wszystko poukładane, odkladaja ciążę, a potem zaskoczone, że w wieku 40lat na pierwsze dziecko jednak może być trochę za późno..
Robienie sobie dziecka pod presją czasu to idotyzm, ale odkladanie tego w nieskończoność też jest głupie. My o drugie dziecko bardzo długo się staraliśmy, kilka ciąż po drodze stracilam, ale co ja moglam? To było niezależne od nas. Ale tego,że zdecydowałam się na ciążę w wieku 22lat nie żałuję i dzis zrobiłabym to samo
Robienie sobie dziecka pod presją czasu to idotyzm, ale odkladanie tego w nieskończoność też jest głupie. My o drugie dziecko bardzo długo się staraliśmy, kilka ciąż po drodze stracilam, ale co ja moglam? To było niezależne od nas. Ale tego,że zdecydowałam się na ciążę w wieku 22lat nie żałuję i dzis zrobiłabym to samo
U
użytkownik 902
Gość
Wzystkozajete poza tym pierwsze dziecko w wieku 32lat to nie jest późno, tylko normalnie jak na te czasy, ja myślę o dużo starszych pierworodkach. W ostatniej ciąży leżałam w sali z dziewczyną 40+ już na finiszu. Zaczęła rodzić, położne do niej, dobra idziemy na porodówkę, a ona "ale ja nie jestem gotowa,nie chce rodzić!" A lekarz do niej "no 40lat pani miała na to żeby się przygotować"
reklama
natka_z
Nie ukrywam, że też odkładałam myśl o ciąży „na potem”. Udało się nam naprawdę szybko i to mnie cieszy, bo ominął nas ten cały stres związany z niepowodzeniami. Zawsze chciałam w miarę ustabilizować życie zawodowe, osobiste i dopiero wtedy myśleć o dziecku (chociaż jeszcze do niedawna nie myślałam o nim wcale). Nie żałuję mojej decyzji, chociaż w lipcu stuknie mi 30, a z mężem jestem od 10 lat dodam, że ślub wzięliśmy dopiero w czerwcu zeszłego roku
Ostatnia edycja: