reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja miałam trochę tluszczyku przed ciążą więc teraz tak to wygląda [emoji12]
Ada na potwierdzenie opony do okola [emoji6] Teraz mam pilke. Ale moze to efekt drugiej ciazy?. Nie wiem w sumie.
Screenshot_20190202-173049_Messenger.jpeg

reklama
Wiadomo że rano trochę mniejszy,ale i tak spory..mam nadzieję,ze nie będzie rósł ciągle w takim tempie;)

Ja właśnie nie pamietam jak było w poprzedniej ciąży na tym etapie,ale w sumie ja zawsze wcześnie miałam brzuch, więc może nie będzie źle. Bardziej się o wagę boję, bo w każdej kolejnej wpadało mi więcej kg, a ta zaczęłam i tak z wyższą wagą..

Ja właśnie nie pamietam jak było w poprzedniej ciąży na tym etapie,ale w sumie ja zawsze wcześnie miałam brzuch, więc może nie będzie źle. Bardziej się o wagę boję, bo w każdej kolejnej wpadało mi więcej kg, a ta zaczęłam i tak z wyższą wagą..
Spokojnie 4ka dzieci to wyzwanie, szybko zrzucisz.

Będziemy zrzucać grupowo. Myślę, że niewiele jest osób, ktore od razu wracają do wagi. W sumie to z troski o dziecko nie można sobie pozwalać niewiadomo ile. Ale czasami ktoś się hamuje całą ciążę a i tak przybierze więcej. Nie ma reguły. Dzieci rosną, płyn owodniowy - indywidualna sprawa, organizm zatrzymuje wodę. Dużo zejdzie w pierwszych dniach. Z resztą sobie poradzimy ;)

Ada na potwierdzenie opony do okola [emoji6] Teraz mam pilke. Ale moze to efekt drugiej ciazy?. Nie wiem w sumie.Zobacz załącznik 939362
No widać że inny [emoji6]

Moje były inne w każdej ciąży i ciężko mi określić jaki teraz będzie. Wiem że jak dojdę do siebie po cc to się biorę za zrzucenie zbędnych kilogramów. Bo po 3 machnelam na to ręka....

reklama
Będziemy zrzucać grupowo. Myślę, że niewiele jest osób, ktore od razu wracają do wagi. W sumie to z troski o dziecko nie można sobie pozwalać niewiadomo ile. Ale czasami ktoś się hamuje całą ciążę a i tak przybierze więcej. Nie ma reguły. Dzieci rosną, płyn owodniowy - indywidualna sprawa, organizm zatrzymuje wodę. Dużo zejdzie w pierwszych dniach. Z resztą sobie poradzimy ;)
Ja tylko w pierwszej ciąży schudłam bardzo szybko i to z nawiązką. Ale to też pewnie stres związany z zupełnie nową sytuacja i latalam ciągle na każdy krzyk pierworodnego więc dlatego [emoji12] po następnej już gorzej a po ostatniej to w ogóle się rozleniwilam...musze się po tym wziąć ostro za siebie

Do góry