reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Pije pierwsza kawe od listopada, kiedy to mnie odrzucilo. Zaraz orgazmu dostane[emoji23]
Stary mi wlosy obcial, bo moja fryzjerka jest na maciezynskim. Mialam pofarbowac, ale nie dam rady wysiedziec z farba.

reklama
Jagodka ladnie! Ja nawet z chlopcem w brzuchu nie wygaldam tak seksi.
Edit: moj brzuchol dzisiaj.
.... niechce sie wyslac [emoji58]

Ostatnia edycja:
Oo poszlo. Sorki za post pod postem itd
20190202_162234.jpeg

Oo poszlo. Sorki za post pod postem itdZobacz załącznik 939351
Piękny i jaki kształtny [emoji4] mój M nie umie robić zdjęć brzucha, zawsze pod złym kątem albo uchwyca to czego nie trzeba [emoji1]
Chyba wybrałam sukienkę na tą 40stke.. chociaż mąż się śmieje,że do 16.02 mi brzuch jeszcze bardziej urośnie i się nie zmieszczę, wredny..Zobacz załącznik 939344
Będzie dobra ma pewno! Brzuszek fajny!
U mnie dochodzi barszczyk czerwony .
A brzuszek taki sprzed tygodnia.Zobacz załącznik 939309
Jeszcze nieduży ale już widać że ktoś tam mieszka [emoji4]

Jak patrzę na mój to mam wrażenie że to magazyn tłuszczu a dzidzi jeszcze tam mało [emoji1] no ale tak to jest jak się przed ciążą podjadalo

Kiedyś robiłam mieszankę z miodu i cytryny ale była niedobra w smaku [emoji31]

Zrobiłam pierwsze zdjęcie brzuszka, nie mam dużego lustra więc sobie radzę [emoji1] i bez makijazu ale jak siedzę w domku to się nie chce malować [emoji12] brzuch 17+1
Zobacz załącznik 939269

Też jestem w 17 +1 ale mój nie jest tak ładny jak twój [emoji173]️ może kiedyś będzie większy[emoji846]

reklama
Do góry