slodkatrojeczka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strach się bać ..u mnie dopiero 15 TC leci@.jagódka ładny brzusio, taki całkiem konkretny już
Wiesz to też zależy od pory dnia. Ja mam z rana 2 razy mniejszy niż wieczorem. Ale widać już, że jestem w ciąży.Strach się bać ..u mnie dopiero 15 TC leci
Ja miałam trochę tluszczyku przed ciążą więc teraz tak to wygląda [emoji12]Ada ja tak "do okola" roslam z Julka [emoji4]
Ja ciągle latam w legginsach jak tylko mogę [emoji23] w domu jeszcze dresy ale legginsy chyba króloja w szafie [emoji23]Mój wygląda tak w tej chwili 17+6 Polecam leginsy, 12zl u chinczyka. Najwygodniejsze. W domu nie nosze nic innego.Zobacz załącznik 939361
Dresy mnie uwierają w brzuch. Niektóre leginsy też. Te akurat są mocno rozciągliwe i naciągnę je na cały brzuch. Wygoda przede wszystkimJa ciągle latam w legginsach jak tylko mogę [emoji23] w domu jeszcze dresy ale legginsy chyba króloja w szafie [emoji23]
Ja mam boczki teraz się trochę naciągnęły.Dziewczyny, większość z Was pisze, ze ma jakiś tłuszczyk, dodatkowe kilogramy, ale jak wystawiacie te zdjęcia, to ja nic nie widzę takiego [emoji23]