reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Mleko działa na krótko,lepiej kupić sobie manti albo coś innego na zgagę.
Ja wczoraj właśnie cierpiałam po plackach ziemniaczanych, pyszne były,ale widzę,że od razu zgaga po tłustym..:(
Robię dziś swój pierwszy chleb [emoji33] mam nadzieję,że wyjdzie bo jak nie, to nie będziemy mieli co jeść jutro [emoji16]
Ja robię chleb z garnka, zawsze wychodzi przepyszny ;) Co do zgagi, też miewam. Ale tylko jak sobie za bardzo pozwole. Zupa na śmietanie - zgaga gotowa. Spaghetti tesciowej - zgaga. W domu jem głównie chleb.

reklama
Ja w pierwszej ciazy tylko rennie, mleka ogolnie nie pije, chyba ze kropla do kawy.
Teraz mialam wlasciwie zgage czy nadkwasote od ok 7tyg az do teraz. Z przejsciem na diete sie uspokoilo. Pewnie pod koniec znowu bedze sie meczyc.

Ada super[emoji4] Powiem Ci ze bylam przekonana ze jestesm jasna bladynka z niebieskimi oczami [emoji16] A tu szok[emoji6]

Cos tam sprzatam dzisiaj, ale co sie poruszam to siadam z zadycha. Masakra jakas.
Haha serio?[emoji16] kiedyś się farbowalam na blond, muslalam żeby może teraz też rozjaśnić włosy, ale jakoś w późniejszym okresie ciąży. I na tym zdjeciu to w ogóle mam mine że masakra [emoji23]
Wiktor mi się podoba. Ale moja córka ma na imię Wiktoria i jakoś tak nie bardzo.. Adaś też chciałam ale w mojej rodzinie to imię źle się kojarzy. Michała ma kuzynka, Mikołaj nie podoba się mężowi, Maciej z kimś tam się kojarzy, Jakubów mamy w rodzinie kilku... Moje dziecko zostanie bez imienia. Stoimy przy Sebastianie ale to imię z kolei nie podoba się mojemu tacie. W sumie co on ma do gadania no ale jednak się wahamy.
Sebastian to nasz średni, polecam imię [emoji16][emoji16][emoji16] można dużo zdrobnien wymyśleć [emoji12]

Wstałam z bólem głowy... Ale już przechodzi. Może dlatego, że w nocy wracalam do domu przed 3. I wstalam o 13... Chyba mam zbyt suche powietrze w sypialni... Wstaje codziennie z mega zapchanym nosem.

S
Haha serio?[emoji16] kiedyś się farbowalam na blond, muslalam żeby może teraz też rozjaśnić włosy, ale jakoś w późniejszym okresie ciąży. I na tym zdjeciu to w ogóle mam mine że masakra [emoji23]Sebastian to nasz średni, polecam imię [emoji16][emoji16][emoji16] można dużo zdrobnien wymyśleć [emoji12]
Sebastian to mój kuzyn, sprawia dużo problemów (moim zdaniem zwyczajny nastolatek), dlatego tata się uparł, żeby nie dawać tak dziecku na imię. No ale kto z nas w wieku 16lat nie kombinował jak wypić czy zapalić, żeby mama się nie zorientowała... Widać nam po prostu się udawało a jemu nie ;)

Haha serio?[emoji16] kiedyś się farbowalam na blond, muslalam żeby może teraz też rozjaśnić włosy, ale jakoś w późniejszym okresie ciąży. I na tym zdjeciu to w ogóle mam mine że masakra [emoji23]Sebastian to nasz średni, polecam imię [emoji16][emoji16][emoji16] można dużo zdrobnien wymyśleć [emoji12]
Ja myślę nad imieniem którego nie da się zdrobnic. Nie podobają mi się zrobienia

Mleko działa na krótko,lepiej kupić sobie manti albo coś innego na zgagę.
Ja wczoraj właśnie cierpiałam po plackach ziemniaczanych, pyszne były,ale widzę,że od razu zgaga po tłustym..:(
Robię dziś swój pierwszy chleb
emoji33.png
mam nadzieję,że wyjdzie bo jak nie, to nie będziemy mieli co jeść jutro
emoji16.png
Chlebek piekę cały czas sama ciężko żeby się nie udał powodzenia czekamy na wieści

Też miałam dziś w planach chleb, to jak na złość mi zakwas na dziś zamówiony nie dojechał :/ A za drożdżowym nie przepadam.

Ja zrobiłam na drożdżach, muszę wypróbować maszynę do chleba, jak się sprawdzi, to sobie kupię i będę szaleć z zakwasami

reklama
Do góry