reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Widzę, że nie tylko ja mam problem z imieniem dla chłopca. Co ja proponuję - mąż mówi „no way”, co on - mnie się nie podoba. Ja myślałam o Leonie, Kacprze, Mikołaju, Tymonie. On, że bleeee. No to on proponuję Pawła, Piotra. A ja na to „chyba ocipiałeś”. Także na razie zero kompromisów. Mamy już Jana i Jakuba. Córka to Maja. Jeśli będzie druga Dziewczynka to nazwiemy ją Natalia. Tu mamy zgodę.

reklama
Hej dziewczyny! Proszę was napiszcie co stosujecie u siebie na katar i totalne zatkanie. Sól morska nie pomaga, inhalacje Z 3% NaCl też nie, na noc ratuje się xylometazolinem bo już nie daje rady, a głowa boli od tego kataru.

Hej u nas jak chłopiec to będzie Kajtek, a jak dziewczynka to córka chce, żeby Klara i w sumie mi i mężowi się podoba:-) :). U nas szaro buro i pada za oknem. Mimo to, życzę miłego weekendu wszystkim.

U nas też jak potwierdzi się chłopak to będzie problem z imieniem chociaż dla dziewczynki też nie mamy. Ja chcę inne mąż inne w dodatku te które się podobają są już w rodzinie, ale zaczynają się z kimś kojarzyć. Mi się podoba Paweł (ale mąż ma w rodzinie jeszcze w dodatku z tym samym nazwiskiem [emoji2955]) Adam Michał Mikołaj Maciej Jakub mężowi podoba się Wiktor

Nam się mało męskich imion podoba. Póki co stanęło na Franku.

Franki to fajne chłopaki - mam jednego na stanie [emoji4] Jakby był drugi chłopak to byłby Romek albo Stefan. Ale będzie pipka.

U nas też brak zgody, póki co jedyny typ gdzie oboje się zgodziliśmy to Hela, ale szukamy dalej.

Polowkowe to właściwe mam dopiero 7.03. Ale przed wyjazdem jeszcze zrobie w LM ok 20.02.

Hej

Ja jeszcze w łóżeczku ale trzeba wstać i obsłużyć towarzystwo [emoji1]
Mdłości już mi chyba powoli przechodzą, zaczynam normalnie jeść i może jeszcze raz dziennie mnie skreci ale to i tak dobrze [emoji5]
Ruchy już czuje częściej, nie tylko wieczorem, wczoraj na chwile położyłam się w ciągu dnia i kopniak gotowy [emoji16] wie ze mamusia sie stresować nie może i daje znać [emoji1]

moliwa - też mam Gabrysię w domu. [emoji1]

Synek chyba będzie mieć na imię Mikołaj.
Drugiego imienia tez nie będę dawać, córka ma jedno i uważam, ze wystarczy.

reklama
Do góry