reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

A ja zostałam ciocią w nocy :) Cudaśny maluch :) A tu jeszcze tyle ciąży...
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

Co do fajek, ja palilam od 17 roku życia, przy każdej ciąży jak tylko sie dowiedziałam o ciąży to przestawalam i na czas karmienia albo i dłużej. Po ostatniej ciąży nie wróciłam już do tego i dobrze mi z tym [emoji4] a moja wspaniała szwagierka jak tylko urodziłam to non stop pytała kiedy wracam do palenia [emoji1][emoji1] i jak jej mówiłam że nie palę i nie spieszy mi się do tego to się starsznie dziwila 'To Ty nie będziesz juz palić??' [emoji23] ale już nie chce mi się tłumaczyć. Cieszę się że teraz od samego początku ciąży nie musialam truć malucha. Mój M pali,niewiele bo może ze dwie fajki dziennie i mi śmierdzi. Albo sąsiad jak przyjdzie,on jeszcze pali jakieś smierduchy to w ogóle ciężko mi wysiedziec...

reklama
U mnie w rodzine bylo nas troche palaczy, od roku nikt nie pali. Tak troche dziwnie w swieta bylo, nikt na dymka sie nie wymykal.

A to ja byłam lepsza z koleżankami zapaliłam w pierwszej klasie podstawówki moja mama paliła a my mądre wziełysmy fajki ale nawet zaciągnąć się nie umiałyśmy nadpalone fajki wyrzucilsmy do kibla i poszłyśmy do szkoły mama znalazła pływające pety i jak wróciłam ze szkoły wyciągnęła paczkę i mówi zapalimy córcia wtedy wybiła mi papierosy z głowy na zawsze8-):o;)

Na początek chcę podziękować za słowa otuchy, co do kwestii przyrostu wagi. Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.

Jestem po wizycie.
Z małą wszystko w porządku, waży 13O gr (16 tc) i rozwija się prawidłowo.
Pojawił się problem z umiejscowieniem łożyska. Ulokowało się na mięśniaku - 33 mm obok jest drugi - 25 mm. Co może powodować problemy z przepływami.
O mięśniakach wiedziałam. Było ich 5 ok. 20 mm. Przypomniałam lekarzowi, żeby sprawdził mięśniaki, czy rosną.

Na początek chcę podziękować za słowa otuchy, co do kwestii przyrostu wagi. Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.

Jestem po wizycie.
Pojawił się problem z umiejscowieniem łożyska. Ulokowało się na mięśniaku - 33 mm obok jest drugi - 25 mm. Co może powodować problemy z przepływami.
O mięśniakach wiedziałam. Było ich 5 ok. 20 mm. Przypomniałam lekarzowi, żeby sprawdził mięśniaki, czy rosną.

Gratuluje udanej wizyty a od teraz będziemy trzymać kciuki żeby mięśniaki nie przeszkadzały maluszkowi we wzroście.

No i się odważyłam:) Selfie z windy[emoji23][emoji23][emoji23]

IMG_6545.JPG

Jestem po wizycie.
Super że Dzidzia rośnie. Napewno wszystko będzie w porządku, czestrze monitorowanie i powinno być ok :)
Gratuluje udanej wizyty a od teraz będziemy trzymać kciuki żeby mięśniaki nie przeszkadzały maluszkowi we wzroście.

No i się odważyłam:) Selfie z windy[emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 938737
Śliczny brzuszek :)

Jestem po wizycie.
Będzie dobrze [emoji8] fajnie że malutka rośnie prawidłowo.

My powoli szykujemy się na wyjazd.

Co tak zwolnilyscie [emoji6]

Ja po zakupach, wlasnie mi się przypomniało, ze zapomniałam czegoś kupić i zaś 20 km jechać [emoji52]

Netka, oby mięśniaki nie rosły. Będziesz to kontrolować i tyle. Będzie dobrze!

reklama
Co tak zwolnilyscie [emoji6]

Ja po zakupach, wlasnie mi się przypomniało, ze zapomniałam czegoś kupić i zaś 20 km jechać [emoji52]

Netka, oby mięśniaki nie rosły. Będziesz to kontrolować i tyle. Będzie dobrze!
Na wyprawki sie przeniosly [emoji6]

Netka bedzie dobrze, trzeba byc dobrej mysli [emoji4]

Jestem bardzo glodna [emoji2955]

Do góry