reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

A ja zostałam ciocią w nocy :) Cudaśny maluch :) A tu jeszcze tyle ciąży...
Gratulacje [emoji4][emoji4][emoji4]

Co do fajek, ja palilam od 17 roku życia, przy każdej ciąży jak tylko sie dowiedziałam o ciąży to przestawalam i na czas karmienia albo i dłużej. Po ostatniej ciąży nie wróciłam już do tego i dobrze mi z tym [emoji4] a moja wspaniała szwagierka jak tylko urodziłam to non stop pytała kiedy wracam do palenia [emoji1][emoji1] i jak jej mówiłam że nie palę i nie spieszy mi się do tego to się starsznie dziwila 'To Ty nie będziesz juz palić??' [emoji23] ale już nie chce mi się tłumaczyć. Cieszę się że teraz od samego początku ciąży nie musialam truć malucha. Mój M pali,niewiele bo może ze dwie fajki dziennie i mi śmierdzi. Albo sąsiad jak przyjdzie,on jeszcze pali jakieś smierduchy to w ogóle ciężko mi wysiedziec...

reklama
U mnie w rodzine bylo nas troche palaczy, od roku nikt nie pali. Tak troche dziwnie w swieta bylo, nikt na dymka sie nie wymykal.

A to ja byłam lepsza z koleżankami zapaliłam w pierwszej klasie podstawówki moja mama paliła a my mądre wziełysmy fajki ale nawet zaciągnąć się nie umiałyśmy nadpalone fajki wyrzucilsmy do kibla i poszłyśmy do szkoły mama znalazła pływające pety i jak wróciłam ze szkoły wyciągnęła paczkę i mówi zapalimy córcia wtedy wybiła mi papierosy z głowy na zawsze8-):o;)

Na początek chcę podziękować za słowa otuchy, co do kwestii przyrostu wagi. Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.

Jestem po wizycie.
Z małą wszystko w porządku, waży 13O gr (16 tc) i rozwija się prawidłowo.
Pojawił się problem z umiejscowieniem łożyska. Ulokowało się na mięśniaku - 33 mm obok jest drugi - 25 mm. Co może powodować problemy z przepływami.
O mięśniakach wiedziałam. Było ich 5 ok. 20 mm. Przypomniałam lekarzowi, żeby sprawdził mięśniaki, czy rosną.

Na początek chcę podziękować za słowa otuchy, co do kwestii przyrostu wagi. Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna.

Jestem po wizycie.
Pojawił się problem z umiejscowieniem łożyska. Ulokowało się na mięśniaku - 33 mm obok jest drugi - 25 mm. Co może powodować problemy z przepływami.
O mięśniakach wiedziałam. Było ich 5 ok. 20 mm. Przypomniałam lekarzowi, żeby sprawdził mięśniaki, czy rosną.

Gratuluje udanej wizyty a od teraz będziemy trzymać kciuki żeby mięśniaki nie przeszkadzały maluszkowi we wzroście.

No i się odważyłam:) Selfie z windy[emoji23][emoji23][emoji23]

IMG_6545.JPG

Jestem po wizycie.
Super że Dzidzia rośnie. Napewno wszystko będzie w porządku, czestrze monitorowanie i powinno być ok :)
Gratuluje udanej wizyty a od teraz będziemy trzymać kciuki żeby mięśniaki nie przeszkadzały maluszkowi we wzroście.

No i się odważyłam:) Selfie z windy[emoji23][emoji23][emoji23]

Zobacz załącznik 938737
Śliczny brzuszek :)

Jestem po wizycie.
Będzie dobrze [emoji8] fajnie że malutka rośnie prawidłowo.

My powoli szykujemy się na wyjazd.

Co tak zwolnilyscie [emoji6]

Ja po zakupach, wlasnie mi się przypomniało, ze zapomniałam czegoś kupić i zaś 20 km jechać [emoji52]

Netka, oby mięśniaki nie rosły. Będziesz to kontrolować i tyle. Będzie dobrze!

reklama
Co tak zwolnilyscie [emoji6]

Ja po zakupach, wlasnie mi się przypomniało, ze zapomniałam czegoś kupić i zaś 20 km jechać [emoji52]

Netka, oby mięśniaki nie rosły. Będziesz to kontrolować i tyle. Będzie dobrze!
Na wyprawki sie przeniosly [emoji6]

Netka bedzie dobrze, trzeba byc dobrej mysli [emoji4]

Jestem bardzo glodna [emoji2955]

Do góry