reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Ja upieklam scones, wyszorowalam dwie szawki w kuchni przy okazji pozbylam się połowy żarcia którego nie ruszyliśmy od wieków. Zaraz się za obiad biorę [emoji23]

[emoji50] szczęściara ze możesz do lodówki podejść. U mnie otworzenie drzwi kończy się zbieraniem na wymioty

W ramach robienia smaka - upiekłam dziś drożdżówki z wiśniami. Chyba do jutra nie dotrwają [emoji85]

O Boziu, muszą być mega [emoji173]️

Ja oczywiście szalałam z żeberkami a tłumaczyć nie muszę, ze roboty z nimi trochę jest, miałam szykować kolację ale wlasnie się dowiedziałam, ze G zostaje w Ciechanowie. Tak wiec zebra bedą w marynacie leżakować do jutra, niestety mięso juz zamknięte i podduszone [emoji35]
Uwielbiam takie newsy na ostatnią chwilę.

U mnie makaron z wszystkim i pod każdą postacią jest akceptowany. Wczoraj robiłam z pomidorami i mascarpone, a teraz robią się gołąbki. :) Dzisiaj po południu byliśmy na spacerze w parku i przez to będzie obiadokolacja. Jeszcze wracając do domu, weszłam do Lidla i kupiłam pajacyk dla maluszka - uwielbiam ich serię ubranek z bawełny organicznej. :)

[emoji50] szczęściara ze możesz do lodówki podejść. U mnie otworzenie drzwi kończy się zbieraniem na wymioty
Dalej męczy? [emoji853]
U mnie makaron z wszystkim i pod każdą postacią jest akceptowany. Wczoraj robiłam z pomidorami i mascarpone, a teraz robią się gołąbki. :) Dzisiaj po południu byliśmy na spacerze w parku i przez to będzie obiadokolacja. Jeszcze wracając do domu, weszłam do Lidla i kupiłam pajacyk dla maluszka - uwielbiam ich serię ubranek z bawełny organicznej. :)
Ja dziś miałam gołąbki. Mniami!!!!! [emoji39]

Jezu jak ja kocham szpinak! Nawet mam w swierzy w lodowce. Moge taki na kanapiki dawac czy salatke robic. Ogolnie pod kazda postacia zjem.
Mi sie botwinka marzy dzisiaj i jutro ugotujemy. Dzisiaj znowu jedzenie hinduskie krolowalo i znowu cukier ponad norme. A ja nadal glodna.

reklama
Do góry