Betty93
Fanka BB :)
Dziękuję Już się dopisałam.Witaj i się rozgość Jak chcesz dopisz się do tabelki. Zabieram się za edytowanie i zabrać się nie mogę ale w koncu to zrobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję Już się dopisałam.Witaj i się rozgość Jak chcesz dopisz się do tabelki. Zabieram się za edytowanie i zabrać się nie mogę ale w koncu to zrobie
Ja mam termin z usg na 12/07 ale pewnie będzie wcześniej bo planowane cc [emoji6]Prawdopodobnie tak ;-) Bo z @ mam termin na 12.07.2019, a z ostatniego USG na 08.07 Chciałam 3 lata różnicy i będą idealnie z kalendarzem w ręku 3.
Ja się nie dopisałam jak mam to zrobić kiedyś ktoś pisał ale przegapilzmDziękuję Już się dopisałam.
Mój chłop ma 27 marca ja 29 marca moja mam 31 marca jego ojciec 4 kwietnia. Na upartego możemy imprezowa razem [emoji23][emoji23]U Nas jakby się spiąć to możemy zrobić Wszyscy zrobić razem urodzinowe Party bo ja z czerwca, dzieciaczki z lipca i tatuś tak samo. Ale to prawda, że urodziny w tym terminie mają ten plus, że zawsze można je zrobić w ogrodzie i ilość bałaganu diametralnie spada.
To możemy nawet tego samego dnia urodzić. Bo wstępnie lekarz nastawia się na poród sn, chociaż ja już panikuję bo córkę rodziłam 12h, a potem przez prawie 2 tyg. nie byłam w stanie chodzić, siedzieć i wstawać bo dostałam zapalenia po szyciu...Ja mam termin z usg na 12/07 ale pewnie będzie wcześniej bo planowane cc [emoji6]
Myślisz że w razie Czego wolałabyś cc? Ja mimo 4 już ciąży nigdy nie urodziłam sn, czy lepiej czy gorzej to nie wiem, ale pamiętam jaka byłam załamana bo pierwszy syn się nie obrócił i wyrok cc...A potem byłam zadowolona bo nawet bólu wielkiego nie było, no i nie musiałam się wysilać właściwie. Potem już każde cc.To możemy nawet tego samego dnia urodzić. Bo wstępnie lekarz nastawia się na poród sn, chociaż ja już panikuję bo córkę rodziłam 12h, a potem przez prawie 2 tyg. nie byłam w stanie chodzić, siedzieć i wstawać bo dostałam zapalenia po szyciu...