reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nam też kiedyś spadła i też mam dosyć wysokie. Obserwowałam czy ma równe źrenice itd jak się zachowuje przez kolejne godziny, nic się nie działo więc nigdzie nie byłam. Jeśli się wahasz to zadzwoń sobie po prostu na sor i spytaj czy takie objawy wystarcza do diagnostyki?
U nas źrenice będą nieobiektywne, bo Kuba ma anizokorie fizjologiczną. Ale chyba jest ok, zasnął i jest spokojny
Ola W a kojarzysz na.wszelki wypadek gdzie.poza niekłańską i czd jest chirurgia dziecięca?

reklama
Nika nie kojarzę :(

Moj Kuba tez ma nierówne źrenice [emoji23] miał nawet badane dno oka. A my jak debile szukaliśmy po starych zdjęciach czy to przypadkiem nie po upadku jk uczył się stawać ;p

Nika nie kojarzę :(

Moj Kuba tez ma nierówne źrenice [emoji23] miał nawet badane dno oka. A my jak debile szukaliśmy po starych zdjęciach czy to przypadkiem nie po upadku jk uczył się stawać ;p
My jak miał 3 miesiące wylądowaliśmy na sor na niekłańskiej, dno oka, neurolog, kilka konsultacji... i nie znaleźli przyczyny, aż po jakimś czasie moją mamę olśniło, że mój nieżyjący tata miał, a Kuba ogólnie jest do niego podobny z wyglądu.

Dziewczyny jak odstawialyscie od piersi to ile mialyscie pelne piersi? W koncu odstawilam mlodego i cierpie fizycznie. Juz jestem na antbiotyku. Nie karmie dopiero 2 doby. Piersi jak donice.... A dzisiaj jade na wakacje. Nie dalo sie zmniejszyc karmien tylko od razu radykalnie zero. Syn mysli, ze piersi sa chore. Ma nawet w planach isc do lekarza i zapytac czy moze cyciusza...takze tak.

Powinnaś ściągnąć laktatorem do uczucia ulgi (albo ręcznie) tylko właśnie nie wszystko, tylko do uczucia ulgi. I tak powtarzać. Bo inaczej rzeczywiście zrobi się syf.

Poranna burza ja jak odstawiłam to nie miałam żadnych problemów, ale ja tylko na noc karmiłam pod koniec. Kciuki żeby szybko przeszło, nic więcej poza tym co aim napisała nie przychodzi mi do głowy.

Aim- odciagam recznie az znikna grudki. Ja karmilam jedna piersia wiec tylko ta jedna jest przepelniona. Wczoraj bylam u lekarza wiec mam antybiotyk na 7 dni. Tylko nic nie jest lepiej. Myslalam, ze z każdym dniem bedzie ulga. Siedze z kapusta w staniku, ale o 17 ruszam nad morze. Niefortunnie wyszlo to odstawienie

A antybiotyk na co masz? Stwierdził ci zapalenie piersi? Szkoda że nie dorzucił bromergonu na zahamowanie laktacji jak już byłaś przy okazji w sumie

reklama
Oj Poranna Burza ja chyba nic nie doradzę, współczuję, też bym pomyślała, że po antybiotyku ustąpi.

My robiliśmy tydzień temu ur L dla moich rodziców, a dziś dla teściów. Na reszcie u nas w ogródku. 7 lat trwało aż ogarniemy busz, który tam był i aż sąsiedzi nie będą przeszkadzać :) Cudowne uczucie, na prawdę, w domu mało miejsca, a na podwórku wszystko jest czego potrzeba i co najważniejsze dzieci zachwycone:) Za tydzień już znajomych zaprosiłam na grila, później następnych i następnych, bo mamy trochę zaległości w spotkaniach z ludźmi.
Buziaki:*

Do góry