Podobne tematy
- gosc198
- Lipcowe mamy 2022
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
80x160, bo takie znalazłam używane. I mieszcze się do usypiania[emoji41]Hej, jakie rozmiary łóżek macie dla swoich dzieci? Bo właśnie stoję przed wyborem i nie wiem bo brać. [emoji848][emoji6] Mój cały czas śpi w tym 120x60
To żadna różnica moim zdaniem co Ci się trafi w sklepie/na olxHmmmm ja szukam takiego tylko dla niego, ja śpię u siebie, ew. on do nas przychodzi. [emoji6] Zastanawiam się się między długością 140 a 160..
O super, dzięki. Tak się właśnie zastanawiałam na ile mi takie 140 starczy, ale widzę za na długo [emoji16]Ja ma 140 ×70 dla starszej córki i myślę że nowe kupię najwcześniej jak pójdzie do 1 klasy. Dla drugiej też zamawiam 140x70..bo póki co będą w jednym pokoju