reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Przepraszam, ale pie..Oli. chyba pomylił z pneumokokami, to rzeczywiście mówi się o realnym zagrożeniu ale do piątego roku życia dlatego powyżej 5 już się na pneumokoki nie szczepi Jeżeli ktoś to nie miał w obowiązkowym kalendarzu. Ale meningokoki to nawet ja planuję się niedługo zaszczepić. One są one są groźne całe życie dla wszystkich.

reklama
A dziękuje dziewczyny póki co ok :)
Pracuje w przedszkolu terapeutycznym. Jako psycholog/terapeuta. Dziś musialammwyjsf wcześniej, bo.... Kuba biegł w żłobku poślizgnął się i uderzył głowa w stół... rozciął sobie luk brwiowy. Pielęgniarka powirdziala, ze dla szycia ja dwa szwy, ale założyła plastry ściągające. To było ok 13, chirurg był dopiero od 16. Uznał, se tak ładnie zaklejone, ze można zostawic. Jak się będzie rozłazi to i tsk trzeba będzie szyć za kilka dni. Także tak....

Ola W - gratuluje zmiany pracy:) man nadzieje, ze nie bedzie potrzebne szycie.

Mmag18- no wasnie, tez planuje te dodatkwe szczepienia. Zobaczymy jak wyjdzie. Na razie jeszcze zalegle obowiazkowe.

U nas tez nie przesypia nocy.
Z mowa tez nie jest zle.
Kontakt z dziecmi coraz lepszy...

100 lat dla naszych dwulatkow :)

Hej dziewczyny. U nas sporo się dzieje. Liwcia 9 miesięcy skończyła, w końcu ja ochrzcilismy. Artur skończył 2 latka i w dniu urodzin przyjechaliśmy nad morze. W sobotę wracamy :)

reklama
Do góry