aha83
kwietniówka '09
Odebrałam Miko, płakał prawie cały czas, nic nie jadł, zobaczył mnie i 5 sek i spokój, zobaczymy jutro jak będzie, zostaje na 4 h
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wooow. Gratulacje!!! Fajnie ze tak samo jak u nas mialas przeczucie? Bo chyba chcialas dziewczynke ale czy czulas?Chybra, może jak zobaczy jak robią inne dzieci to może zacznie naśladować
Aha, ja też nie przeżywałam oddania do żłobka. Cieszyłam się jak głupia ale mój nie płakał prawie wcale, więc było mi łatwo. I nie robi na nim wrażenia płacz innych dzieci.. Już chodzi drugi miesiąc i od razu rączki do pań wyciąga
Pumelova, trzymam kciuki za zachodzenie! Owulacja raz dwa się rozkręci
Ja miałam wczoraj połówkowe, tym razem będzie dziewczyna
Chciałam bardzo, ale myślałam że będzie chłopak. Praktycznie byłam tego pewna. Dlatego zbytnio się nie podniecałam tą ciążą. a tu taka akcja. Strasznie się cieszę. Mogę nowe ubranka kupowaćWooow. Gratulacje!!! Fajnie ze tak samo jak u nas mialas przeczucie? Bo chyba chcialas dziewczynke ale czy czulas?