reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia to masz ten kolor jakby Jeans ?? Bo ten chyba jako jedyny jest drozszy ? Zadowolona jesteś z użytkowania ?

Judith A ten różowy widziałas na żywo? Wiesz kiedy Wasz foteliki ma być dostępny? Kupujesz w 8 gwiazdek ? A pisałaś że będziecie kupowac jeszcze jeden. Masz już wybrany?? Ja myślałam nad tym różowym Ale poglądowe zdjęcie znalezione w google zrobione "na zywo" jakoś mnie zniechęciło. Myśleliśmy nad szarym..bo może ma przyszłości łatwiej będzie sprzedać. Bo już raczej kolejnego dzieciątka nie planujemy.

Chybra nie bój sie przedszkola.. ja w zeszłym roku puszczając 3 latek i super sobie poradziła. Niestety największy minus to choroby.

Pumelova..Aga km jaki tran podjecie dzieciom?

reklama
Jenny tak ten kolor. Jest droższy bo materiał jest inny. Na początku był ryk :) ale teraz jest ok. Przekrecanie to super opcja. No i na pewno lepiej śpi niz w tym mniejszym.

Jenny mollers tran baby:) ma 400j d3 i wystarczajaca ilość kwasów w 1 łyżeczce. Do tego daje 1 krople vigantolu (500j d3) bo mocno poci się jej glowa.

Misia dzięki. Moja w każdym co przynierzalismy to ryczy

Planujemy jeszcze wyjazd na kilka dni..ale na sama myśl o podróży to mi się odechciewa...teraz przejechać kilka km to jest dla nas wyzwanie..

Pumelova Tran Molersa zdawałam starszej. To chyba wrócę do niego. Kupujesz ten cytrynowy?

Jenny to kciuki żeby wystarczyła zmiana fotelika. Może przodem do kierunku jazdy byłoby lepiej? Ja jestem zwolenniczką jazdy tyłem ale gdyby moje tak płakało to może bym odpuściła:)

reklama
Do góry