reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Aha o jejciu jak super, fajny patent na arbuza. Mój ściąga nawet ze stołu rzeczy, nie widzi Ale ręka dosiega przynajmniej do podkładek i ciagne za podkladke więc wszystko jest jego. Hmmm muszę jakiś patent na mojego lenia znaleźć. Chodzi ładnie przy pchaczu, przy meblach od 2 miesięcy, zaczął się puszczać Ale pupa ciężka [emoji4] [emoji23]

Beatka współczuję choroby. Trzymajcie sie!

Kasia szacun że używacie skarpetek, Agatka namietnie je ściąga jeśli już jej założę;) szybciej niż czapeczke[emoji23]
Ojej.. biedna dziewczyna. Mam nadzieję że wszystko będzie u nich w porządku. Moja znajoma urodziła bliźniaki w 28 i odpukac nie ma oznak jakiś większych problemów.

Chybra gdzie jedziecie?[emoji4]
Już widze. Super! Pogoda iscie letnia!

Pola haha ja nawet nie czytam co mój słownik w telefonie zmienia [emoji23][emoji9]

Ola W to sama kapiesz kube? Mój na szczęście kąpie od urodzenia, mam codziennie 10.minut w 100% dla siebie[emoji23][emoji23]

Aim jak się czujecie?[emoji4]

Abed kurcze przy 2 dzieci to się człowiek chyba nigdy w życiu nie wyspi[emoji17]

Agatka dopiero staje więc do chodzenia daleko[emoji16]
Kupiłam książkę self-reg podobno fajna, dam wam znac. Mój ma dziś ostatni dzień urlopu więc jeszcze korzystamy i lecimy na basen. Miłego dnia!

Aim jak się czujecie?
emoji4.png
Było dobrze już i w nocy wszystko się schrzaniło :/ dobrze że gorączką nie wróciła ale kaszel dramat. Po klasie kto z nim miał kontakt to choruje i dostaje antybiotyk więc na dzisiejszej kontroli pewnie i on dostanie. Smutno mi tylko mocno bo wszystk co się zarazili mówią że towarzyszy temu potworny ból gardła a młody co jakiś czas wpada w histerię i płacze teoretycznie bez powodu czyli pewnie go to gardło tak boli :(

Pumelova moja też ściąga w okamgnieniu:) no ale jak wychodzimy i jest chłodno to jej zakładam.Chociaż w zeszłym tyg było 10st i poszłyśmy na spacer a mam tą przedłużaną bude i nawet nie zauważyłam, że ona z gołymi stopami...urwis jeden.A jak mówie, że nie wolno ściągać to się śmieje i specjalnie to robi.No ale tylko wtedy gdy się nudzi:)Pumelova też mam tą książkę ale jeszcze nie zaczęłam czytać.

reklama
Cała piaskownica byłaby pewnie w brzuchu Emilki.To jest taki odkurzacz, że szkoda gadać, tylko śmieci z podłogi wynajduje i zjada, nie nadążam z odkurzaniem.Takze piaskownica za rok:)

Do góry