reklama
aha83
kwietniówka '09
Abed mąż jadł arbuza i go podkarmial, a że on był taki napalony na tego arbuza to wykorzystaliśmy to i tak od starszaka do męża po kilka kroczkow a później już sam się puszczal [emoji23] np. Od kosza z zabawkami
Emol
Fanka BB :)
Aha o jejciu jak super, fajny patent na arbuza. Mój ściąga nawet ze stołu rzeczy, nie widzi Ale ręka dosiega przynajmniej do podkładek i ciagne za podkladke więc wszystko jest jego. Hmmm muszę jakiś patent na mojego lenia znaleźć. Chodzi ładnie przy pchaczu, przy meblach od 2 miesięcy, zaczął się puszczać Ale pupa ciężka [emoji4] [emoji23]
pumelova
Fanka BB :)
Beatka współczuję choroby. Trzymajcie sie!
Kasia szacun że używacie skarpetek, Agatka namietnie je ściąga jeśli już jej założę szybciej niż czapeczke[emoji23]
Ojej.. biedna dziewczyna. Mam nadzieję że wszystko będzie u nich w porządku. Moja znajoma urodziła bliźniaki w 28 i odpukac nie ma oznak jakiś większych problemów.
Chybra gdzie jedziecie?[emoji4]
Już widze. Super! Pogoda iscie letnia!
Pola haha ja nawet nie czytam co mój słownik w telefonie zmienia [emoji23][emoji9]
Ola W to sama kapiesz kube? Mój na szczęście kąpie od urodzenia, mam codziennie 10.minut w 100% dla siebie[emoji23][emoji23]
Aim jak się czujecie?[emoji4]
Abed kurcze przy 2 dzieci to się człowiek chyba nigdy w życiu nie wyspi[emoji17]
Agatka dopiero staje więc do chodzenia daleko[emoji16]
Kupiłam książkę self-reg podobno fajna, dam wam znac. Mój ma dziś ostatni dzień urlopu więc jeszcze korzystamy i lecimy na basen. Miłego dnia!
Kasia szacun że używacie skarpetek, Agatka namietnie je ściąga jeśli już jej założę szybciej niż czapeczke[emoji23]
Ojej.. biedna dziewczyna. Mam nadzieję że wszystko będzie u nich w porządku. Moja znajoma urodziła bliźniaki w 28 i odpukac nie ma oznak jakiś większych problemów.
Chybra gdzie jedziecie?[emoji4]
Już widze. Super! Pogoda iscie letnia!
Pola haha ja nawet nie czytam co mój słownik w telefonie zmienia [emoji23][emoji9]
Ola W to sama kapiesz kube? Mój na szczęście kąpie od urodzenia, mam codziennie 10.minut w 100% dla siebie[emoji23][emoji23]
Aim jak się czujecie?[emoji4]
Abed kurcze przy 2 dzieci to się człowiek chyba nigdy w życiu nie wyspi[emoji17]
Agatka dopiero staje więc do chodzenia daleko[emoji16]
Kupiłam książkę self-reg podobno fajna, dam wam znac. Mój ma dziś ostatni dzień urlopu więc jeszcze korzystamy i lecimy na basen. Miłego dnia!
Było dobrze już i w nocy wszystko się schrzaniło :/ dobrze że gorączką nie wróciła ale kaszel dramat. Po klasie kto z nim miał kontakt to choruje i dostaje antybiotyk więc na dzisiejszej kontroli pewnie i on dostanie. Smutno mi tylko mocno bo wszystk co się zarazili mówią że towarzyszy temu potworny ból gardła a młody co jakiś czas wpada w histerię i płacze teoretycznie bez powodu czyli pewnie go to gardło tak boliAim jak się czujecie?
Pumelova moja też ściąga w okamgnieniu no ale jak wychodzimy i jest chłodno to jej zakładam.Chociaż w zeszłym tyg było 10st i poszłyśmy na spacer a mam tą przedłużaną bude i nawet nie zauważyłam, że ona z gołymi stopami...urwis jeden.A jak mówie, że nie wolno ściągać to się śmieje i specjalnie to robi.No ale tylko wtedy gdy się nudziPumelova też mam tą książkę ale jeszcze nie zaczęłam czytać.
reklama