reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Misia - to i ja dolaczam do grona niewyspanych. W nocy znowu pojawila sie temp (39,3) i nadal sie utrzymuje (38). Zaraz podam kolejna dawke nurofenu, sama tez chyba lykne. Zaczynam watpic czy to oby zabek.

Emol - a czy Ty juz jestes po tych prenatalnych u drugiego lekarza?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Chybra brałam od września do lutego tabsy;)

Moja nie wstaje, tylko siada, Ale pelza zamiast czworakowac:/ też mnie to wkurza bo jakbym nie umyla podłogi to wszędzie siersc i i tak jest brudna. I u kogoś głupio bo nie każdy myje dokładnie podloge[emoji23]

Fajnie jakby okres nie byl bolacy bo ja miałam zawsze hardcore.

U nas nocki roznie.. jedyne co jest pewne to to że nic nie jest pewne [emoji23] w święta pobudki po 2h w nocy i gaworzy i się bawi.. A dziś jedno karmienie. Ktoś mi dziecko podmienil:o
Camilla moim zdaniem nic nie pomaga bo zuzylam całe opakowanie[emoji23] tylko dentinox[emoji173]

Przynajmniej pogoda nadrabia i możemy spacerować [emoji16] w spacerowce juz[emoji173]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny współczuję nocek. U nas nie są lepsze. No ale idą zeby. Jeden już jest przebity. Nasz pierwszy.
Kilka razy poruszany był temat integracji sensorycznej. Dzisiaj rozmawiałam z fizjoterapeutka na ten temat. Powiedziała żeby zwracać uwagę jeśli dziecko nie lubi wchodzić do tunelu, po schodach, nie lubi mycia buzi i rączek. Tyle się dowiedziałam. Dzisiaj nie dało się normalnie ćwiczyć przez te jęki i synek właśnie miał zajęcia z integracji sensorycznej na rehabilitacji. Wchodził po schodach i bawił w tunelu. Właśnie oglądam tunele na allegro. Planuję też kupić smoka sensorycznego z piłeczkami albo zwykły basen z pileczkami.

Dziewczyny współczuję nocek. U nas nie są lepsze. No ale idą zeby. Jeden już jest przebity. Nasz pierwszy.
Kilka razy poruszany był temat integracji sensorycznej. Dzisiaj rozmawiałam z fizjoterapeutka na ten temat. Powiedziała żeby zwracać uwagę jeśli dziecko nie lubi wchodzić do tunelu, po schodach, nie lubi mycia buzi i rączek. Tyle się dowiedziałam. Dzisiaj nie dało się normalnie ćwiczyć przez te jęki i synek właśnie miał zajęcia z integracji sensorycznej na rehabilitacji. Wchodził po schodach i bawił w tunelu. Właśnie oglądam tunele na allegro. Planuję też kupić smoka sensorycznego z piłeczkami albo zwykły basen z pileczkami.
Gratuluję zabka[emoji173] ciekawe z tą integracja, dzięki za info.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze zęby, zęby, wszędzie zęby, a u nas nic:( Wszystkim dzieciaczkom wyjdą, a nam się zaczną. K w wieku 1,3 m-cy już miał wszystkie do 4.

Jadę z L na rehab. na 11:30 , ojciec przyjedzie do K, no to coś tam może ta babeczka kopnie L, bo już mnie leniwiec wnerwia, ani do spacerówki nie mogę Go wsadzić, ani fotelika normalnego kupić, a ićta:p Przynajmniej je ładnie i śpi, chociaż z samym usypianiem nie jest lekko.

No nic. Piękna pogoda, wieczorem spacer pewnie .

Dziewczynki czytam Was cały czas ale Szymek chory i nie mam czasu ani siły na nic. Noce marudka dzień to samo.
Na katar na noc używamy plasterki aromac*tiv i nawet dają radę. Także polecam.

Życzymy zdrówka chorowitkom [emoji5]

Napisane na Redmi Note 5A Prime w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia - to i ja dolaczam do grona niewyspanych. W nocy znowu pojawila sie temp (39,3) i nadal sie utrzymuje (38). Zaraz podam kolejna dawke nurofenu, sama tez chyba lykne. Zaczynam watpic czy to oby zabek.

Emol - a czy Ty juz jestes po tych prenatalnych u drugiego lekarza?

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam w sobotę u jednego, u drugiego (prywatnie u mojego prowadzącego odwołała) bo by było już po ptokach. A na NFZ nie było miejsc do mojego lekarza w tym tyg.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Wizyta NFZ 26.04

Do góry