reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dzieki dziewczyny za wsparcie [emoji2]
Młoda wczoraj ostatecznie nie wypiła ani troche mm, ale za to do snu opróżniła cyca po ok 40 minutach obudziła się i poprawiła drugim i spała 4 godziny [emoji16] a ja z nią [emoji2] Nie pamiętam kiedy ostatni raz udało mi się tak długo spać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
J tez polecam boramed. A jak ktos ma blisko na bora konorowskieo, to dr Zborowski. Anioł nie człowiek. To on mi zorganizował lek, dzięki któremu mam macice.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ola u nie go nie ma wizyt do 4.04. Umowilam do jakiegoś Tomasza issat. Jedyny który ma termin na jutro. Siostrę wyślę z Arturem aby poszła świecić jajka a my na wizytę.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 5.04
Wizyta NFZ 26.04

Monti to tak jak u mnie :) nie weźmie butli do buzi :( i cycka w nocy też nie chce :( ja bym chciała karmić ale jak on nie chce to nic na siłę ....

Emol mam nadzieje że jutro się uda zrobić badanie :)

u nas chyba zęby bo marudzenie ... eh... u nas słońce :) pójdziemy na spacer i po balony :) bo zapomniałam a co to za urodziny bez balonów :)

Bab wszystkiego dobrego na 8 miesięcy :)
My dzisiaj kończymy
Moja czasami taka zaspana się na brzuszek przewróci i tak śmiesznie jej się wtedy główka kiwa :D
Całe szczęście mamy póki co spokój z zębami, no ale w końcu już mamy 8!!!

Emol super że na jutro się udało przesunąć.

Ja z kolei uważam że butelki są mega wygodne, myje, wyparzam, robię mleko i gotowe. Wiem, że wszystkie które karmią piersią uważają inaczej, ale mnie cyc wkurzał. Jakoś nie umiałam sobie z tym poradzić, z jednego młoda piła, z drugiego mi leciało, no tragedia. To nie dla mnie. Dlatego dobrze że na butelki nie narzekam :)

Jak przygotowania do świąt?
My wyjeżdzamy od teściów jutro o 9 rano i wracamy w poniedziałek, pewnie na obiad. Zołza ze mnie, ale trochę odpoczne od nich :)

O issat jest z wołoskiej. Prowadził szkole todzenia. Wydaje sie spoko.
A do zborowskiego nie dziwie sie, ze nie ma terminow. Takiego lekarza to ze świecą szukać ;)

Dj znac po wizycie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poranna burza moja do 5m spała bardzo niespokojnie, rzucała się po łóżeczku, ale od 3m jest spokój tzn wierci się jak nie może usnąć ale nie rzuca się.No i ostatnio przewraca się w łóżeczku non stop na brzuszek co ją bardzo wkurza więc non stop muszę ją odwracać w nocy.Ale jak już uśnie to śpi jak zabita-w końcu!
Ola ale macie drogie te zajęcia[emoji33]
Młoda usnęła po histeriach, na moich kolanach.Straszna z niej furiatka ostatnio, o wszystko wrzeszczy i nic jej nie pasuje.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ola w a jak zaznaczylam że chce na bora Komorowskiego a on mi wyskoczył na jutro to znaczy że mam na bora czy ze on przyjmuje i muszę jechać gdzie indziej. No nie powiem na bora mam 5 km więc blisko.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

Prenatalne prywatnie 31.03
Wizyta NFZ 26.04

reklama
Ja w sumie też nie mogę narzekać na butlę, gdy do L wstawałam w nocy na jedzenie to obok łóżka miałam wodę zimną, termos, mleko i butlę i wszystko trwało chyba minutę. A jak pomyślę, że taki mały ssak miał by mi wisieć przy piersi to aż mam dreszcze hehe, jak kto woli :)

Poodkurzałam, umyłam głowę, powiesiłam firankę ( oczywiście moja mama " by ją powiesiła inaczej", jak zwykle coś nie pasuje), pomopowałam ( uwielbiam tak stać przez chwilę i podziwiać gdy podłoga jest taka cudna:) ). Słońce piękne więc wieczorem w 4 wyjdziemy, jeszcze dziś zrobimy babeczki i śledzie w cytrusach, a jutro pieczony schab i karczek oraz sałatkę z tuńczyka, jutro rano jaja, a na obiad do teściów, niedziela u moich, a pon jeszcze nie wiem.

L przed chwilą pierwszy raz dostał rybkę, tak nie do końca Mu podeszła:p

Rodzice zaraz wrócą ze spaceru z K i będę miała od Nich 1,5 dnia spokoju :p

Kuźwa z 10 kg mi przybędzie przez te święta.

Ostatnia edycja:
Do góry