reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Bab ojej co tam się u Was porobiło? ?

Pumelova zdrówka, oby się nie rozwinęło

Madzik tez mam dość tej rozlozonej suszarki, jeszcze na dodatek Miki zawzięcie przy niej staje

Wczoraj Miki skończył 9 miesięcy , a od pierwszego dnia wiosny, czyli też urodzin męża pięknie siada. Jest tym zachwycony i robi to co chwilę. Mój kochany cudak [emoji7][emoji7] tylko śpi nadal w nocy kiepsko, po nocnym karmieniu tłucze się w łóżeczku godzinę jak nie dłużej. Może już czas na pożegnanie się z cycem nocnym, bo źle mu się śpi jak jest najedxony [emoji848]

Maziajka spóźnione buziaczki dla naszej kochanej bliźniaczki z 22 [emoji8][emoji7]

Chybra dzięki za namiary, obadam te spodnie, bo ja zaliczam właśnie depreche przez ten mój brzuchol [emoji21]

OlaW ja mimo smarowania dziąseł nie widzę nigdy efektów, jak jestem pewna że ząb podaje nurofen na noc.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aha u mnie również suszarka stoi. Raz Artur po ja przesunął ale prawie na niego spadła. A że ten już wszędzie chodzi to nie mam jak i gdzie mu ja schować. Gratuluję siadu!

Ola w my smarujemy dentinox em ale jak wiem że idą zęby to podaje parafetamol panadol. Jest on od 3 miesiąca życia.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Aga_k_m masz rację:) Emol to dobra żona:) Emol ja mojej mierzyłam temp elektronicznym w odbycie ale już mnie to męczył o i zamówiłam termometr na podczerwień.Ma przyjść na dniach.U nas narazie z zębami spokój.Odkąd wyszły te dwa to nic jej nie jest, nawet nie trzyma rąk w buzi a robiła to non stop od 2m. Katar ma okropny, aż z krwią poszło jak jej dzisiaj odciągałam.

Monti ja też będę musiała pomyśleć nad jakimś pokrowcem na wózek.Jak lecialam do pl i z, nie oddali mi wózka przy samolocie.Musiałam drałować z walizką i dzieckiem na rękach na taśmę, myślałam że wyzione ducha.

Misia byłam kilka razy w Egipcie i raz na Cyprze.Jeśli chodzi o hotele to lepsze w Egipcie ale jedzenie znakomite na Cyprze.Ale Egipt dla mnie wygrywa, jakoś bardzo dobrze się tam czułam.

Madzik ja raz byłam z katarem i lekarza bo trwał już miesiąc i bałam się żeby jej nie zeszło na oskrzela.Na szczęście było czysto.Lekarz powiedział że na przełomie jesieni i zimy może mieć non stop katar, że to po prostu wirus, który sam musi przejść.Dopóki mi nie kaszle albo ciężko oddycha, jest żywa i radosna to nie idę.Ile średnia ma lat?

Monti ja kiedyś od ex dostałam mopa....taki miał być niby extra prezent, cały dzień do mnie wydzwaniał, że mi coś kupił i będę zadowolona.Jak wróciłam do domu to nie ukrywałam rozczarowania...

Pumelova jeszcze by się w tej pralce przydała prasowalnica[emoji16]
I ja też czytałam o SI i też to mam[emoji3]

Ola coś Ty nawyrabiała, że Cię babcia wydziedziczyła???Chyba musisz być z tych niesłuchanych heh.Doczytałam...to babcia z tych niegrzecznych ehh .Wiesz, rozumiem że chcesz zadośćuczynienia.Jak człowiek nie dostaje miłości od bliskiej osoby to chce czegoś innego.Przerabiałam to i nie miałam żadnych wyrzutów sumienia.Ola, ja ostatnio kupiłam takie granulki, które wsypuję się dziecku do buzi, mojej przynosiło to natychmiastową ulgę.Może popytaj w aptece.A jak nie będzie to mogę tu kupić i wysłać:)Dentinox też mam i też jest ok.

Emol gratuluję:)

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Aha, Maziajka - wszystkiego najlepszego dla Mikiego i Jagodzi [emoji8][emoji8]

Karuzela - najlepszosci dla Kubusia [emoji8]

Kasiu - no to ufff, oby do kolejnych zebow [emoji6] . A na ktorej czesci Cypru bylas? Ja na polnocnym (tureckim), i ta czesc zwiedzilismy autkiem. Natomiast poludniowy (grecki) zwiedzilismy tylko czesciowo lokalnymi srodkami podrozy.

Emol - gratulacje!

Edit.
Aaaa - ja jeszcze przy zabkach korzystam z czopkow viburcol, no i w ciezkich momentach nurofen idzie w ruch.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Emol super :) gratulacje :)

Ola mój też ma takie nocne akcje, wczoraj pytałam lekarza i mówi że to zeby. Ja też czasem daje paracetamol ale tylko na noc.

Aha super że siadacie :)

Aga to był tylko jeden raz jak wszedł na szczęście ;) może przez gorączkę się nie pcha

U nas gorączka doba trzecia, wczoraj i w nocy wracało po 4 h do 39.5 :( mam nadzieję że to ta trzydniówka bo mi się nie chce jutro jeździć na opiekę nocna

Kasia o matko! Aż z krwią! Bidulka :( na pewno to ja boli. Ale musi jakoś oddychać. Ja jak miałam z 10-11 lat to nie było tygodnia aby mi krew z nosa nie lecia, wystarczyło ze kichnelam. Słabe naczynka. Może u was jest tak samo. Prezent mop? Oookkkk... też byłabym rozczarowana.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

Ejjj ten mop nie jest taki zly [emoji23]. Moj chlop uwielbia nasz obrotowy [emoji23].

Abed - kurcze... Wysoka temp [emoji853]. Kalina tydzien czasu miala taka po 38... Ale kurcze u Was juz pod 40 dochodzi. Jak zbijasz to na ile to pomaga?

Kasia - granulki? podaj nazwe

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia zdrowka

Aga właśnie pomaga na jakieś 4 godziny a jak spada to jest w okolicach 38 :( oby to była trzydniówka bo jutro się skonczy

Do góry