reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Byłyśmy na zajęciach sensoryczno muzycznych.Bardzo mi się podobało ale Emilka prawie pół godz czyli 2/3 przeryczała.Do tej pory nie miała do czynienia z innymi dziećmi i była przestraszona, jako jedyna ryczała heh.Ale utwierdziło mnie to w przekonaniu, że musimy tam chodzić.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia faktycznie przyda jej się towarzystwo:) może uda Ci się poznać/ zagadać/zakolegowac z jedną mamą? Mniejsze zamieszanie na początek.
Co do linka to tylko przejrzałam - mój fizjo mówi że raczkowanie to pelzanie do tyłu a to co tu nazywają raczkowaniem to czworakowanie więc nie czytam bo mało wiarygodne źródło:p
Haha ja też bije brawo:D u nas tak źle aż nie ma z przewijaniem, ale kopie mnie strasznie po brzuchu i piersiach jak leży na przewijaku, okropnie mnie to wkurza.

Aha a mocne to rozejscie? Zdrówka:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova z jedzeniem średnio :( raz się innym razem nie. Ostatnio biały ser mu dałam spróbować to go wypluł i roztarl po twarzy :) a dziś jogurt naturalny zjadał z chęcią :)

Aha dobrze że już zdrowi jesteście :)

Kasia przyzwyczai się :)

My dziś w żłobku byliśmy drugim, jeszcze z właścicielką muszę porozmawiać i trzeba decyzję podjąć

Pumelova w sumie logiczne...raki do tyłu chodzą też ale w większości do przodu:) twój fizjo to chyba jakiś fanatyk hihi Mi ten artykuł podesłała moja fizjo[emoji3]
Abed na pewno się przyzwyczai.Do tej pory myślała że jest jedynym dzieckiem na świecie i stąd stres[emoji3]

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

abed cóż podobno drugie dziecko jest przeciwienstwem, więc nasze będą dużo jadly[emoji23][emoji23]

Kasia no widzisz ciekawe:D on nam na początku tłumaczył różnicę jak mowilam o raczkowaniu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia u mnie też fizjo mówiła ze raczkowanie i czworakowanie sa mylone ze sobą.. czworaki do przodu. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova gratulacje dla Agatki :)

Aha dobrze, że już wszyscy zdrowi :)

Kasia no to warto chodzić, niech się przyzwyczaja do dzieci :) my dzisiaj może pojdziemy jak wstanie bo o 11 się zaczyna ale jeszcze śpi Iga ;)

Też myślę, że wystarczy iść samemu z dzieckiem na basen , nie muszą to być specjalne zajęcia. Tylko nie zrazac się jak pierwszy raz będzie płakać, potrzeba 2-3 takich wyjść aby dziecko się przyzwczailo (tak mi powiedzieli i u nas się to sprawdziło)

reklama
Następnym razem idziemy na jakieś inne zajęcia w pt:) i jeszcze chcę się zapisać na kurs masażu niemowlaka, jest taki 5 tygodniowy.Tutaj te zajęcia to tanie, np takie jak wczoraj £1, a jedna sesja masażu £2,5 także można korzystać.Jeszcze baby yoga mnie kusi:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry