reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Byłyśmy na zajęciach sensoryczno muzycznych.Bardzo mi się podobało ale Emilka prawie pół godz czyli 2/3 przeryczała.Do tej pory nie miała do czynienia z innymi dziećmi i była przestraszona, jako jedyna ryczała heh.Ale utwierdziło mnie to w przekonaniu, że musimy tam chodzić.

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia faktycznie przyda jej się towarzystwo:) może uda Ci się poznać/ zagadać/zakolegowac z jedną mamą? Mniejsze zamieszanie na początek.
Co do linka to tylko przejrzałam - mój fizjo mówi że raczkowanie to pelzanie do tyłu a to co tu nazywają raczkowaniem to czworakowanie więc nie czytam bo mało wiarygodne źródło:p
Haha ja też bije brawo:D u nas tak źle aż nie ma z przewijaniem, ale kopie mnie strasznie po brzuchu i piersiach jak leży na przewijaku, okropnie mnie to wkurza.

Aha a mocne to rozejscie? Zdrówka:*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova z jedzeniem średnio :( raz się innym razem nie. Ostatnio biały ser mu dałam spróbować to go wypluł i roztarl po twarzy :) a dziś jogurt naturalny zjadał z chęcią :)

Aha dobrze że już zdrowi jesteście :)

Kasia przyzwyczai się :)

My dziś w żłobku byliśmy drugim, jeszcze z właścicielką muszę porozmawiać i trzeba decyzję podjąć

Pumelova w sumie logiczne...raki do tyłu chodzą też ale w większości do przodu:) twój fizjo to chyba jakiś fanatyk hihi Mi ten artykuł podesłała moja fizjo[emoji3]
Abed na pewno się przyzwyczai.Do tej pory myślała że jest jedynym dzieckiem na świecie i stąd stres[emoji3]

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

abed cóż podobno drugie dziecko jest przeciwienstwem, więc nasze będą dużo jadly[emoji23][emoji23]

Kasia no widzisz ciekawe:D on nam na początku tłumaczył różnicę jak mowilam o raczkowaniu.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia u mnie też fizjo mówiła ze raczkowanie i czworakowanie sa mylone ze sobą.. czworaki do przodu. :)

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Pumelova gratulacje dla Agatki :)

Aha dobrze, że już wszyscy zdrowi :)

Kasia no to warto chodzić, niech się przyzwyczaja do dzieci :) my dzisiaj może pojdziemy jak wstanie bo o 11 się zaczyna ale jeszcze śpi Iga ;)

Też myślę, że wystarczy iść samemu z dzieckiem na basen , nie muszą to być specjalne zajęcia. Tylko nie zrazac się jak pierwszy raz będzie płakać, potrzeba 2-3 takich wyjść aby dziecko się przyzwczailo (tak mi powiedzieli i u nas się to sprawdziło)

reklama
Następnym razem idziemy na jakieś inne zajęcia w pt:) i jeszcze chcę się zapisać na kurs masażu niemowlaka, jest taki 5 tygodniowy.Tutaj te zajęcia to tanie, np takie jak wczoraj £1, a jedna sesja masażu £2,5 także można korzystać.Jeszcze baby yoga mnie kusi:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry