reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra podłączam się do Twojej modlitwy

Pumelova gratuluję pezania teraz szybko będzie raczkować ja się nie chwaliłam ale mój już stoi przy wszystkim prawie i nie muszę mówić ile upadków już zaliczył stoi ale sam prosto nie siedzi tylko jedną ręką się podpiera. A takim tempem raczkuje że zmywarki już nie spakuje bo już jest przy niej nie mamy zębów a jutro 8 mc

Misia też o basenie myślę fajnie że się podobało

Ktoś pytał skąd ściągnąć program do rozliczania PITow ja mam ze strony ministerstwa finansów aktualizacje są co roku i moim zdaniem łatwo się rozlicza. My zrobiliśmy to jeszcze w lutym i już mamy pieniądze na koncie

reklama
Abed no to super że już staje! Gratuluje[emoji173] jak jedzenie wam idzie?
Wszystkiego najlepszego dzis!

Kasia gratuluje obrotu! [emoji173] wszystko cieszy, dokladnie. Moja od kilku dni wyciąga rączkę jak chce do kogos/czegos, wcześniej chyba tak nie robiła[emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,

Tatuaż jeszcze nie skończony bo musiałam o 18 być w domu co by męża uratować od 3 dzieci

Zazdroszczę Wam basenu. Ja z 3 dzieci to bym się bała iść A z Natalia jakbym tylko poszła to starsze córki będą zazdrosne :/

Spróbuję z tym programem z ministerstwa :) dzięki

Wczoraj była cudowna pogoda,szkoda że w środę znowu ma być u nas zimno :(
Natka ostatnio nie chce stałych pokarmów,już mnie to wkurza Bo wymyślam i skacze nad nią A Ona nic

Cześć dziewczyny,

Wracam do żywych. ... chyba [emoji6] walka z wirusami zakończona prawie sukcesem. Najpierw starszak chorował, poszedł do szkoły to mnie rozłożyło, aż mąż musiał wolne brać, bo gorączka mnie odbiła i byłam wrakiem, bańki mnie trochę postawiły na nogi to Mikołaja dopadło. .... 3 dni gorączki wysokiej, glut zielony, dwie wizyty domowe i uffff w piątek zakończył się maraton i wczoraj byliśmy na spacerze . W międzyczasie byłam na usg I mam rozejscie kresy białej [emoji21] ale spoko, nastawiam się dobrze, 20 marca kolejna wizyta u chirurga I liczę na fizjoterapie

Tyle u mnie , co u Was to może jakoś ogarnę [emoji4] buziaki

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ola polecam iść pierwszy raz nie na zajęcia tylko sprawdzić jak zareaguje. Do tego logistykę dopracować takiego wyjścia. U nas nie było nikogo i łatwiej ogarnąć niż jak jest kilka takich maluchów.
Aha witamy wśród żywych nareszcie.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś ładnie i chyba jeszcze jutro, a później coraz zimniej, masssssakra, ale w przyszłym tyg 1 dzień wiosny:)

Ja ogarnęłam z dziećmi Skalpel Wyzwanie, głowę umyłam, L śpi, obiad w sumie mam, tylko sałatkę jakąś muszę robić , mama później wpadnie , jezzzzu wczoraj ok18 jeszcze pizzę wciągnęliśmy i uffff czuję się jak świniak.

No nic, czas na kaszkę K i kawę.
Buziaki :*

Madzik moja też w zeszłym tygodniu odmawiala jedzenia.Ale od sb już z powrotem ładnie je.No dzieci to ludzie tak jak i my, mają swoje widzi mi się tak jak i dorośli:) Ja np 2 tyg temu miałam taki tydzień że na mięso nie mogłam patrzeć:) Skoro my mamy takie humory to i dzieci też.
Pumelova za każdym razem jak widzimy że coś nowego robi to brawo jej bijemy i ta się cieszy:) Ostatnio ja sobie też biję brawo jak zdołam ją przebrać:)

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry