reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Elo! My spaliśmy do 7:30, wieczorem L nie mógł usnąć, bo oglądał jak światła z kominka tańczą na suficie :)

Poodkurzałam, pomopowałam, Mąż z K byli na zakupach, byliśmy wszyscy na obiedzie u rodziców i teraz dzieciury śpią, a ja leżę, brzuch mnie boli, chyba zaraz @ nadejdzie.

Wiecie co? Azs mi wróciło i znowu muszę jakiś zestaw kosmetyków kupić do ciała, może macie lub znacie jakieś fajne marki w tym kierunku? Jakoś uspokoiło mi się gdy byłam w ciążach , a teraz znowu to samo ...

Aaa no i jutro zostawiamy chłopaków jak dobrze pójdzie u rodziców i jedziemy na jakiś obiad i zakupy.

reklama
Judith ale Pumelova chuba o cos innego pytała - tzn nie wiem, nie do konca zrozumiałam pytanie :D
Bo to o czym mowisz, to pisała Abed i wiem, to zrozumiałam ;) ale tez na to odpowiedziałam. No i nie wiem czy bym tak chciała. To jednak ogromna odpowiedzialność. A Kuba dosx wymagający, wiec nie wiem czy bym dała rade. No i kwestia spacerów. To tez ważne.

O juz Pumelova odp :D No to juz sie zrozumiałysmy :D

Chybra latopic :D i podobno jakas seria la roche posay. Ale nie wiem, bo ja nie stosowałam. Latopic teraz u Kuby ;p

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Haha Ola, nie zakumałam ja to jednak głupia jestem [emoji23] tak w ogóle to ja tam bym się bała brać odpowiedzialność za cudze dziecko.

Pumelova, ja to jestem przypadkiem jednym na milion - tak to mnie skwitowała gin-endo [emoji12] long story short zaczęlo sie od hormonów po czym okazało się że są również problemy mechaniczne skończywszy znów na hormonach, zakończeniu prób walki o laktacje nawet te kilka kropli z konieczności przyjmowania leków. Ja mogę mieć mleko zamiast mózgu a i tak nic z tym nie zrobię [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Maziajka- gdzie oglądałaś przyjaciółki? masz jakiś pakiet wkupiony? bo bezpłatnie to nigdzie nie można znaleźć przed premierą w TV

Kasia_831- a jakie książki TY kupiłaś? Podasz tytuły? Może być na prive.

Chybra- ja Cię tak czytam jak piszesz ile zrobiłaś w ciągu dnia. Masz dwójkę dzieci a o wiele więcej energii niż ja. Ostatnio jakoś nie mam siły aby zmusić się do czegokolwiek.

Asię coś uczuliło, czerwone policzki i broda… i tak się zastanawiam czy to nie wina łososia w sosie pomidorowym który zjadła we czwartek, ewentualnie płyn do mycia naczyń biały jeleń, bo nic innego nie przychodzi mi do dłowy. Jutro powinnam mieć już ten płyn do mycia butelek co używaliśmy wcześniej więc zobaczę czy się coś po tym jej skóra poprawi.

U nas noc kiepska… Asia usnęła grubo po 22. Pierwsza pobudka o 2 a następne dokładnie co godzina. Masakra jakaś. W ogóle nie pospałąm, dziś ciepło na dworze (tzn mniejszy mróz) to wreszcie wyjdziemy chociaż na chwilę na spacer. Cieszę się bardzo z tego powodu. Wczoraj były urodziny mamy i tyle ciasta zjadłam, że chyba przez dwa tygodnie na wagę nie wstanę. Siostra mi wczoraj mówiła, żebyśmy we dwie umówiły się na hipnozę żeby nam ktoś wmówił, że nie lubimy słodkiego ha ha ha.

Napolka nie nie mam pakietu ogladalam online .
Zglosilas sie do BB omwego projektu rzucania slodyczy?? Aniaslu wyslaala Pw w tej sprawie.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Napolka oprócz Nie z miłości kupiłam jeszcze: Kiedy twoja złość krzywdzi dziecko, Dodaj mi skrzydeł, Self-reg,i Jak być mężem i ojcem -to kupiłam dla mojego R ale sama przeczytałam.Co to za płyn do butelek? Bo ja do niedawna sterylizowałam ale to czasochłonne jest bardzo, zaczęłam do zmywarki wkładać ale smoczki mi zażółkły ehh Hipnoza myślę że zdziałałaby cuda hehe

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

Napolka ja oglądam na ipli odcinek do przodu, wczoraj oglądałam 124 czyli ten co poleci. Kurcze ciekawe że na stronce ipla.tv trzeba to wykupić a ja to na aplikacji w tv oglądałam normalnie (teraz weszłam na tą stronę i zobaczyłam że trzeba zapłacić )
Pomidory często uczulaja to może pomidory a nie łosoś?

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova a jaka masz tv? W snesie jaki cyfrowy polsat czy cos? Ja mam tez ipl3 na tv i musze zaplacic za premierowy...wcesniej tego nie bylo.

A mam tv od nas taka sieciowa .Moja mama ma wlasnie cyfrowy polsat i u niej na tv nie trzeba placic.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka wracam powolutku. Miałam mały nawał zajęć, teść w szpitalu to trzeba było ogarnąć, zawieść, odwiedzić, przywieźć. Córka i wnuczka na miejscu ale i tak jak coś trzeba to synowa musi działać.
Neapolka to ja też się pisze na taką hipnoze:) współczuję uczulania i jak jeszcze nie wiadomo na co, Grzesiowi ostatnio jakiś pryszcz wyskoczył i też nie wiem po czym. Ale on ma skórę po Tatusiu, dotkne i czerwone od razu.
Siłownię mi zamknęli, idę na drugą od 10, to tymczasem basenik. Po wczorajszym wszystko mnie boli, a raptem że 30 basenów przeplynelam. Kupiłam Grzesiowi czepek i idziemy testować basen jak mróz puści. Jak mu się spodoba to za piszemy się na zajęcia.
Ponadto skończyliśmy wczoraj 8 miesięcy, i jak co miesiąc jestem w szoku ze juz tyle.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka, a z jakiej strony? tak zgłosiłam się na to wyzwanie, ale narazie cisza w tej sprawie.
Kasia_831- my używamy płynu "dzidziuś" a najpierw z NUKA oba dla nas są ok, bo nie uczulają, zamawiałam z allegro, mam nadzieję, że jutro dojdą.- ja mojemu mężowi mam zamiar kupić książkę tata komandos szkolenie podstawowe- napisane w formie żartobliwej, na dzień ojca mu kupie od Asi i taką zawieszkę drewnianą do samochodu z naszym wspólnym zdjęciem i napisem : jedź ostrożnie i zawsze do nas wracaj"
Pumelova- no właśnie na łososia nie stawiam, bo już jadła z warzywami dużo wcześniej i było ok, albo płyn albo pomidory. może sobie ściągnę aplikację ipli i obejrzę jak się da.
Misia12- najlepszego na 8 miesięcy! Asia kończy w dzień kobiet :)
U nas spacer zaliczony byliśmy we troje to przynajmniej spokojnie sobie pogadałam z mężem chociaż on zawsze jakieś uniki robi jak chcę z nim pogadać na poważniejsze tematy, przyznam że wkurza mnie to trochę.

Do góry