Pumelova moje przedszkole yo sieciówka. W tej placówce w ktorej pracowalam otwierają zlobek, ale poki co interesują sie tylko rodzice dzieci 2letnich. Wiec nie wezmą mi tam Kuby. Z kolei staram sie o przeniesienie mnie na mokotow, ale nie wiem jakie grupy wiekowe dla zlobka tam beda (wszystko zalezy od zainteresowania). No i czy mnie przeniosą. Jesli nie wyjdzie, to niestety misze go oddać w inne miejsce.
Abed ale ja nie chciałabym teraz wracac. Wracam w pazdzierniku bo mam jeszcze zaległe urlopy), wiec juz tka nie bede mogła zrobic jK mowisz (o ile Cie dobrze zrozumiałam)
Prywatne.
Wiadomo, ze zupełnie inaczej, ale szczerze? Jak mam wracac opiekować sie innymi dziećmi po to, zeby moc placic konus za opiekę nad moim.... (No i plus zeby miec na spłatę kredytów) to to dobija.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Abed ale ja nie chciałabym teraz wracac. Wracam w pazdzierniku bo mam jeszcze zaległe urlopy), wiec juz tka nie bede mogła zrobic jK mowisz (o ile Cie dobrze zrozumiałam)
Prywatne.
Wiadomo, ze zupełnie inaczej, ale szczerze? Jak mam wracac opiekować sie innymi dziećmi po to, zeby moc placic konus za opiekę nad moim.... (No i plus zeby miec na spłatę kredytów) to to dobija.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom