reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka nie mam kablowki, mam tylko tv naziemna taka antenę, ale telewizor mam z opcją smart tv i mam w nim aplikacje netflixa iple TVN Player itp.

Misia a co z tesciem? Zdrówka zycze.
Gratulacje [emoji173]

Napolka też mi się podobają też zawieszki drewniane, mam zamiar kupic[emoji173]
Udało się w koncu pogadać powaznie?;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova teść miał operacje planowana, zatoki robił :) ale badania trzeba było wcześniej zrobić, konsultacje anestezjologiczna, potem zabieg, na szczęście wszystko ok i już jest w domu. Ma 77 lat to się martwiłam.
Ja oglądam seriale na siłcę, ostatnio Dowton Abby :) angielski trochę sobie przypominam. Mam showmaxa i netflixa.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Czytam Was cały czas ale pozniej już brakuje mi czasu żeby odpisac, Iga cały czas chce się ze mną bawić no chyba, że przyjdzie moja siostra to mam czas iść do sklepu albo pocwiczyc wtedy ;)
Mąż miał zatrucie przeszło mu na drugi dzień i resztę l4 nadrabiał pracę w domu więc też czasu nie miał ...
Wczoraj poszlismy do kina Iga została z moją siostrą po 1,5h zadzwoniła że Iga bardzo płacze i nie da się jej uspokoić no i musieliśmy wrócić :) Nic się nie stało po prostu tak długo jeszcze nie zostawała z moją siostrą ;) Siostra była bardziej przerażona jej płaczem :D

Ola W, Iga tez tak robi a juz dawno raczkuje, najczęściej w wózku jak trzeba iść spać to tak się kolysze ;) mysle, że to normalne.

Ja ostatnio kupiłam książkę Miłość podobno ładna to jest dla dzieci i dla dorosłych też ma 44str a jeszcze nie zdarzyłam zajrzeć do niej...

Misia my mieliśmy iść dzisiaj na basen ale Iga w nocy miała gorączkę więc zostaliśmy w domu tzn był spacer bo rano gorączki nie było :)

Pisalam to od rana :D
Byłam na kawie u rodziców później maz poszedł na spacer a ja pocwiczylam :)
Powiedziałam mojemu, że w dzień kobiet wychodze i może mieć nawet full pracy w domu nie interesuje mnie to bo ostatnio wiecznie nie ma czasu ...

Pumelova dostaliśmy netflixa od znajomego ...o bozeee ile tam wszystkiego :D

Netflix netflix to co tam polecacie ciekawego bo ja szukałam czegoś dla siebie ale nic nie znalazłam. Ale też szukać nie umiem [emoji12] poproszę o inspiracje bo pokończyłam już trochę [emoji5]

Misia najlepszego [emoji7] dzieci nam się starzeją

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Misia 30 basenów ? To mało:-p Kurczę ja nie mam jak uczęszczać na basen ymmm zazdro.

Napolka ja od początku bycia matką założyłam sobie, że przy dzieciach ibz dziećmi wszystko zrobię w domu, oczywiście bywa ciężko, bo np wczoraj podczas mopowania L gdy tylko znikałam Mu z oczu płakał, no ale cóż, zrobić trzeba:-p Ale i tak muszę powiedzieć, że wystraszyłam się, bo w ostatnim tyg byłam mega senna i baaaardzo nerwowa i zachciankowa, na prawdę jak w 1 trym ciąży, identycznie. Dziś dostałam@ na reszcie ufff więc wiem, że to wszystko przez te nowe tabsy.

No byliśmy w Galerii, kupiliśmy parę fajnych ubrań, kosmetyków, dla dzieci m.in. balon z helem helikopter( przeeeeeświetny jest :) ) , zjedliśmy i cacy. Tyle że rozrusznik nam padł i godzinę odpalaliśmy auto . W tym tyg musimy go zrobić i milion innych rzeczy, jeżeli nam się wszystko uda to będzie cud.
No nic, trza by iść spać. Od jutra znowu zapierdalando! :laugh2:

Misia 30 basenów mówisz....Ja Max robiłam 15...

Dzięki Napolka, poszukam sobie tutaj jakiegoś plynu, może znajdę bo w sklepach nie widziałam, jedynie po prostu takie Bio, może to też by się nadawało.Faceci czasem tak mają niestety... Nie umieją pogadać, uzewnętrznić się.

Ewella obiła mi się o oczy ta książka.Moja Emilka dziś bała się naszych znajomych, z którymi często się widujemy i zawsze było ok, śmiała się do nich itp.A dziś się ewidentnie bała.Jak poszli to odzyskała energie.Ciekawe czemu...

Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom

U nas wczoraj byli znajomi z 2 dzieci i powiem szczerze, ze:
Kuba jest aniołem :D
Mam nadzieje, ze nie bedzie taki jak ich dwuletni syn...
Odechciało mi sie dwójki [emoji23]
Taki chaos, hałas. No masakra [emoji85]
Ale! Kuba sie nie bal :) myslalam, ze bedzie przestraszony, bo w sumie 1 raz był w takim hałasie, a było apoko. Kilka razy sie przestraszył troszke, ale skończyło sie na podkówkę i jeknieciu, Takze super! [emoji173]️

Natomiast ma faze na zasypianie na rękach... w łóżeczku sie wkurza. Tzn odkładamy go jak jeszcze jakos tam otwiera oczy, ale chodzi o to, ze zasypiał sam ładnie, a teraz znowu jakas jazda...
Do tego zaczal sie na maxa wkurzać. Krzyczy, piszczy, szarpie sie jkos jesy nie po jego mysli. Czasem nawet tak podskakuje [emoji23]
Dzis np chciał chusteczki, a ja musiałam go położyć, zeby mu zmienić pieluchę. Matko swieta.... jak sie darl...
Oby ten etap trwał krotko, bo jest wybitnie irytujący...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Co do Netflixa to ja teraz oglafam namietnie dom z papieru super serial!!a no i Narcos jest super w ogole zakochalam sie w hiszpanskim po tych 2 serialach.
Duzo osob poleca jezcze Stranger Things ja widzialam obie serie ale jak dla mbie dupska nie urywa.

Pumelova kurde to ja tez tak mam tc ze smart tv a mi kaza placic dziady jedne;D

Napolka odezwa sie na pewno;-)Szukajka tv

Ola W dwojke miec jest super niby halas itp ale potem sie ladnie ze soba bawia a nie wolaja mama pobaw sie ze mna.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola W super że się odnalazł :) u nas też nie można spokojnie zmienić pieluchy :( już na podłodze to robię :) no i krzyczy jak coś nie po jego myśli ;) a u nas usypianie na rękach już jakiś czas :( nie wiem kiedy go oduczę

Co do Netflixa to też Narcosa polecam :) teraz jeszcze oglądamy dokumentalny brudna forsa o przekrętach np co zrobił Volkswagen żeby sprzedawac w USA albo jak HSBC prało kasę.

reklama
Ewella u mnie też tak jest ze jak mąż ma wolne, to tyle ma nagle do zrobienia, że na nic nie ma czasu.
Kasia basen tylko 25 m i tyle to ja w zaawansowanej ciąży robiłam. Niemniej dziś poprawie :) plywakiem nie jestem świetnym, ale zabka w dobrych czasach to z półtorej godziny moglam bez przerwy. Zazwyczaj wychodzilam bo mi się zimno robiło.
Ej ja butelki myje płynem do naczyń. Nawet nie pomyślałam o innym. Tyle że my zuzywamy jedna butelkę dziennie. Dziś Grześ jest taki biedny, paszcza go boli, chyba widzę dolna dwójkę. Ale nie da sobie posmarować. Nakładke na palec moczylam w wodzie z lodem i mu masowalam. Aż mruczal z ulgą.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry