reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Misia rozumiem co mówisz. Arturowi właśnie wyszła wczoraj druga 1. I wychodzi gorna. W ciągu dnia jeczy i czasami otworzy paszcze ale częściej zaciska.

Napisane na HTC Desire 820G PLUS dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witajcie . czytam Was ale nie mam czasu odpisać. Mąż wyjechał na kilka dni do Szwajcari , a ja postanowiłam trochę powyrzucać ze starego mieszkania. Zbytnio mi to nie wychodzi, bo Maja nie może patrzeć jak się poruszam bez niej na rękach, no ale palić w takie mrozy też tam musiałam.
Na szczęście ciut lepsza pogoda, przynajmniej na + i można wychodzić na spacery. Byłam dziś w lumpie i łowy udane:yes:
Maja po syropku śpi troszkę lepiej, a jak jej nie dam wieczorem, to co godzinę w nocy płacze.
Dziś moja gwiazda układa się z siedzenia jak do czworaków i buja się tył, przód❤ w ogóle ostatnio super minki robi i extra uśmiechy i jęzorkiem takie dźwięki zabawne . widzę że jest inna niż byłe1-2 tyg.temu.
Nie wiem czy już pisałam, bo wiem że to dla wielu osób jest temat na "nie" , ale Majcia ma od ponad tygodnia kolczyki. Cudna jest:-) :) zero zaczerwienienia, nic nie grzebała, nie dotykała, kompletnie jej to nie obchodzi.

Najlepszości dla wszystkich solenizantów ❤

Zdrówka dla chorujących.

Mój syn mi fundnął Netflixa, bo zamówił w pakiecie na kilka urządzeń. Oglądam THE CROWN. Super serial jak ktoś lubi historię.

Zaczęłam trochę zdrowiej jeść. Codziennie robię przysiady i planka. Wiem że to niewiele, ale od czegoś trzeba zacząć.
Miłego wieczorku.

Aniek ja też się mega cieszę że jest na +, bo już nie mogłam w domu wysiedzieć.
Co do kolczyków to mam mieszane uczucia, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy jestem bardziej na "tak" czy na "nie". Ważne że u Mai nie ma zaczerwienienia i że wszystko ok.

Mojej wychodzą dolne dwójki, czasami jej posmaruję, ale chyba ona w miarę to znosi. Najgorzej było z górnymi jedynkami.

Też nie używamy płynu do butelek tylko płynu do mycia naczyń, a potem jeszcze wyparzam :)

Ja też nie używam żadnego specjalnego płynu, bo my mało w ogóle z butli korzystamy. A jak co to wyparzam.

Dziewczyny czy to możliwe że u Majki są dolne jedynki i teraz jej wyjdą dolne 3. Wydaje mi się że ma spuchnięte na trójki:szok:

Ja używam dzidziusia do mycia butelek. No i oczywiscie sterylizatora [emoji85]

Też właśnie oglądam brudna forsa, dom z papieru mnie mega zaintrygowal ale wylaczylam bo nie było lektora a ja zbyt zmeczona byłam [emoji12] zrobie drugie podejście

Aniek chyba wszystko jest możliwe [emoji6]

Idą nam górne jedynki. Teraz to już w ogóle króliczek będzie [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Aniek z zębami wszystko jest możliwe. U nas też spuchniete jak na trójki ale jak jedynki wychodziły to najbardziej czerwone było w miejscu dwojek. Zazdroszczę lumpkow. Ja jestem na nie z kolczykami, ale pięknie wygląda w nich :)
Zerknę na the crown bo mi się Dowton mega podobało.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas jeszcze żadnego ząbka nie ma. w sumie to nawet nic nie zapowiada, aby miały się niedługo pojawić, za to wczoraj pierwszy raz usiadła w ten sposób, że miała plecki proste, a obie rączki były zajęte zabawką. bo tak to przeważnie pochylona do przodu.
uczulenie nie minęło nadal broda i policzki wysypane. chyba to jednak nie pomidory, a ten płyn do butelek, bo nadal czekam na dostawę. ja z seriali/fimów oglądam tylko przyjaciółki, bo nie mam za bardzo czasu na nic więcej- a wieczorami marzę tylko by jak najszybciej się położyć.
Ja też chciałabym aby Asia miała kolczyki, ale poczekam na jej zdanie, bo chcę aby sama wypowiedziała się na ten temat.
Super, że Majeczka nie ciągnie za uszka i że się dobrze goi.

misia wiadomo, każdy się martwi :) mam nadzieję że po zabiegu wszystko dobrze.
ja robię max 15 basenów! ostatni i jedyny raz jaki po ciąży byłam zrobiłąm 10 i umarłam. ale nasz ma 50m, uf, pocieszyłam się.

ewella netflix jest cudowny :D

judith hm napiszę Ci co widziałam i polecam, muszę włączyć netflixa :D polecę oryginalnymi tytułami :)
narcos, house of cards, stranger things (mąż sam oglądał ale wszyscy mówią że fajne), sherlock, suits, vikings, dexter, the good wife, how to get away with murder, 13 reasons why (takie sobie), Ray Donovan, Under the Dome, the 100, the crown, Dark, Friends :D. to tyle z tych co widziałam, jeszcze parę ale nie na tyle spoko żeby polecić.

kasia moja tak miala w styczniu - wszedzie u kogos w gosci plakala. ale minelo

ola moja ma faze zasypiania na rekach od grudnia :D ale na szczescie od miesiaca zasypia na cycu. chociaz jak sie przebudzi po pierwszych 2 karmieniach to maz nosi az zasnie a potem juz cyc i spi dalej ;)
i tez sie wkurza, cokolwiek jej zabiore albo ja zostawie albo cos. masakra. kiedys to plakala a teraz piszczy wrzeszczy eh
jak ją przewijam to ucieka na wszystkie strony, a cokolwiek jej zabiore to się drze jakbym ją biła :(

maziajka a to ciekawe :D z czego masz? ja mam samsung

aniek od czegos sie zaczyna :) fajnie ze sie zmobilizowalas!

no u nas jest na plus ale smog wrocil, codziennie 500% :/ extra :/ teraz to nawet wywietrzyc nie moge :(

napolka my razem ogladamy seriale jak agatka idzie spac. odcinek, dwa co wieczor. a ja sama ogladam wlasnie przyjaciolki <3 i diagnoze

Z seriali to ja tez "przyjaciółki" :)
Jaką miałam straszną noc, pierwszy raz coś takiego się zdarzyło. Obudziła się o 23, dostała mleko i nie spała do 2. Ciągle na brzuszek się przekręcała i płakała. Nie mogliśmy sobie z nią poradzić. Po prawie 3 godzinach zasnęła i spała do 6. Miałam nadzieję, że pośpi dłużej, ale niee. Nie mam pojęcia co mogło być powodem, bo nigdy to się nie zdarzyło.

reklama
Neapolka to super że już ładnie siedzi.
Pumelova wale dziś smog, spalilam garnek to w domu mam to samo :)
Ja to jestem delikatna jak kwiatuszek, dwa razy poszłam na basen i mam katar :/ do tego gardło mnie laskocze, no księżniczka normalnie...
Idę dziś popołudniu obejrzę te gordonki. Czy są i kto chodzi.

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry