Witajcie .Strasznie zimno, ale oprócz niedzieli codziennie na chwilkę wychodzimy.
Co do żłobków, to przeraża mnie fakt że wszystkie dzieci wkładają te same zabawki do buzi
no fuujjj! I uwierzcie mi , że nie są one codziennie nawet umyte, a co dopiero zdezynfekowane.
Byłyśmy w poniedziałek u innego pediatry. Pani dokładnie Majkę zbadała, zrobiła wywiad, i tak- mamy sierowanie na bad.krwi ogólne, poziom vit., poziom hormonów. Mamy stopniowo o kilka minut przesuwać spanie, dostałam receptę na syrop na noc uspokajający. Nasz przypadek wygląda na silny lęk separacyjny, albo stan lękowy przed skokiem rozwojowym, ale za długo trwa. Więc konieczne badania, za tydz.do kontroli. Napięcie mięśni powiedziała że ma super. Po wynikach pani zdecyduje czy nie trzeba do neurologa. Dzisiejsza noc po syropie super, widzę że śpi , a nie czuwa. I tylko 2 razy karmienie
Właśnie i podobno dzieci w tym wieku nie potrzebują nocnego karmienia, więc wystarczy 1-2 razy, ale Majka bardzo mało przybrała , bo od 3stycznia do 26lutego tylko 300gram.(teraz ma 7.220) i sama nie wiem czy z tego nocnego karmienia rezygnować? Jak w dzień nie wiele chce jeść? Zobaczę jak będzie.
Emol najważniejsze żeby dzidzior był zdrowy, a płci tak w 100% nie zaplanujesz. Chociaż nam się z Majką udało według zaleceń na dziewczynkę.
Abed jak u was z jedzeniem? Poprawiło się coś?
Ewela dziękuję. Kupiłam w hurtowni ze zdrową żywnością.
Beatka Majka też nie lubi jogurtu naturalnego.
Maziajka dzięki.
kawa musi poczekać.
Mmag trzymam kciuki za wasze ćwiczenia. Pewnie szybko zobaczysz efekty. u maleństwa to raz dwa się koryguje.
Kasia jak z zasypianiem Emilki? Oj te przytulasy świadome są najlepsze.
Aha wczasy napewno będą super.
Jak mały zgrzyta zębami, to sprawdź czy nie ma owsików.
Ty jeszcze jesteś młodziutka. Decyduj się na bobaska. Oj boby są takie słodkie..
Cdn