Aha przejdz sie koniecznie do fizjoterapeuty specjalizujacego sie w dolegliwosciach kobiet po porodzie, ja bylam, mialam male rozejscie i ona mi to zniwelowala (sciaga to jakby rekami do srodka). Dodatkowo pracowala z blizna po cc i dala mi do domu cwiczenia.Linoone właśnie też zamówiłam multisport, bo do tej pory brałam bilety do kina jako benefit z pracy. Ja tez muszę coś zacząć robić no ALE [emoji21] jestem po wizycie u chirurga i mam rozejscie mięśnia prostego plus przepukline pepkowa, Jezu co to jest. ... chirurg do dupy, szkoda gadać, mam skierowanie na usg i wtedy więcej będzie można powiedzieć [emoji58]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hej,
Zazdroszczę wam gordonkow my ciągle nie mamy czasu bo przeważnie któraś chora :/
Spróbuję z tymi wymazami ale pierwsze co w marcu mamy laryngologa i alergologa.
Dziewczyny,zastanawiam się czy iść z Natalia na spacer. Teraz jest -10(zapewne zrobi się trochę cieplej),od soboty bierze antybiotyk i w sumie kaszle jeszcze . Jak myślicie?
Muszę jakiś krem kupić na policji dla Natki,bo ma czerwone. Wydaje mi się że od śliny bo nic nowego jej nie wprowadziłam. Może macie coś sprawdzonego?
Miłego dnia
Zazdroszczę wam gordonkow my ciągle nie mamy czasu bo przeważnie któraś chora :/
Spróbuję z tymi wymazami ale pierwsze co w marcu mamy laryngologa i alergologa.
Dziewczyny,zastanawiam się czy iść z Natalia na spacer. Teraz jest -10(zapewne zrobi się trochę cieplej),od soboty bierze antybiotyk i w sumie kaszle jeszcze . Jak myślicie?
Muszę jakiś krem kupić na policji dla Natki,bo ma czerwone. Wydaje mi się że od śliny bo nic nowego jej nie wprowadziłam. Może macie coś sprawdzonego?
Miłego dnia
aha83
kwietniówka '09
Madzik na policji to chyba nic nie kupisz [emoji23][emoji23][emoji23] ale w rosmanie juz tak, ja mam Nivea na mróz
Aha, heheh
Ja mam Nivea baby na każdą pogode
Madzik, musisz sama ocenić, ja z moim wychodzę nawet jak ma katar, nawet jak jest brzydka pogoda. Ale musisz sama ocenić, pamiętaj że antybiotyk osłabia.
Kurcze, mój dziś od 1.40 do 3 nie spał. Marudził tylko, usypiał na mnie, ale co go odłożyłam to od razu się budził z rykiem. Nie wiem o co mu chodziło. Także on marudził, coś tam sobie mówił, a ja oglądałam sobie na komórce serial, tak żeby nie usnąć
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam Nivea baby na każdą pogode
Madzik, musisz sama ocenić, ja z moim wychodzę nawet jak ma katar, nawet jak jest brzydka pogoda. Ale musisz sama ocenić, pamiętaj że antybiotyk osłabia.
Kurcze, mój dziś od 1.40 do 3 nie spał. Marudził tylko, usypiał na mnie, ale co go odłożyłam to od razu się budził z rykiem. Nie wiem o co mu chodziło. Także on marudził, coś tam sobie mówił, a ja oglądałam sobie na komórce serial, tak żeby nie usnąć
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Madzik 87 mi lekarka mówiła że jak jest na antybiotyku to można, nie można jak ma gorączkę. Ale ze względu na mrozy ja bym w domu została. Gdzieś czytałam że z takimi maluchami można wychodzić do -5. My siedzimy w domu od soboty, nie podoba mi się bardzo ale wolę nie ryzykować. Czekamy na ocieplenie
pumelova
Fanka BB :)
dziękujemy :*
aha jak u chirurga? oj juz widze. przepukline to chyba trzeba operowac, nie?
napolka najgorzej przy antybiotyku a podajesz probiotyk?
chybra ja odstawiłam tabletki bo chciałabym już ten okres.. i cisza. ni ma.
dziewczyny które odstawiały minipigułki, dostałyście okres? ja odstawiłam 2 tyg temu.
linoone umówiłam się z jedną dziewczyną na kupno bondolino, jeśli nam spasuje. al czekam aż agatka wyzdrowieje
aniek mi juz pediatra dawno mowila zeby nie karmic w nocy ale jak agatka tak malo przybiera to nie odstawiam jej tylko cisne cyca w nocy
kurcze ciekawe z tym lekiem separacyjnym. bo moja nie moze zostac beze mnie nigdzie bo jest masakra. co sie z tym robi?
my tez siedzimy w domu od soboty, od soboty ma rowniez katar wiec tylko wietrzę w domu. ale u nas kolo -10 ciagle. (w poludnie, rano -15)
aha jak u chirurga? oj juz widze. przepukline to chyba trzeba operowac, nie?
napolka najgorzej przy antybiotyku a podajesz probiotyk?
chybra ja odstawiłam tabletki bo chciałabym już ten okres.. i cisza. ni ma.
dziewczyny które odstawiały minipigułki, dostałyście okres? ja odstawiłam 2 tyg temu.
linoone umówiłam się z jedną dziewczyną na kupno bondolino, jeśli nam spasuje. al czekam aż agatka wyzdrowieje
aniek mi juz pediatra dawno mowila zeby nie karmic w nocy ale jak agatka tak malo przybiera to nie odstawiam jej tylko cisne cyca w nocy
kurcze ciekawe z tym lekiem separacyjnym. bo moja nie moze zostac beze mnie nigdzie bo jest masakra. co sie z tym robi?
my tez siedzimy w domu od soboty, od soboty ma rowniez katar wiec tylko wietrzę w domu. ale u nas kolo -10 ciagle. (w poludnie, rano -15)
Chybra
No ja też mam Nivea na każdą pogodę, super jest.
A my cóż, kolejny dzień w domu, L śpi, dziś robiłam ręce i plecy, zaraz 2 kawa, a na obiad idę na łatwiznę, kartacze i jakaś sałatka, nuuuuuuda.
A czemu Pumelova odstawiłaś? Ja niestety nie wiem jak działa minipigółka. Ja jeszcze jutro mam ostatnią i pewnie w sb czy nd dostanę@. U mnie to chyba trochę po ciąży musi minąć zanim sobie w głowie wszystko ułożę i będę spokojnie bez strachu brać tabsy.
A my cóż, kolejny dzień w domu, L śpi, dziś robiłam ręce i plecy, zaraz 2 kawa, a na obiad idę na łatwiznę, kartacze i jakaś sałatka, nuuuuuuda.
A czemu Pumelova odstawiłaś? Ja niestety nie wiem jak działa minipigółka. Ja jeszcze jutro mam ostatnią i pewnie w sb czy nd dostanę@. U mnie to chyba trochę po ciąży musi minąć zanim sobie w głowie wszystko ułożę i będę spokojnie bez strachu brać tabsy.
Napolka93
my mamy emolium z apteki na mróz i wiatr, ale Asia nienawidzi jak się jej buzie myje albo kremuje, od razu płacze- to takie jej miejsce "intymne" dobrze , że chociaż jej nie przeszkadza jak ją delikatnie głaskam bo buzi.
Pumelobva- mojej nadal katar nie przeszedł... nie dawałam probiotyku, ale kupię dziś w aptece, zastanawiam się czzy te kupy to nie na zęby bo co najmniej 3 dziennie ale takie wodniste że muszę ciągle ubranka zmieniać...
My też w domu ciągle, mam tego szczerze dość. brakuje mi spacerów. w niedziele nadają u nas - 2 to wtedy z nią wyjdę na pół godziny. Dziś się obudziła o 3 i chciała się bawić, bo najpierw zaczęła płąkać a jak do niej podeszłam to się śmiała i czworakowała po całym łózeczku, wziełam ją do siebie na łóżko na brzuchu położyłam i jak usnęła to chciałam odłożyć, obudziła się i od nowa to samo...nie miałam siły na zabawy więc już spała z nami w łóżku do rana, ale nie za długo bo wcześnie dziś się obudziła.
teraz śpi to może pójdę zrobić sobie 2 śniadanie i chwilę odpocznę (mam nadzieję)
Pumelobva- mojej nadal katar nie przeszedł... nie dawałam probiotyku, ale kupię dziś w aptece, zastanawiam się czzy te kupy to nie na zęby bo co najmniej 3 dziennie ale takie wodniste że muszę ciągle ubranka zmieniać...
My też w domu ciągle, mam tego szczerze dość. brakuje mi spacerów. w niedziele nadają u nas - 2 to wtedy z nią wyjdę na pół godziny. Dziś się obudziła o 3 i chciała się bawić, bo najpierw zaczęła płąkać a jak do niej podeszłam to się śmiała i czworakowała po całym łózeczku, wziełam ją do siebie na łóżko na brzuchu położyłam i jak usnęła to chciałam odłożyć, obudziła się i od nowa to samo...nie miałam siły na zabawy więc już spała z nami w łóżku do rana, ale nie za długo bo wcześnie dziś się obudziła.
teraz śpi to może pójdę zrobić sobie 2 śniadanie i chwilę odpocznę (mam nadzieję)
pumelova
A bo brałam pół roku, ani razu się nie przydały bo miałam takie problemy.. W końcu wybrałam się do gina, zaszkodziłam sobie tymi tabsami dodatkowo bo ph mi się tam zrobiło 14.. przy kp tak się zdarza ale dopomoglam nimi.No ja też mam Nivea na każdą pogodę, super jest.
Minipigulki bierze się bez przerwy więc wzięłam 6 opakowań bez okresu.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Aniek od bez usypia super.Aczkolwiek dziś już ten gorszy repertuar, za nic nie chcę się zdrzemnąć i wyje.A ja po nocy jestem nieprzytomna bo pomimo tego że zasnęła wczoraj w kilka min to cała noc się budziła i jęczała...
Pumelova nic się z tym nie robi tylko czeka aż przejdzie hihi
Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom
Pumelova nic się z tym nie robi tylko czeka aż przejdzie hihi
Napisane na KFDOWI w aplikacji Forum BabyBoom