reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Hahaha jasne, w sumie to mała wyspa, więc spotkanie nie byłoby problemem ;)
Jak jest małe rozejście to tak. Ale jak już np na dwa palce to lepiej ćwiczyć. Możesz sama sobie sprawdzić czy się naprawiło. Ja byłam u fizjo raz, dostałam ćwiczenia i potem już sama sobie sprawdzałam efekty :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ćwiczenia to głównie brzuszki skośne czy coś innego? Ja nie wiem na ile ja mialam, tzn na ile.palcow, mówił że delikatne. Pamietam że jak sobie sprawdziłam to czułam dziurę jakaś w brzuchu:p
No pewnie , ja serio z tym spotkaniem[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już mam na 2 palce rozejscie ale mi już brzuch widać. Taki to ja miałam po ślubie pod koniec stycznia rok temu a nie w2 miesiącu. :( smuteczek.

Też bym gdzieś pojechała, ale bardzo chce kupić działkę i zacząć budowę, to raczej zrezygnuje i spędzę trochę czasu na wsi. Mamy tam domek po dziadku i niedaleko mam teściów. Grześ będzie po trawie z gołym tylkiem latał :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelowa to z karmieniem podobnie co ok. 2 godz.cyc, z tym że u nas wskakuje obiad i kolacja.
Chyba ok20 czerwca pojedziemy, dokładnie się dowiem początkiem marca. A wy kiedy lecicie? już doczytałam.
Oby szybko dolegliwości ginekologiczne minęły.
Teraz ja ci zazdroszczę-płaskiego brzucha. Ja mam oponę z tira.

Linoone ja też daję wszystko kosztować, bo patrzy jak bym ją głodziła.

Beatka my od kąd się młody urodził to 9 lat , tylko nad polskie morze. Uważam że ma swój urok. Ja uwielbiam, mamy tam swoje miejsca, a mąż się uparł na zagraniczne. Bo właśnie od września mieszkamy w swoim.

Kasia mój syn jak przylatuje na urlop, to jest przerażony ile w polsce mu idzie kasy. I chyba w tym roku pojedzie na urlop w ciepłe kraje, bo dużo taniej go wyjdzie, ale przeczuwam że i tu na kilka dni wpadnie. Ja już tak za nim tęsknię...
Oj to Majcia luuubi słodkie, a słoikowe zupy muszę jej ciut doprawić, bo nie tknie.

Aha miłego spotkania. Super że u Mikusia już ok.

Misia jak masz takie miejsce na wsi, to super opcja.

Maja drzemie, uciekam się kąpać.

Aga super z tym usg!!!! Rewelacja :)
Dzięki za info :) musze sie tam umowic. Ale ja jednak chyba zostanę przy tym na wernyhory. Albo niedźwiedzia. Z ewentualna nadzieja na przeniesienie mnie na mokotow i zabranie ze soba młodego.
Ps odzywaj sie w sprawie spacerów ;)

Do lekarza? Do fizjoterapeuty! ;p

My chyba na żadne wakacje sie nie wybierzemy. Brak kasy. Zreszta znowu sprzeczka. Ajjj szkoda gadac.

Ja tak jak Linoone wolałabym wieksze mieszkanie ;p ALBO! Miec spłacone kredyty i/lub nie musieć wracac do pracy przez przynajmniej pol roku dluzej. A najlepiej rok ;p

Emol No niestety tak to jest przy kolejnych ciążach. Zwłaszcza jak sa w tak krótkim odstępie. Ale spoko, ogarniesz po porodzie. Przy dwójce takich maluchow szybko Ci poleca kg, a fizjo zaleci ćwiczenia :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Pumelova u nas jest to ze on wezmie do buzi tylko kilka lyzek i mu wystarczy ;) nawet jak cos nowego to je ale tylko kilka lyzek... A owoce to zjada prawie wszystko, najchetniej by jadl chleb czyli jak mu smakuje to otwiera buzie ale warzywa sa bleee

Aniek a czym doprawiasz jedzenie ?

OlaW my nie spacerujemy ostatnio, bo miki z glutami i jeszcze kaszel w gratisie doszedł [emoji21] jak tylko te nieszczęsne mrozy przejdą to koniecznie musimy się złapać.
Do lekarza [emoji6] po skierowanie na usg powłok brzusznych, a potem fizjo of kors [emoji4]

Mój Miki to pożera wszystko , mam wrażenie, że on nie ma umiaru.

Dziewczyny co robicie z dziećmi po jedzeniu, mój to od razu najlepiej na brzuch i pelza, a i zaczął raczkowac, jak mu się chce. No ale wiadomo, że po jedzeniu to ta pozycja nie jest wskazana i mi gdzieś tam zostawia jakieś kleksy na podłodze [emoji58]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Misia ja też o traktora. Moj R sie smieje że zawsze wolał kobiety z odrobiną ciała. Ale niespodziewał się. "łygi". Taką nazwę ma moja oponka......

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry