reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Beatka ja nigdy nie zagęszczałam i nie bede. Moja duża nie jest ale nikt nam nie sugerował a ja nie chce tego robić. Jogurt podaje tylko taki gdzie w skaldzie jest mleko i bakterie. Naturalny rzecz jasna

Integral haha zapraszam do Wro znajomi wlasnie szukaja niani dla synka [emoji12]troche są przerażeni cenami

Pumelova jak bylam ugadac moj zlobek to chwile stalam w holu zanim poszlam do dyrektorki bo mi sie smutno zrobilo i plakac chcialam

My też zaczynamy myśleć nad wakacjami. P chce znowu Chorwacja - bardzo tam lubimy być. Ale ja nie dam rady z taką logistyką z małym dzieckiem. Więc zostaje nam samolot. Gdzieś gdzie ciepło i woda niebieska [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No właśnie nie mam czasu dla siebie [emoji23] jak gdzieś wychodzę to na 2h. Czasem 3.

Linoone my lecimy 18-25.05[emoji16]

Pola wszystko z itaki
Rodos - esperides beach family resort- 2600/os. 150 niemowlę
Korfu - messonghi beach holisay resort 2400/os 150 niem
Kreta - petra mare 3000./os 150 niem
Wszystkie przy plaży.
Do tego ubezpieczenie w razie rezygnacji 100% zwrotu 280zl

Judith ja się zapisalam. 500zl miesiecznie. Byłam oglądać salę i widziałam te dziecisczki, na szczęście żadne nie plakalo:D będę płakać jak ja tam zostawie. Ale dwie moje koleżanki są tam.wychowawcami jak się okazalo.

Beatka jeszcze się najezdzicie:)

Bylam jeszcze u gina bo mam problemy natiry ginekologicznej i mam ph same wiecie gdzie:D 14! Mocno zasadowe. Lekki stan zapalny. Muszę zrobić kurację z lactovaginal.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova mam nadzieje że te rady pozwolą Wam w końcu rozszeżyć dietę :) fajne wakacje :) też się zastanawiam czy nie pojechać gdzieś gdzie ciepło, basen morze na takie lenistwo bo z dziećmi :) zobaczymy :) szybkiego wyleczenia infekcji

Mumusia_Muminka mój też ma czerwone policzki i nos, ale nie szorstkie i pojawia się po tym jak się bawi więc chyba nie alergia ....

ja też was czytam ale na odpisywanie weny brak :( mały mi dziś o 5 wstał i cały dzień marudzi :( eh czasem mam dość i już bym go do złobka oddała ;)

Chybra jak ja ci zazdroszczę że masz tyle silnej woli żeby tak regularnie ćwiczyć.Jesteś moim autorytetem, za każdym razem kiedy myślę żeby w końcu zacząć to myślę o Tobie.Mam kaca moralnego z tego powodu bo całe życie ćwiczyłam a teraz nie mogę się zebrać.A jak już bardzo chce i mam zaplanowane że dziś dziś! to nastąpi to młoda mi daje popalić i moja wola idzie się jeb**. I dlatego taka jestem wściekła czasem, bo chce coś zrobić dla siebie a tu nie da rady wrrrrr Ale dziś możesz być dumna ze mnie:) ćwiczyłam rano hehe
Ehh zazdroszczę wakacji ( hmmm co ja taka zazdrosna się zrobiłam?????[emoji3]) pumelova, i innym też.Ja w lecie do.polski chciałabym jechać a to dla mnie jak wakacje i kasę na to też trzeba mieć.
Judith ja byłam raz w Czarnogórze, też bardzo fajnie;)
Widzę że plany żywieniowe podobne.Wczoraj dałam jej dynie z jabłkiem ze słoiczka no i dranciucha nie chciała.Ona po prostu nie lubi słodkiego chyba.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed a jak wam idzie rozszerzanie?:*

Kasia:* każda z nas komuś czegoś zazdrości [emoji23] wolałabym nie jechać na wakacje ale żeby moje dziecko nie miało alergii [emoji23][emoji23]

Powiem wam że dieta bez nabiału mi chyba sluzy. Mam taki płaski brzuszek! Nie pamiętam kiedy taki byl..[emoji7] więc nie narzekam na dietę, bułki są spoko[emoji23]

Hejka,

Wyrwalam się z domu, wręcz mam uczucie że uciekam, jadę na spotkanie z ludźmi ze znajomymi z branży miałam być na 17, ale mąż hmmm spóźnił się i jeszcze na wyjściu się z nim poklocilam, ahhh juz dawno z nim się nie pozarlam. ..... ja nie cierpię się spóźniac, mam na tym punkcie fiola

Wczoraj byłam z Mikim na usg przezciemiaczkowym i wszystko super, jestem mega szczęśliwa, parametry idą w dół, wiec doktor powiedział, że już ten temat z młodym kończymy.

Wczoraj też zapisałam Mikołaja do żłobka, info dla OlaW [emoji41] dostali dofinansowanie z miasta 150 pln, wiec czesne 1350 - 150 no plus to wyżywienie.

U mnie Miki pobudka
6:30 - 7 cyc
9 śniadanko
12 obiad
14 cyc przed spaniem
16 deserek
19 kaszka i potem do spania cyc

Dziewczyny ja też nie ćwiczę i dziś się zbadalam, po Waszych postach i mam rozejscie miesnia prostego na milion procent, muszę iść do lekarza

My w tym roku Kreta na tydzień ale dopiero w sierpniu, lipiec spędzę z dziećmi u rodziców na Mazurach

Kasia_831 ty zazdrosnico [emoji23] teraz to ja Ci zazdroszczę, że chociaż dziś pocwiczylas

Pumelova powodzenia w zazegnaniu problemów wiadomej natury [emoji4]

Wysiadam z metra, buziaczki

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova hahhaha nieźle. Też w taki mniej więcej termin celujemy :D

Aha, współczuję kłótni... a z rozejściem mięśnia to lepiej do fizjoterapeuty. Ja jak byłam to sprawdziła mi dodatkowo stan mięśni dna miednicy ;)

Ja zamiast wakacji wolałabym kupić większe mieszkanie ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi fizjo sprawdził i miałam takie małe rozejscie że powiedział że ćwiczeniami z yt w domu ogarne. Jak się nie ćwiczy to to się samo naprawi? Bo nie ćwiczyłam.

Aha każdy się musi czasem.odmozdzyc:* baw się dobrze:) też nie znoszę spoznialstwa.

Linoone jakbyście wybrali Rodos to sie.umowimy na hm.. wodę [emoji23]

reklama
Hahaha jasne, w sumie to mała wyspa, więc spotkanie nie byłoby problemem ;)
Jak jest małe rozejście to tak. Ale jak już np na dwa palce to lepiej ćwiczyć. Możesz sama sobie sprawdzić czy się naprawiło. Ja byłam u fizjo raz, dostałam ćwiczenia i potem już sama sobie sprawdzałam efekty :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry