reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Beatka ja nigdy nie zagęszczałam i nie bede. Moja duża nie jest ale nikt nam nie sugerował a ja nie chce tego robić. Jogurt podaje tylko taki gdzie w skaldzie jest mleko i bakterie. Naturalny rzecz jasna

Integral haha zapraszam do Wro znajomi wlasnie szukaja niani dla synka [emoji12]troche są przerażeni cenami

Pumelova jak bylam ugadac moj zlobek to chwile stalam w holu zanim poszlam do dyrektorki bo mi sie smutno zrobilo i plakac chcialam

My też zaczynamy myśleć nad wakacjami. P chce znowu Chorwacja - bardzo tam lubimy być. Ale ja nie dam rady z taką logistyką z małym dzieckiem. Więc zostaje nam samolot. Gdzieś gdzie ciepło i woda niebieska [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
No właśnie nie mam czasu dla siebie [emoji23] jak gdzieś wychodzę to na 2h. Czasem 3.

Linoone my lecimy 18-25.05[emoji16]

Pola wszystko z itaki
Rodos - esperides beach family resort- 2600/os. 150 niemowlę
Korfu - messonghi beach holisay resort 2400/os 150 niem
Kreta - petra mare 3000./os 150 niem
Wszystkie przy plaży.
Do tego ubezpieczenie w razie rezygnacji 100% zwrotu 280zl

Judith ja się zapisalam. 500zl miesiecznie. Byłam oglądać salę i widziałam te dziecisczki, na szczęście żadne nie plakalo:D będę płakać jak ja tam zostawie. Ale dwie moje koleżanki są tam.wychowawcami jak się okazalo.

Beatka jeszcze się najezdzicie:)

Bylam jeszcze u gina bo mam problemy natiry ginekologicznej i mam ph same wiecie gdzie:D 14! Mocno zasadowe. Lekki stan zapalny. Muszę zrobić kurację z lactovaginal.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

pumelova mam nadzieje że te rady pozwolą Wam w końcu rozszeżyć dietę :) fajne wakacje :) też się zastanawiam czy nie pojechać gdzieś gdzie ciepło, basen morze na takie lenistwo bo z dziećmi :) zobaczymy :) szybkiego wyleczenia infekcji

Mumusia_Muminka mój też ma czerwone policzki i nos, ale nie szorstkie i pojawia się po tym jak się bawi więc chyba nie alergia ....

ja też was czytam ale na odpisywanie weny brak :( mały mi dziś o 5 wstał i cały dzień marudzi :( eh czasem mam dość i już bym go do złobka oddała ;)

Chybra jak ja ci zazdroszczę że masz tyle silnej woli żeby tak regularnie ćwiczyć.Jesteś moim autorytetem, za każdym razem kiedy myślę żeby w końcu zacząć to myślę o Tobie.Mam kaca moralnego z tego powodu bo całe życie ćwiczyłam a teraz nie mogę się zebrać.A jak już bardzo chce i mam zaplanowane że dziś dziś! to nastąpi to młoda mi daje popalić i moja wola idzie się jeb**. I dlatego taka jestem wściekła czasem, bo chce coś zrobić dla siebie a tu nie da rady wrrrrr Ale dziś możesz być dumna ze mnie:) ćwiczyłam rano hehe
Ehh zazdroszczę wakacji ( hmmm co ja taka zazdrosna się zrobiłam?????[emoji3]) pumelova, i innym też.Ja w lecie do.polski chciałabym jechać a to dla mnie jak wakacje i kasę na to też trzeba mieć.
Judith ja byłam raz w Czarnogórze, też bardzo fajnie;)
Widzę że plany żywieniowe podobne.Wczoraj dałam jej dynie z jabłkiem ze słoiczka no i dranciucha nie chciała.Ona po prostu nie lubi słodkiego chyba.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Abed a jak wam idzie rozszerzanie?:*

Kasia:* każda z nas komuś czegoś zazdrości [emoji23] wolałabym nie jechać na wakacje ale żeby moje dziecko nie miało alergii [emoji23][emoji23]

Powiem wam że dieta bez nabiału mi chyba sluzy. Mam taki płaski brzuszek! Nie pamiętam kiedy taki byl..[emoji7] więc nie narzekam na dietę, bułki są spoko[emoji23]

Hejka,

Wyrwalam się z domu, wręcz mam uczucie że uciekam, jadę na spotkanie z ludźmi ze znajomymi z branży miałam być na 17, ale mąż hmmm spóźnił się i jeszcze na wyjściu się z nim poklocilam, ahhh juz dawno z nim się nie pozarlam. ..... ja nie cierpię się spóźniac, mam na tym punkcie fiola

Wczoraj byłam z Mikim na usg przezciemiaczkowym i wszystko super, jestem mega szczęśliwa, parametry idą w dół, wiec doktor powiedział, że już ten temat z młodym kończymy.

Wczoraj też zapisałam Mikołaja do żłobka, info dla OlaW [emoji41] dostali dofinansowanie z miasta 150 pln, wiec czesne 1350 - 150 no plus to wyżywienie.

U mnie Miki pobudka
6:30 - 7 cyc
9 śniadanko
12 obiad
14 cyc przed spaniem
16 deserek
19 kaszka i potem do spania cyc

Dziewczyny ja też nie ćwiczę i dziś się zbadalam, po Waszych postach i mam rozejscie miesnia prostego na milion procent, muszę iść do lekarza

My w tym roku Kreta na tydzień ale dopiero w sierpniu, lipiec spędzę z dziećmi u rodziców na Mazurach

Kasia_831 ty zazdrosnico [emoji23] teraz to ja Ci zazdroszczę, że chociaż dziś pocwiczylas

Pumelova powodzenia w zazegnaniu problemów wiadomej natury [emoji4]

Wysiadam z metra, buziaczki

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova hahhaha nieźle. Też w taki mniej więcej termin celujemy :D

Aha, współczuję kłótni... a z rozejściem mięśnia to lepiej do fizjoterapeuty. Ja jak byłam to sprawdziła mi dodatkowo stan mięśni dna miednicy ;)

Ja zamiast wakacji wolałabym kupić większe mieszkanie ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi fizjo sprawdził i miałam takie małe rozejscie że powiedział że ćwiczeniami z yt w domu ogarne. Jak się nie ćwiczy to to się samo naprawi? Bo nie ćwiczyłam.

Aha każdy się musi czasem.odmozdzyc:* baw się dobrze:) też nie znoszę spoznialstwa.

Linoone jakbyście wybrali Rodos to sie.umowimy na hm.. wodę [emoji23]

reklama
Hahaha jasne, w sumie to mała wyspa, więc spotkanie nie byłoby problemem ;)
Jak jest małe rozejście to tak. Ale jak już np na dwa palce to lepiej ćwiczyć. Możesz sama sobie sprawdzić czy się naprawiło. Ja byłam u fizjo raz, dostałam ćwiczenia i potem już sama sobie sprawdzałam efekty :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry