reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Przyszla_mamusia z tego co wiem to obecnie nie ma zaleceń do odstawienia dziecka id piersi podczas prawidłowej ciąży. O Linoone już napisała :)
Linoone kocham taki stan, przestrzega diety a waga w górę :) może się nie wysikalas.
Na opuchniecie nogi mogę polecić lioton 1000 nam ładnie po kim gulka schodzi, a ostatnio cała noga była spuchnieta.
Madzik jak przystojny to bym szła :)
Mój syn nie ma litości, wstał o 7 spał teraz pół godziny a do tego ma dzień śpiewu :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol przy 2 dzieciaczkow bedziesz miala co robic to i waga poleci w dol [emoji6]

Apropo malej roznicy wieku mam kolege ktory urodzil sie w styczniu a jego brat w grudniu tego samego roku i co dziwne nigdy za soba nie byli.

Ja tez boje sie szczepionek,ale jeszcze bardziej powiklan po chorobach.
I zgadzam sie ze szczepionka sama w sobie nie wywoluje autyzmu ale moze go obudzic jak pisze Ola W.

Ola W. U nas bardziej sie sprawdzil plyn bobini.

Pumelova ja dawalam wczoraj Szymkowi jogurt z koziego mleka. Jak dla mnie okropny ale jemu smakowal.

Zrobilam dzis paczki z serkiem honogenizowanym. Pycha [emoji39]

Pumelova moi rodzice mieszkają koło szczecina.

Ahahaa Misiaa dobra umiejętność [emoji12]

Linoone klaskanie [emoji7] moja tylko bije się po brzuchu jak jest ubawiona [emoji12]
Te 300g to mięśnie!! [emoji28][emoji12][emoji12]

Na opuchliznę po szczepionce dobry jest altacet. Moj P się niedawno szczepil i mial opuchnete to uzyl i mow ze mega ulga. Dlatego też Hani posmarowalam jak miala takie coś.

Moja przyjaciółka jest w drugiej ciąży i karmi. Gin musi być wtajemniczony i to on powie czy można czy nie bo ciąża nie jest przeciwwskazaniem do karmienia. Chociaż ja nigdy nie ogarnialam jak to jest jak niektore kobiety karmia tandem starszak i noworodek. Co z siarą i z pozniejszym pokarmem wtedy zeby był odmienny dla obydwu? Dziwne [emoji848] ale są i takie babki [emoji6]

Chcialam iśc na spacer bo piekna pogoda ale smogu tyle ze go widac. Nie wspomne ze czuc w gardle ponad 700% przekroczenia, chyba pokisimy sie w domu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Liluli pamiętam jak.rok temu zrobiłam te paczki. Genialne byly. W tym roku odpuszczam, Nie będę się katowac, mężowi zalatwilam swojskie od znajomej ale już chyba wszystkie 5 zjadl[emoji52]
Może kiedyś będzie nam dane jeść kozie:D

Judith ja też się kisze, rano 680 a teraz 370%. Masakra.
Super, to nad morze! Jedz!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, Emilka przez ostatni miesiąc wstaje o 8...jest to dla mnie okropne bo przez 5 miesięcy Spałyśmy nawet do 10.O 8 jestem mega niedorobiona, nie mogę się przyzwyczaić:(
Byłyśmy na spacerku ale tylko gdzieś z 50min bo coś mnie głowa boli, słońce bardzo wali po oczach i nie wiedziałam gdzie idę.Młoda śpi w wózku, jak wstanie to dostanie zupkę.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie podpusuje pod tym co Ola W napisala.
Nie mozna tez slepo ufac koncernom bo wiadomo ze tutaj chodzi o kase..

Pumelova ja mam -5kg jak bym byla na diecie to bym chyba zniknela...wszystkie galoty mi leca z tylka...

Pezyszla mamusia tak jak Ewella pisze jesli z ciaza jest ok mozna karmic piersia.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ahha wiadomo, że to same mięśnie! ;)

Misia, wysikałam. Zawsze się ważę naczczo, po siku i na golasa. ;)

Madzik, ja też bym szła z obcym. Jeśli bym w ogóle poszła, bo ja z tych nietańczących

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Agatka wstaje o 6 ostatnio[emoji23][emoji23] ale nasz pies ja budzi jak wychodzi na dwór. Potem udaje się do 8 pokimac.

Maziajka ja miałam zawsze wszystkie ciasne to teraz mam dobre[emoji23][emoji23] rozmiar spodni mam ten sam, tylko góry mniejsze. [emoji7]

Linoone a kupa była?[emoji23][emoji23] temat stolcowy jest dla mnie taka codziennością że nie zdziwię się jak będę koleżanki pytać.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A co tam -idę w tango z obcym;) Jak mąż trochę będzie zazdrosny to może doceni to co ma A jak Pan mi się nie spodoba to mogę zrezygnować.
Emol A co z Twoją bętą? Ja zawsze miałam po 3 godzinach.
Pogoda fajna, wózek nowy (kupiliśmy mutsy nexo) i jeszcze nie wypróbowany.
..a my kiblujemy przez goraczke sredniej :/ jeszcze sie okazalo ze nasza pediatra bedzie dopiero w poniedzialek :/ w piatek niby ma byc na zastepstwo inna ale czy czekac do piatku czy jutro isc do internisty :/ sama juz nie wiem :(

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia, mój na początku wstawał o 10. Teraz wstaje 7-8. Dalej nie mogę się przyzwyczaić ;)

Pumelova, heheh zgadłaś, nie było kupy ;) była po śniadaniu, więc jak nic z pół kilo mniej jest ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry