reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Madzik niestety nawet jakby była już zrobiona to nie mam jak po wyniki pojechac bo i wczoraj i dzisiaj mąż jeździ po lekarzach bo do nowej pracy zaświadczeń potrzebuje.

Misia ;)

Emol, polecam robienie badań np. w Alabie, wyniki są online kilka godzin po pobraniu ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Linione poszłam do najbliższej przychodni. Już nie mówię ze zapłaciłam 15 zł więcej niż za pierwszym razem jak byłam w ciąży i tam wyniki były do odbioru następnego dnia rano a tu mi mówi 3 dni już po pobraniu

Madziu u mnie też może mąż czy nawet moja Mama odebrać wyniki ale mama pracuje a mąż wyjeżdża z naszej dzielnicy o 7 a tam otwarta przychodnia od 7.30. My chorzy więc nie wychodzimy z domu. Bo tak to bym zrobiła 1,5h spacer.

My dzis na spacerze pierwszy raz od tgodnia :) musialam juz wyjsc bo zwarjuje ;) kurcze moj ostatnio jak mnie nie widzi to placze :( nie moge pojsc do kuchni po herbate... Eh...
A wstawal tez kiedys 9 nawet 10 a teraz max 7 :( czesciej przed 6 :( dzis np. nie spal miedzy 2 a 4 i wstal o 7 ;)
A na kupe u nas dziala teraz antybiotyk ;) jest ze dwa razy dzieniennie. Z jedzeniem dalej masakra kilka lyzek i juz mu wystarczy, wrzyw i tak je pol porcji a nie wszystko zawsze zje :( ja nie wiem co z nim bedzie ... To sie wyzalilam

Abed Artur ostatnio zamiast 7-7.30 to wstaje 6.30 i Nie wiem czy to mąż budzi ale 2 dni mi tak już wstaje bo z rana maz po lekarzach jeździ.
Na pewno mu jedzenie w końcu posmakuje. Może zaczyna się u niego lek separacyjny?
Artur ma tak luźna kupę ze zmieniam mu pampersa po każdej kupię a jest ich z 7 dziennie gdzie jedna jest maxxi i wypływa mu na body. :( i ma odparzona pupę. A słyszę jak robi 2. Bo taki nory dziewczyny jest i szybko mu przebieram a i tak czerwona. :(

Ostatnia edycja:
Kuba od kilku dni czworakuje z wywalonym językiem. Jak taki mały piesek [emoji23]

Kupy robi bardziej zbite, ale jedzenie sie rozwaliło kompletnie. I jednorazowo je mniej. Nie wiem czemu mu sie tka pozmieniało. I co sek wstaje w łóżeczku. Wszelkiemproby wyciszania go kończą sie fiaskiem ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Madzik zdrówka dla coreczek:*

Linoone no widzisz [emoji23]

Abed normalnie jakbym o mojej czytala! Bratnia dusza [emoji7] ale z tym plakaniem trochę już przechodzi chyba. Przestała płakać na widok obcych. nie wiem czy już o to pytałam ale pamiętasz o probiotyku??? Żeby się jelitka nie posypały.

Emol 7 kup? To Agatka robi mniej a w tej dyscyplinie wymiatala!
Czym smarujesz pupke?

Ola w świat należy do niego, nie ma czasu na jedzenie [emoji23]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pumelova smaruję nivea na odparzenia. Ale chyba będę musiała kupić coś lepszego. Teraz od godziny leży z gola pupcia to mu trochę oddycha. Oczywiście na podkladzie aby na wszelki wypadek jak mi zakupczy.

Do góry