reklama
Madzik niestety nawet jakby była już zrobiona to nie mam jak po wyniki pojechac bo i wczoraj i dzisiaj mąż jeździ po lekarzach bo do nowej pracy zaświadczeń potrzebuje.
Aaaaha Ja mam zawsze w przychodniach i laboratoriach upoważnienie dla męża co by wlasnie w razie czego on mogl odebrac
Emol
Fanka BB :)
Linione poszłam do najbliższej przychodni. Już nie mówię ze zapłaciłam 15 zł więcej niż za pierwszym razem jak byłam w ciąży i tam wyniki były do odbioru następnego dnia rano a tu mi mówi 3 dni już po pobraniu
Madziu u mnie też może mąż czy nawet moja Mama odebrać wyniki ale mama pracuje a mąż wyjeżdża z naszej dzielnicy o 7 a tam otwarta przychodnia od 7.30. My chorzy więc nie wychodzimy z domu. Bo tak to bym zrobiła 1,5h spacer.
Madziu u mnie też może mąż czy nawet moja Mama odebrać wyniki ale mama pracuje a mąż wyjeżdża z naszej dzielnicy o 7 a tam otwarta przychodnia od 7.30. My chorzy więc nie wychodzimy z domu. Bo tak to bym zrobiła 1,5h spacer.
My dzis na spacerze pierwszy raz od tgodnia musialam juz wyjsc bo zwarjuje kurcze moj ostatnio jak mnie nie widzi to placze nie moge pojsc do kuchni po herbate... Eh...
A wstawal tez kiedys 9 nawet 10 a teraz max 7 czesciej przed 6 dzis np. nie spal miedzy 2 a 4 i wstal o 7
A na kupe u nas dziala teraz antybiotyk jest ze dwa razy dzieniennie. Z jedzeniem dalej masakra kilka lyzek i juz mu wystarczy, wrzyw i tak je pol porcji a nie wszystko zawsze zje ja nie wiem co z nim bedzie ... To sie wyzalilam
A wstawal tez kiedys 9 nawet 10 a teraz max 7 czesciej przed 6 dzis np. nie spal miedzy 2 a 4 i wstal o 7
A na kupe u nas dziala teraz antybiotyk jest ze dwa razy dzieniennie. Z jedzeniem dalej masakra kilka lyzek i juz mu wystarczy, wrzyw i tak je pol porcji a nie wszystko zawsze zje ja nie wiem co z nim bedzie ... To sie wyzalilam
Emol
Abed Artur ostatnio zamiast 7-7.30 to wstaje 6.30 i Nie wiem czy to mąż budzi ale 2 dni mi tak już wstaje bo z rana maz po lekarzach jeździ.
Na pewno mu jedzenie w końcu posmakuje. Może zaczyna się u niego lek separacyjny?
Artur ma tak luźna kupę ze zmieniam mu pampersa po każdej kupię a jest ich z 7 dziennie gdzie jedna jest maxxi i wypływa mu na body. i ma odparzona pupę. A słyszę jak robi 2. Bo taki nory dziewczyny jest i szybko mu przebieram a i tak czerwona.
Na pewno mu jedzenie w końcu posmakuje. Może zaczyna się u niego lek separacyjny?
Artur ma tak luźna kupę ze zmieniam mu pampersa po każdej kupię a jest ich z 7 dziennie gdzie jedna jest maxxi i wypływa mu na body. i ma odparzona pupę. A słyszę jak robi 2. Bo taki nory dziewczyny jest i szybko mu przebieram a i tak czerwona.
Ostatnia edycja:
Kuba od kilku dni czworakuje z wywalonym językiem. Jak taki mały piesek [emoji23]
Kupy robi bardziej zbite, ale jedzenie sie rozwaliło kompletnie. I jednorazowo je mniej. Nie wiem czemu mu sie tka pozmieniało. I co sek wstaje w łóżeczku. Wszelkiemproby wyciszania go kończą sie fiaskiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kupy robi bardziej zbite, ale jedzenie sie rozwaliło kompletnie. I jednorazowo je mniej. Nie wiem czemu mu sie tka pozmieniało. I co sek wstaje w łóżeczku. Wszelkiemproby wyciszania go kończą sie fiaskiem
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
pumelova
Madzik zdrówka dla coreczek:*
Linoone no widzisz [emoji23]
Abed normalnie jakbym o mojej czytala! Bratnia dusza [emoji7] ale z tym plakaniem trochę już przechodzi chyba. Przestała płakać na widok obcych. nie wiem czy już o to pytałam ale pamiętasz o probiotyku??? Żeby się jelitka nie posypały.
Emol 7 kup? To Agatka robi mniej a w tej dyscyplinie wymiatala!
Czym smarujesz pupke?
Ola w świat należy do niego, nie ma czasu na jedzenie [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Linoone no widzisz [emoji23]
Abed normalnie jakbym o mojej czytala! Bratnia dusza [emoji7] ale z tym plakaniem trochę już przechodzi chyba. Przestała płakać na widok obcych. nie wiem czy już o to pytałam ale pamiętasz o probiotyku??? Żeby się jelitka nie posypały.
Emol 7 kup? To Agatka robi mniej a w tej dyscyplinie wymiatala!
Czym smarujesz pupke?
Ola w świat należy do niego, nie ma czasu na jedzenie [emoji23]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama