reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Przyszla_mamusia z tego co wiem to obecnie nie ma zaleceń do odstawienia dziecka id piersi podczas prawidłowej ciąży. O Linoone już napisała :)
Linoone kocham taki stan, przestrzega diety a waga w górę :) może się nie wysikalas.
Na opuchniecie nogi mogę polecić lioton 1000 nam ładnie po kim gulka schodzi, a ostatnio cała noga była spuchnieta.
Madzik jak przystojny to bym szła :)
Mój syn nie ma litości, wstał o 7 spał teraz pół godziny a do tego ma dzień śpiewu :)

Napisane na MHA-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Emol przy 2 dzieciaczkow bedziesz miala co robic to i waga poleci w dol [emoji6]

Apropo malej roznicy wieku mam kolege ktory urodzil sie w styczniu a jego brat w grudniu tego samego roku i co dziwne nigdy za soba nie byli.

Ja tez boje sie szczepionek,ale jeszcze bardziej powiklan po chorobach.
I zgadzam sie ze szczepionka sama w sobie nie wywoluje autyzmu ale moze go obudzic jak pisze Ola W.

Ola W. U nas bardziej sie sprawdzil plyn bobini.

Pumelova ja dawalam wczoraj Szymkowi jogurt z koziego mleka. Jak dla mnie okropny ale jemu smakowal.

Zrobilam dzis paczki z serkiem honogenizowanym. Pycha [emoji39]

Pumelova moi rodzice mieszkają koło szczecina.

Ahahaa Misiaa dobra umiejętność [emoji12]

Linoone klaskanie [emoji7] moja tylko bije się po brzuchu jak jest ubawiona [emoji12]
Te 300g to mięśnie!! [emoji28][emoji12][emoji12]

Na opuchliznę po szczepionce dobry jest altacet. Moj P się niedawno szczepil i mial opuchnete to uzyl i mow ze mega ulga. Dlatego też Hani posmarowalam jak miala takie coś.

Moja przyjaciółka jest w drugiej ciąży i karmi. Gin musi być wtajemniczony i to on powie czy można czy nie bo ciąża nie jest przeciwwskazaniem do karmienia. Chociaż ja nigdy nie ogarnialam jak to jest jak niektore kobiety karmia tandem starszak i noworodek. Co z siarą i z pozniejszym pokarmem wtedy zeby był odmienny dla obydwu? Dziwne [emoji848] ale są i takie babki [emoji6]

Chcialam iśc na spacer bo piekna pogoda ale smogu tyle ze go widac. Nie wspomne ze czuc w gardle ponad 700% przekroczenia, chyba pokisimy sie w domu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Liluli pamiętam jak.rok temu zrobiłam te paczki. Genialne byly. W tym roku odpuszczam, Nie będę się katowac, mężowi zalatwilam swojskie od znajomej ale już chyba wszystkie 5 zjadl[emoji52]
Może kiedyś będzie nam dane jeść kozie:D

Judith ja też się kisze, rano 680 a teraz 370%. Masakra.
Super, to nad morze! Jedz!:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Misia, Emilka przez ostatni miesiąc wstaje o 8...jest to dla mnie okropne bo przez 5 miesięcy Spałyśmy nawet do 10.O 8 jestem mega niedorobiona, nie mogę się przyzwyczaić:(
Byłyśmy na spacerku ale tylko gdzieś z 50min bo coś mnie głowa boli, słońce bardzo wali po oczach i nie wiedziałam gdzie idę.Młoda śpi w wózku, jak wstanie to dostanie zupkę.

Napisane na ASUS_Z00VD w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez sie podpusuje pod tym co Ola W napisala.
Nie mozna tez slepo ufac koncernom bo wiadomo ze tutaj chodzi o kase..

Pumelova ja mam -5kg jak bym byla na diecie to bym chyba zniknela...wszystkie galoty mi leca z tylka...

Pezyszla mamusia tak jak Ewella pisze jesli z ciaza jest ok mozna karmic piersia.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Ahha wiadomo, że to same mięśnie! ;)

Misia, wysikałam. Zawsze się ważę naczczo, po siku i na golasa. ;)

Madzik, ja też bym szła z obcym. Jeśli bym w ogóle poszła, bo ja z tych nietańczących

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia Agatka wstaje o 6 ostatnio[emoji23][emoji23] ale nasz pies ja budzi jak wychodzi na dwór. Potem udaje się do 8 pokimac.

Maziajka ja miałam zawsze wszystkie ciasne to teraz mam dobre[emoji23][emoji23] rozmiar spodni mam ten sam, tylko góry mniejsze. [emoji7]

Linoone a kupa była?[emoji23][emoji23] temat stolcowy jest dla mnie taka codziennością że nie zdziwię się jak będę koleżanki pytać.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

A co tam -idę w tango z obcym;) Jak mąż trochę będzie zazdrosny to może doceni to co ma A jak Pan mi się nie spodoba to mogę zrezygnować.
Emol A co z Twoją bętą? Ja zawsze miałam po 3 godzinach.
Pogoda fajna, wózek nowy (kupiliśmy mutsy nexo) i jeszcze nie wypróbowany.
..a my kiblujemy przez goraczke sredniej :/ jeszcze sie okazalo ze nasza pediatra bedzie dopiero w poniedzialek :/ w piatek niby ma byc na zastepstwo inna ale czy czekac do piatku czy jutro isc do internisty :/ sama juz nie wiem :(

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia, mój na początku wstawał o 10. Teraz wstaje 7-8. Dalej nie mogę się przyzwyczaić ;)

Pumelova, heheh zgadłaś, nie było kupy ;) była po śniadaniu, więc jak nic z pół kilo mniej jest ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry